Tam olarak öyle oluyor. Hamileydim Düşük yaptım kürtaj oldum kayınvalidemler de tam o sırada bize gelecekti eşime söyle gelmesinler dedim ayıp olur hem yardımı olur gelsin dedi neyse geldiler sözde bize yardım edecekler. Bizimkisi çarşı pazar gezdi. Akşama yemek yenilecek bir gece önceden eşime diyorum şunu yap diye duysun da sabah yapsın istiyorum duymazdan geliyor. Eşime yardıma kalkıyorum ay kızım otur ayaklarını üşütme diyor bana

bir kap yemek yapmadı. Yalandan işte makina dizmek bardak yerleştirmek yaptığı.
Üstüne eltimler tatile giderken bize uğramak istediler. Kayınvalideme düşük yaptığımı söyle dedim belki gelmezler diye düşündüm çünkü 2 gün olmuştu söylemedi. Kürtajın ertesi günü duşakabin ovuyordum. Misafir gelecek diye. Kayınvalidem ise topladığı misafirlerinin yemeğini bile düşünmedi. Ay yabancılar mı ne olsa yenir kızım telaş yapma diyor. Yoldan haberli gelen insana yumurta kıracağız sanki.
Düşük yapmışım işten çok bir insan göresim yok 10 kişi olduk evde kah kah muhabbetler çaylar kahveler yere yatak falan yapıldı ne gerek varsa. Bir de kendisi 2 kez kürtaj olmuş hemen ayaktaymış onu anlatıyor. Ben de ayaktaydım ama bakalım kafam götürüyor mu?
Burada kayış koptu bende. Birkaç böyle münasebetsizlikleri daha oldu. Eşim hep haklısın ama ayıp olmasın geleceğim diyene gelme denmez modundaydı. Yanlarında bir gün patlayıp herkese bağır çağır döküldüm beni kimsenin düşündüğü yok ben de ana kuzusuyum diye. Şimdi muhtemelen deli gelinim gözlerinde ama çok iyi oldu

sana kıymet vermeyene ayıp olur mu diye düşünmeyeceksin bunu çözdüm artık
Şimdi baktım da ben de bir konu açsam o zaman olurmuş resmen içimde kalmış patladım yine