- 8 Temmuz 2017
- 100
- 65
- 18
- Konu Sahibi umudumu_yitirdim
Merhaba sizinde fikirlerinize ihtiyacım var çünkü derdimi bi türlü anlatamıyorum. ben nişanlıyım. sevdiğim için maddi manevi herşeyi göze alan birisiyim onun için yapmayacağım şey yok ama bu süre zarfında çok yıprandım. ilk başta ailesini çok seviyorum sayıyorum ama bizim ayrı hayatımız olmayacakmış gibi bir endişem var çünkü üç ablası evli olmasına rağmen hergün baba evindeler abartmıyorum hergün! sürekli, amca hala dayıyla birlikte gün geçiriyorlar ayrı özel bi hayatları yok sadece yatmadan yatmaya evlerine gidiyorlar nişanlım bu ortamda alışmış ama bana çok uzak bi yaşam tarzı. benide bu duruma alıştırmaya çalışıyorlar ama ben açık açık konuştum nişanlımla tamam diyor şimdilik ama hiç rahat bırakacaklarını zannetmiyorum. diğer sorunda şu ki nişanlım iki sene öncesine kadar dayısının gelininin kız kardeşiyle görüşmüş iki kere ve dayısının eşi her gördüğünde laf sokuyor ayrılalım diye can atıyor resmen. geçen nişan törenim oldu ve bu kadın gelinini de getirmiş. bana çok ters geliyor niye gelip benim evimden herşeyimden haberdar olsun gitsin kız kardeşiyle paylaşssın. evlendiğimizde de ben evime gelmesini istemiyorum beni abartıyorum lütfen bi akıl verin. bu kadar rahat bi insan değilim. siz olsanız nasıl tepsi verirsiniz çok önemli