• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum yoksa bana hep öküzler mi denk geliyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım daha neyini gözlemleyeceğim ki.. oturacagız aptal aptal yol gideceğiz.. bukez yer verme durumu olmaz zaten beraber binicez

Haklısın. Kimseye yer vermem demiş bir de. Sen herkesle aynı mısın yani onun için? Bu öküze kalmadın tabi ki soğuduysan bi bahane uydur gitsin çok daha iyileri çıkıcak karşına :KK5:

Hayatimda hic cimri ve asiri odun adama denk gelmedim flört olarak. Ben daha fazla uzatmazdim bunu.

zaten ben söledim lafımı inmeye yakın içimde tutamadım dedim ki ben içimde tutmam sölerim sen cidden olgunlasmamıssın dedim insan nezaketen yer verir dedim .. tam vercektim oturdun diyor lan gecmiş 10 durak bırak ya dedim sonra da metrobüste kmseye yer vermem diyor ben kimseyim demek ki onun için.. anlam da veremiyorum hadi beni begenmedi hoslanmadı desem niye hala yazıyor yani kendisi görüşmek istiyor manyak mıdır nedir

bahtsızım şansıma tükürim ben :KK43:
Özrü kabahatinden büyük. Şimdiden böyle hıyarlık yapıyorsa sonra kim bilir neler yapar

zaten ben söledim lafımı inmeye yakın içimde tutamadım dedim ki ben içimde tutmam sölerim sen cidden olgunlasmamıssın dedim insan nezaketen yer verir dedim .. tam vercektim oturdun diyor lan gecmiş 10 durak bırak ya dedim sonra da metrobüste kmseye yer vermem diyor ben kimseyim demek ki onun için.. anlam da veremiyorum hadi beni begenmedi hoslanmadı desem niye hala yazıyor yani kendisi görüşmek istiyor manyak mıdır nedir

Katıksız, pırıl pırıl bir öküz. Böylesini görmemiştim. Şaka gibi.

Bu arkadaş "yapmış" bir de sıvamaya geçmiş.
Öyle yazdığına ettiğine bakmayın, adam ağır odun size karşı duygusal bir şey hissettiğini düşünmüyorum.
Derhal iletişimi kesmelisiniz

Abartmıyorsun bence, evet öküzmüş. Valla ben olsam lafımı sokarım akşamki davet için. Metrobüs dolu oluyor o saatte ayakta gidemem diye. Gerçi hem öküz hem salaksa anlamaz.

Flört ettiğin kıza nezaket göstermek şarttır.
Bu incelik bile yoksa ''naber hacoo'' diye selamlaşmak müstehaktır.

Bence benim çıkış saatim belli olmuyor, beni bekleme deyin ve birlikte gidecek olmayın. Terbiyesizlik gerçekten

Ay olabildiğince uzaklaş dicem de bu kadar düşüncesiz olmaz yani bir insan gene de siz bilirsiniz tabi.
Salına salına oturması buradan beni bile pek bir rahatsız etti.

ben kendi hemcinsimle, kız arkadaşımla buluyo olsam, ondan önce binmiş olsam, o binince gel otur derim. kaldı ki bu adam sizle flört ediyor. öküzmüş gerçekten.

düşüncesiz
size değer vermıyor
verse kalkardı
uzak dur

Ciddi ciddi kütük bu insan bakın benden demesi. Yarın bir gün ayağınız takılsa " kör müsün" bile der. Bu sefer yer verecek herhalde davet ediyor :KK70:

İnsan bırakın flörtüne,normal arkadaşına veya komşusuna bile yer verir. vermiyorsa da bencildir benim için.

Haklısın. Kimseye yer vermem demiş bir de. Sen herkesle aynı mısın yani onun için? Bu öküze kalmadın tabi ki soğuduysan bi bahane uydur gitsin çok daha iyileri çıkıcak karşına :KK5:

Hayatimda hic cimri ve asiri odun adama denk gelmedim flört olarak. Ben daha fazla uzatmazdim bunu.

Gerçekten bayagi bayagi hanzoymus. Öküz diyerek sevimlilestirmek istemem. Davar sürüsü bence.
Yerinizde olsam tabii ki aksam da yok sagol benim baska bir planim var filan derim.

Özrü kabahatinden büyük. Şimdiden böyle hıyarlık yapıyorsa sonra kim bilir neler yapar

Hadi kız hadi bendensin bu aksam:KK66:))))

Katıksız, pırıl pırıl bir öküz. Böylesini görmemiştim. Şaka gibi.

Bunu bulacagina bulma zaten bisver

Bu arkadaş "yapmış" bir de sıvamaya geçmiş.
Öyle yazdığına ettiğine bakmayın, adam ağır odun size karşı duygusal bir şey hissettiğini düşünmüyorum.
Derhal iletişimi kesmelisiniz

Yontulmamış.
Bence yüzüne vur bu yaptıgını ve muhatap olma :işsiz:

Bu arada biz bi uygulamadan tanıstık daha tanısalı 1 hafta olmustur dün de ilk kez kahve içmiştik arkadas olrak mı bakıyor acaba sadece o yüzden mi umursamadı yer vermeyi ben mi cok sey beklyorm sizce?
gerci yine öküz gibime geliyor

Kütük tersten okununca yine kütük. Evirsen de kütük çevirsen de kütük. Kes gitsin bence.

Yeni biriyle tanıstım dün de bulusup kahve içtik akşam. İşyerlerimiz aynı istikamette metrobüs ile gidiliyor 40 durak kadar filan herneyse . Normalde denk gelemezdik cünkü ben hep gec kalan biriyim bugün o gec kalmıs sabah yazdı bnde o zaman durakta bekleyim beraber gidelim dedim neyse benden 2 durak önce zincirlikuyudan binmiş oturmus tabi.. Şimdi düşündüm bu oturarak gelcek ee konuscaz edicez ben yanında nasıl durcam diye.. Sonra bindim bende en öndeydi günaydınlastık. Yanında mal gibi dikildim adam bir rahat oturuyor ki.
İnsan nezaketen oturmak ister misini demez mi ya :/ ben mi abartıyorum bana yerini vermek zorunda değil dimi.. bozuldum baya önemsiz hissettim kendimi ne salaksın dedim onla gideyim dedin bide sonra yanındaki kız kalktı birkaç durak sonra indi yani yanına oturdum pek oralı olmadım müzik dinledim filan içimden diyorum öküzün tekiymiş .. Oysa dün de begenmiştim onu ne tatlı gözleri yemyesil filan diye cidden heyecanlanmıstım. Hep böyle salaklar denk geliyor bana son iki sevgilim de bencildi zaten ve pinti.
Bu gidişle kimseyi bulamam diye düşünüyorum cocuktan sogudum hemen o hareketten sonra. Birde dönüşte yine metrobüste bulusup beraber dönelim dedi muhtemelen aksam yazacak sizce napim ?
Topuklayin.. Yontulmamis odun bu.

Bu arada biz bi uygulamadan tanıstık daha tanısalı 1 hafta olmustur dün de ilk kez kahve içmiştik arkadas olrak mı bakıyor acaba sadece o yüzden mi umursamadı yer vermeyi ben mi cok sey beklyorm sizce?

Uygulamadan tanıştıysan ciddiye almamış olabilir.

insan uygulamadan tanıştığı biri ile arkadaş olarak buluşmaz. kaldı ki arkadaş olarak görüyo olsa bile yer vermeyi teklif etmesi lazım.

Bu adama ayırdığınız zamana yazık.
Boşverin,siz ayaktayken o oturuyordu ve tanışıyorsunuz.
Bu durumun, açıklanacak bir tarafı yok.
Görgüsüz...

İnsan tanımadığına yer veriyor, kaldı ki arkadaş... Her koşulda blöf de olsa :) teklif edilmeli...

Arkadaş degil yoldan geçen insan olsan,
Kadına yer vermeyen bence öküzdür.

Bence ilk dakika kendisini belli edip zamanınızı çalmadığı için çok çok şanslısınız, ilk başlarda rol yapıp ay sonra özünü gösterse, bir şeyler paylaşmış olduğunuz için daha çok üzülürdünüz. Bence bununla kazandığınız tecrübe paha biçilemez olmuş. Tanımadığım adamlar yer veriyor bana. Rahatsızlığı vardır belki diyeceğim ama olsa söylerdi bence. Bence görüşmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X