Ben mi abartıyorum yoksa beni mi oyalıyor

Ne olmasını bekliyorsunuz. Ben de sandım birkaç defa bahane buldu istemedi.

Banada oyle geldı yakın zamandamı buluştunuz pekı . Aradı fazla yoksa normal ama bılusmak ısteyen hersekılde kendıne zaman ayırır . Hatta derslerı bahane ettıgını yada kızlarla bılıscamı kabul etmez . Yanı baskalarıyla buluşman cok onemlı olmamalı sende bahane olarak yazmıssın oda normal karsılamıs . Bencede sallıyo gobı
Ay az daha abartın

Abartıyorsunuz oyalama niyeti görünmüyor. Aynı okulda iş yerinde değilseniz buluşma günlerinin kayması normal.

Onun yarın kesin bir işi varmış sizi ekmemis
Ama sizin haftasonu hiç işiniz bile yokmuş siz onu ekmişsiniz.
Bir de madem rahatsız oldunuz niye kuşlar çiçekler aşklar böcekler modunda takılıp da arkasından doluyorsunuz ki? Yüzüme gülüp dediğime bozulan insanları hiç sevmem ben

Siz nasıl konuşuyorsunuz sevgilinizle cidden meraktan soruyorum
her cümlede bir hitap kullanmıyoruz. Aralara serpiştirip. Nasıl tarif edicem bilemedim :D bir örnek kesit bırakıyorum ama çok kısa bir kesit.
IMG_8142.webp

Bence siz oyaliyorsunuz valla kesin olmayan arkadaslarla buluşma planı için beni eken sevgiliyi istemem 😒😒😒

Seri beğenmedim atmak yasak yalnız. Ayrıca birilerine dert olmak beni mutlu eder 🤣
SEn yaptin zamaninda yasak masak dusunmedin patlican kardeş 😀 seri atmadim, iki yorumunu da begenmek istemedim ve begenmedim. Dert olmadin ayrica ugrasasiim geldii 🥰

Bence yavrum derken kötü emellerinin sinyalini veriyor. Sen derslerine yoğunlaş derken de hani sen derslerle uğraş ben de başka kızlarla takılayım demek istiyor.. Tekirdağ konusuna hiç girmiyorum bile, tüylerim diken diken oldu...
Hahhahah okuyunca direk güldüm 😂 Sadakatsizzzz

Back
X