- 1 Temmuz 2018
- 264
- 88
- 98
- Konu Sahibi blackblackblack
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında denilmese daha iyi deCocuk olunca gorursun filani ben de diyorum hamilelere))) Simdiden bol bol uyuyun, bebek olduktan sonra uykuya hasret kalacaksiniz diyorum))) Bana da abim derdi hep)))
Komsunuzdan uzak durun, mumkunse hic muhattap olmayin. Hamileyken boyle konusmalardan uzak durun
Tabiki de doğrudur ama bence hamilelere söylenilmemesi gerekiyor zaten korkuları endişeleri oluyor hamilelerinCok gicigim su laflara ya cocuk olunca uykuya hasret kalacaksin lafina amaaa dogru2 yasinda kizim son 1 yildir kesintisiz 5 saat uyudugumu hicccc hatrlamiyrm hasretim uykuyaaa
Tabiki de doğrudur ama bence hamilelere söylenilmemesi gerekiyor zaten korkuları endişeleri oluyor hamilelerinbir de bu laflar daha bir korkutuyor
Zaten o uykusuz kalmaları göze alarak hamile kalınıyor rabbim sabrını da verir inşallah. Ama genel olarak baktgmda rahatsız oluyormAynen oyle ya ben saka yaptm ve uykusuz kalcaksin tabiki cocuk buyutuyosun surekli durmasini bekleyemezsin bunyen alisiyo zamanla ve merhamet duygun varsa agir basarsa uykuyu oglende yarim saat uyuyrsan aliyosun bunyeye sorun yk
Ne kadar alıngansınız, sizin gibilerle arkadaşlık ta yapılmaz.
Hamile olduğumu belirtmisim orda((alınganlık varsa normaldr zatenNe kadar alıngansınız, sizin gibilerle arkadaşlık ta yapılmaz.
Normal zamanda kimse kimseye karnın büyümüş demez zaten . Hamileyken okadar çok duyduk ki bunu. Hatta çirkinleştim popom büyüdü kızım mı olacak acaba ? Diye kendi kendimize bile sorardık. E tabi bunları problem yapıyorsa kendi bileceği iş görüşmesin tabi.Değil mi,birine ''çirkinleşmişsin,yüzün solmuş,karnın çok çıkmış,kızın olacak güzelliğin de gitmiş zaten'' demek çok normal şeyler.
Bir daha görüşmeyin.Açıkça söyleyin çok kaba olduğunu da,ne zannediyor bu insanlar kendilerini ya ?
Abim soylediyinde ben de uzuluyordum ama sonradan ne kadar hakli oldugunu anladim. Gercekten dogumdan sonra anne uykuya hasret kaliyor, oyuzden hamilelerin bol bol uyumasini istiyorum.Aslında denilmese daha iyi desadece bu cümle olsa batmazdi gözüme belki de. Genel olarak bakınca rahatsız ediyor beni
Tahammülsüz olduk artik bana gore herseyi takıyoruz her lafta bir art niyet ariyoruz genel anlamda. Hele ki söyleyen sevmedigimiz biriyse iyi birsey desede batıyorBenim komşum var yıllardır çocuğu olmuyordu Allah nasip etti şükür şu an bir oğlu var.. ama hamile olanlari gözü götürmüyor sanki . Ben hamile kaldım başlarda midem bulanıyordu bişey yiyemedgm için yüzüm solgundu, her gördüğünde çirkinlestigimi söyleyip durdu, yanağın sönmüş eski güzelliğin gitmis önceden nasil parlardi yüzün deyip duruyordu...erkek çocuğu delisi kendi, bana da ilk cinsiyeti tahmininde erkek demişti doktor . Ona rağmen iki de bir senin miden bulanıyor güzelliğin gitti kızin olacak deyip duruyordu doktorun dediğini bilmesine rağmen.. sonra karnım çıkmaya başladı beni her gördüğünde ' çıkmış ha karnın ' deyip gözünü karnimdan ayirmiyor .sürekli görüşüyoruz zaten her gördüğünde karnın çıkmış büyümüş deyip duruyor. kendimi kötü hissediyorum bakislarindan çok rahatsiz oluyorm.. iki de bir de şu an rahatsın çocuk olunca görursun falan diyor .yani bana mı her cümlesi batıyor anlamıyorum???
Zaten o cirkinleşmissn güzelliğin gitmiş lafindan sonra normal dediği şeyler bile gözüme batmaya başladıDeğil mi,birine ''çirkinleşmişsin,yüzün solmuş,karnın çok çıkmış,kızın olacak güzelliğin de gitmiş zaten'' demek çok normal şeyler.
Bir daha görüşmeyin.Açıkça söyleyin çok kaba olduğunu da,ne zannediyor bu insanlar kendilerini ya ?
Normal zamanda kimse kimseye karnın büyümüş demez zaten . Hamileyken okadar çok duyduk ki bunu. Hatta çirkinleştim popom büyüdü kızım mı olacak acaba ? Diye kendi kendimize bile sorardık. E tabi bunları problem yapıyorsa kendi bileceği iş görüşmesin tabi.
Hayır şaka şeklinde söylemiyordu bir de beni gördüğünde nasıl olmuşsun yanakların sönmüş güzelliğin gitmiş, önce nasıl parlardi deyip duruyordu.. yani bende kimseye söyleyemem .. kendinin vücudunda sarkmalar çatlaklar vardı kötü mü duruyor dye sorardi evet bile diyemezdim benBilmem,hiç böyle bir kültürüm olmadı.Hamile bir insana,hele ki hormonları her söyleneni takan bir insana ''çirkinleşmişsin'' diye şaka yapamam ben,vicdanım el vermez.Komik olmadığını da konu sahibinin buraya konu açıp dert yanmasından görebiliyoruz zaten.
Evet haklısınız aslında olabilirTahammülsüz olduk artik bana gore herseyi takıyoruz her lafta bir art niyet ariyoruz genel anlamda. Hele ki söyleyen sevmedigimiz biriyse iyi birsey desede batıyor![]()
Hayır şaka şeklinde söylemiyordu bir de beni gördüğünde nasıl olmuşsun yanakların sönmüş güzelliğin gitmiş, önce nasıl parlardi deyip duruyordu.. yani bende kimseye söyleyemem .. kendinin vücudunda sarkmalar çatlaklar vardı kötü mü duruyor dye sorardi evet bile diyemezdim ben![]()