Ben mi abartıyorum?

Seso35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
2.485
2.431
133
34
En son paylaşımımda bahsetmiştim 12 yıl sonra tekrar eski sevgilimle konuşmaya başladık. Herşey iyi, güzel ama doğru düzgün mesaj atmıyor sadece araşıyoruz. O da saat farkından dolayı sabahları kalktıgımda ve ben yatmadan önce. Gün içerisinde de o uyuyor oluyor çünkü. Öyle bir iletişim sıkıntımız var. Mesaj at bana dediğinde de atıyorum 10 saat sonra cevap veriyor sonra bi daha mesaj atmaya hevesim kalmıyor. Aradığında gayet hoş şeyler konuşuyoruz. Ben ne istediğimi biliyorum kararlarımda netim falan filan diyor. Görüntülü de konuşuyoruz. İlişkiye isim vermek için de türkiye ye dönmesini bekliyoruz. Sizce takıldıgım kısımlar benim abartım mı yoksa siz de benim yerimde olsanız takar miydiniz??

Kac yasindasiniz bilmiyorum ama flort her yasta ayni sekilde olmuyor sanirim. Yani 15 yas flortu ile 35 yas flortu ayni olamaz. Bence su an yasadiginiz normal. Saat farki varmis vs genel olarak memnunsaniz
Neden hala bir eksik ariyorsunuz ki ? Akisina birakin.

26 yaşındayız her ikimizde. Bilmiyorum ilk günler bu şekilde değildi. Mesajlaşmalar yerini aramalara bırakmaya başladı. O biraz rahatsız ediyor beni. Bilmiyorum belki de akışına birakabilmeliyim dediginiz gibi

Evlenince ne olacak. Her iliskinin giris gelisme.sonuc bolumu var. Adam sanirim ciddi niyetli iliski seviyesine gelmissiniz flortten . Sorun nerede ?

Erkekler pek mesaj yazmaktan hoşlanmıyor canım ondan olabilir. Arayıp konusuyorsaniz bi sorun yok bence. Gerçi bu her kıza göre de değişiyor bazısı hep mesajlaşalım isteyebilir :) bizde sevgilimle öyleydik hiç mesaj yazmak istemezdi.farklı sehirlerdeydik bide. Evlendik şimdi. Gerçekten ciddi düşünüyorsan böyle şeyler engel olmuyor yani. Mutlu kalman dileğiyle :)

Evlenince ne olacak. Her iliskinin giris gelisme.sonuc bolumu var. Adam sanirim ciddi niyetli iliski seviyesine gelmissiniz flortten . Sorun nerede ?
Evet o biraz o kafada gibi hissediyorum ben de daha düzenli ciddi bise arıyor gibi hayatında

14 yaşında çocukken sevgili! olduğu biri aklına geliyorsa o çocuk orda birini bulamamıştır. Yani sonradan eğitim için gidip oraya uyum sağlayamayan insanlar genelde ilkokul arkadaşına, ortaokul sevgilisine tekrar sarıyor. Ben yanılıyor olabilirim ama 10 saat sonra mesaj atmak Amerikadaysa kabul ama Avrupayla arada 2 saat fark var. Çocuk diğer işlerinden vakit kalınca konuşuyor, yani hayatında baş sıradaymışsınız gibi geliyor. Çocukken sevgili! olunan biriyle yetişkinlikte sevgili olmak zaten bana çok garip geliyor, ikiniz de bambaşka insanlarsınız artık karşınızda 15 yıldır görmediğiniz yabancı biri var artık. İnsan çok da tanımadığı birinin çok ciddiyim ne istediğimi çok iyi biliyorum demesine ne derece güvenmeli orası da tartışılır. Konu sahibesi kalbinizi kırmak istemedim ama olaya bir de böyle bakın lütfen, boş zaman geçirme aracı olmayın gözünüzü açık tutun.

Evet bu da malesef sevmeyenlerden sanırım ee tabi ben de arada az da olsa mesajlaşalim istiyorum :) Ben ciddi başlamaktan yanayım tabi bunu geldiğinde anlıcam ancak :)

14 yaşında çocukken sevgili! olduğu biri aklına geliyorsa o çocuk orda birini bulamamıştır. Yani sonradan eğitim için gidip oraya uyum sağlayamayan insanlar genelde ilkokul arkadaşına, ortaokul sevgilisine tekrar sarıyor. Ben yanılıyor olabilirim ama 10 saat sonra mesaj atmak Amerikadaysa kabul ama Avrupayla arada 2 saat fark var. Çocuk diğer işlerinden vakit kalınca konuşuyor, yani hayatında baş sıradaymışsınız gibi geliyor. Çocukken sevgili! olunan biriyle yetişkinlikte sevgili olmak zaten bana çok garip geliyor, ikiniz de bambaşka insanlarsınız artık karşınızda 15 yıldır görmediğiniz yabancı biri var artık. İnsan çok da tanımadığı birinin çok ciddiyim ne istediğimi çok iyi biliyorum demesine ne derece güvenmeli orası da tartışılır. Konu sahibesi kalbinizi kırmak istemedim ama olaya bir de böyle bakın lütfen, boş zaman geçirme aracı olmayın gözünüzü açık tutun.

Benim eşimle ben de nişanlıyken mesajşaşmazdık konusurduk hep hala da öyle zor geliyor bana da mesajlaşmak sevmiyorum.Saat farkı oldugu için anlayışla karşılamanız lazım zaten bunu biliyormuşsunız.Buraya gelince daha net karalar verirsiniz.

Kendisi los angelesta o yüzden arada 10 saatlik bi zaman dilimi farkı var :) yok hayır kırılmadım tabi ki de haklı olabilme payınız var ben de elimden geldiğince temkinli yaklaşmaya çalışıyorum ama tamamen de güvensiz yaklaşmak istemiyorum açıkçası arada kaldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…