• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum yoksa bana hep öküzler mi denk geliyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Yeni biriyle tanıstım dün de bulusup kahve içtik akşam. İşyerlerimiz aynı istikamette metrobüs ile gidiliyor 40 durak kadar filan herneyse . Normalde denk gelemezdik cünkü ben hep gec kalan biriyim bugün o gec kalmıs sabah yazdı bnde o zaman durakta bekleyim beraber gidelim dedim neyse benden 2 durak önce zincirlikuyudan binmiş oturmus tabi.. Şimdi düşündüm bu oturarak gelcek ee konuscaz edicez ben yanında nasıl durcam diye.. Sonra bindim bende en öndeydi günaydınlastık. Yanında mal gibi dikildim adam bir rahat oturuyor ki.
İnsan nezaketen oturmak ister misini demez mi ya :/ ben mi abartıyorum bana yerini vermek zorunda değil dimi.. bozuldum baya önemsiz hissettim kendimi ne salaksın dedim onla gideyim dedin bide sonra yanındaki kız kalktı birkaç durak sonra indi yani yanına oturdum pek oralı olmadım müzik dinledim filan içimden diyorum öküzün tekiymiş .. Oysa dün de begenmiştim onu ne tatlı gözleri yemyesil filan diye cidden heyecanlanmıstım. Hep böyle salaklar denk geliyor bana son iki sevgilim de bencildi zaten ve pinti.
Bu gidişle kimseyi bulamam diye düşünüyorum cocuktan sogudum hemen o hareketten sonra. Birde dönüşte yine metrobüste bulusup beraber dönelim dedi muhtemelen aksam yazacak sizce napim ?

siz beraber dönmüyorsunuz ki
yalnızca aynı metrobüse biniyorsunuz
adamda yani bazı kibar erkekler tanımasada bayana yerini veriyor
dediğin gibi öküzün tekiymiş

Soguduysam cevap vermezdim ben olsam. Ayrica kimseyi bulamam diye sacma sapan tiplerle takilmayin bence, hayatinizda mutlaka bir erkek olmak zorunda degil; bir seyin pesinden ne kadar kosarsaniz o kadar kovalamak zorunda kalirsiniz.

Yeni biriyle tanıstım dün de bulusup kahve içtik akşam. İşyerlerimiz aynı istikamette metrobüs ile gidiliyor 40 durak kadar filan herneyse . Normalde denk gelemezdik cünkü ben hep gec kalan biriyim bugün o gec kalmıs sabah yazdı bnde o zaman durakta bekleyim beraber gidelim dedim neyse benden 2 durak önce zincirlikuyudan binmiş oturmus tabi.. Şimdi düşündüm bu oturarak gelcek ee konuscaz edicez ben yanında nasıl durcam diye.. Sonra bindim bende en öndeydi günaydınlastık. Yanında mal gibi dikildim adam bir rahat oturuyor ki.
İnsan nezaketen oturmak ister misini demez mi ya :/ ben mi abartıyorum bana yerini vermek zorunda değil dimi.. bozuldum baya önemsiz hissettim kendimi ne salaksın dedim onla gideyim dedin bide sonra yanındaki kız kalktı birkaç durak sonra indi yani yanına oturdum pek oralı olmadım müzik dinledim filan içimden diyorum öküzün tekiymiş .. Oysa dün de begenmiştim onu ne tatlı gözleri yemyesil filan diye cidden heyecanlanmıstım. Hep böyle salaklar denk geliyor bana son iki sevgilim de bencildi zaten ve pinti.
Bu gidişle kimseyi bulamam diye düşünüyorum cocuktan sogudum hemen o hareketten sonra. Birde dönüşte yine metrobüste bulusup beraber dönelim dedi muhtemelen aksam yazacak sizce napim ?

Söylemesi ayıp biraz öküzmüş gerçekten. Erkek-kadın meselesi değil. Cinsiyeti ne olursa olsun, insan arkadaşına da der, sen otur istersen diye. Görüşmeyin tabii.

Haklısın adam öküzmüş. En azından teklif etmeliydi oturur musun diye. Akşam tekrar birlikte gidin ama bu sefer hareketlerini iyice gözlemle :sinirli:

Haklısın adam öküzmüş. En azından teklif etmeliydi oturur musun diye. Akşam tekrar birlikte gidin ama bu sefer hareketlerini iyice gözlemle :sinirli:

canım daha neyini gözlemleyeceğim ki.. oturacagız aptal aptal yol gideceğiz.. bukez yer verme durumu olmaz zaten beraber binicez

Flört ettiğin kıza nezaket göstermek şarttır.
Bu incelik bile yoksa ''naber hacoo'' diye selamlaşmak müstehaktır.

Bence benim çıkış saatim belli olmuyor, beni bekleme deyin ve birlikte gidecek olmayın. Terbiyesizlik gerçekten

Ay olabildiğince uzaklaş dicem de bu kadar düşüncesiz olmaz yani bir insan gene de siz bilirsiniz tabi.
Salına salına oturması buradan beni bile pek bir rahatsız etti.

ben kendi hemcinsimle, kız arkadaşımla buluyo olsam, ondan önce binmiş olsam, o binince gel otur derim. kaldı ki bu adam sizle flört ediyor. öküzmüş gerçekten.

Tabi ki kabul etmeyin. Hanzo

siz beraber dönmüyorsunuz ki
yalnızca aynı metrobüse biniyorsunuz
adamda yani bazı kibar erkekler tanımasada bayana yerini veriyor
dediğin gibi öküzün tekiymiş

zorunda değil ama flört döneminde biraz nazik olabilirdi tabi

Odun da değil bildiğiniz "tomruk"! Nezaketen de olsa teklif edebilirdi. Bence gitmeyin...

Soguduysam cevap vermezdim ben olsam. Ayrica kimseyi bulamam diye sacma sapan tiplerle takilmayin bence, hayatinizda mutlaka bir erkek olmak zorunda degil; bir seyin pesinden ne kadar kosarsaniz o kadar kovalamak zorunda kalirsiniz.

Söylemesi ayıp biraz öküzmüş gerçekten. Erkek-kadın meselesi değil. Cinsiyeti ne olursa olsun, insan arkadaşına da der, sen otur istersen diye. Görüşmeyin tabii.

yer vermeyecekse de kalkıp yanımda ayakta dursun isterdim, hiç sevmem biri oturur diğeri ayaktayken iletişim kurmayı, çok saygısızca bence.

Öküzün dibi hem de. Yol ver....

Abartmıyorsun bence, evet öküzmüş. Valla ben olsam lafımı sokarım akşamki davet için. Metrobüs dolu oluyor o saatte ayakta gidemem diye. Gerçi hem öküz hem salaksa anlamaz.

zaten ben söledim lafımı inmeye yakın içimde tutamadım dedim ki ben içimde tutmam sölerim sen cidden olgunlasmamıssın dedim insan nezaketen yer verir dedim .. tam vercektim oturdun diyor lan gecmiş 10 durak bırak ya dedim sonra da metrobüste kmseye yer vermem diyor ben kimseyim demek ki onun için.. anlam da veremiyorum hadi beni begenmedi hoslanmadı desem niye hala yazıyor yani kendisi görüşmek istiyor manyak mıdır nedir

bahtsızım şansıma tükürim ben :(

düşüncesiz
size değer vermıyor
verse kalkardı
uzak dur

zaten ben söledim lafımı inmeye yakın içimde tutamadım dedim ki ben içimde tutmam sölerim sen cidden olgunlasmamıssın dedim insan nezaketen yer verir dedim .. tam vercektim oturdun diyor lan gecmiş 10 durak bırak ya dedim sonra da metrobüste kmseye yer vermem diyor ben kimseyim demek ki onun için.. anlam da veremiyorum hadi beni begenmedi hoslanmadı desem niye hala yazıyor yani kendisi görüşmek istiyor manyak mıdır nedir

bahtsızım şansıma tükürim ben :KK43:
Ciddi ciddi kütük bu insan bakın benden demesi. Yarın bir gün ayağınız takılsa " kör müsün" bile der. Bu sefer yer verecek herhalde davet ediyor :D

bahtsızım şansıma tükürim ben :KK43:
İnsan bırakın flörtüne,normal arkadaşına veya komşusuna bile yer verir. vermiyorsa da bencildir benim için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X