Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkım zehirlenmesi yaşadım.Yeni yavrum reiz
İşi varmış bana anormal gelmedi.
Heyecan ariyorsunuz galiba bı ekşin falanErkek arkadaşımla konuşmalarımı atıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa buluşmak mı istemiyor sizce
Ay sanane benım yorumumdande begenmıyorsun. Sanamı yaptım sen yorumunu yap gec arkadasım .Aşkım zehirlenmesi yaşadım.
Yahu sana ne bu site bana bu hakkı vermiş beğenmediğim yorumlara beğenmedim atabilirim sana mı soracağım?Ay sanane benım yorumumdande begenmıyorsun. Sanamı yaptım sen yorumunu yap gec arkadasım .
Bence yavrum derken kötü emellerinin sinyalini veriyor. Sen derslerine yoğunlaş derken de hani sen derslerle uğraş ben de başka kızlarla takılayım demek istiyor.. Tekirdağ konusuna hiç girmiyorum bile, tüylerim diken diken oldu...Erkek arkadaşımla konuşmalarımı atıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa buluşmak mı istemiyor sizce
Benim baya hoşuma gidiyorYavrum diye hitap eden erkeğe bi ben mi kıl oluyorum ya..
Bu posta yorum yazmadığım halde, size beğenmedim attım diye gidip başka bir posttaki yorumuma beğenmedim mı attınız sizAy sanane benım yorumumdande begenmıyorsun. Sanamı yaptım sen yorumunu yap gec arkadasım .
NedenYaşınız kaç 15 felan mı
Siz nasıl konuşuyorsunuz sevgilinizle isimle miAşkım bebeğim yavrum krizine girdim okurken.
Sorun yaratmaya yer aramayın
Bugün kaçıncı günün?Erkek arkadaşımla konuşmalarımı atıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa buluşmak mı istemiyor sizce