Eşim ayrı çalışıyor zaten babasının sadece kirası var çalışmıyorBirlikte iş yapmak her zaman sorunlu olmuştur.
Baban bile olsa ...
Eşiniz ayrı dükkan açsın bence.
Eşim daha önce yaptı babası kendini bir şekillere soktu yok şöyle yok böyle eşim yine tmm dediBenim kuzenim sizinle aynı durumdaydı ,
Kuzenin eşi çalışır didinir , ay sonu cebinde beş kuruşu olmazdı.
Hep babası ya da diğer kardeşi yerdi.
Sonra restini çekti , vermiyorum da almıyorum da diyerek.
Babası bir ay kadar küs kaldı , düzeldi sonra.
Ne kadar erken rest çekerseniz , o kadar iyi.
Ne alakaSanırım memleketiniz doğu illerinden birisi
Çünkü evlendiği halde maddi olarak babasıyla ortak olan tanidiklarimin hepsi doğulu tanidiklarim. Yanlış anlaşılmasın hepsi iyi insanlar, severim kendilerini ama bu olayı saçma buluyorumNe alaka
evet banada çokÇünkü evlendiği halde maddi olarak babasıyla ortak olan tanidiklarimin hepsi doğulu tanidiklarim. Yanlış anlaşılmasın hepsi iyi insanlar, severim kendilerini ama bu olayı saçma buluyorum
Işleri ortak degil sadece kazanclari ordak onunla daha bir seyler yapabilmek icin tabi kalirsaİş ortaklığı her zaman başa bela ne yazık ki İmkanı varsa ayrı iş kursun, yoksa aldığı verdiği her kuruşu yazsın. Babamdır kardeşimdir diye düşünmesin. Aile ortaklıklarında bir taraf hep ddahaçok harcar, hak geçiyor hep.
bu kanıya hemen nerden vardınız?Sanırım memleketiniz doğu illerinden birisi
Çünkü evlendiği halde maddi olarak babasıyla ortak olan tanidiklarimin hepsi doğulu tanidiklarim. Yanlış anlaşılmasın hepsi iyi insanlar, severim kendilerini ama bu olayı saçma buluyorum
Işleri ortak degil sadece kazanclari ordak onunla daha bir seyler yapabilmek icin tabi kalirsa
Ayrılalım diyeceksen de güzel güzel söyle her anne baba evladına adaletli davranmıyor malesef bazıları aleni bir şekilde es geçiliyor ama şöyle düşün senin hakkını mı yemeleri daha iyi sen başkalarının hakkını yesen mi?Ahiret burada devreye girecek işte eşin iyi biriyse ses etme yanında ol bırak onlar yesin içsin gezsin sen eşinle evinde mutlu ol.Hayırlı günler hanimlar bu konu çok canımı sıkıyor belkide ben abartiyorum lütfen bana bi akıl verin haksizam birdaha takmiycam şimdi eşimle babası evler ayrı ama gelirleri birlikte eşim gece gündüz çalışıyor yeri geldimi bizi bile ihmal ediyor söylediğimde güzel bir gelecek için çok çalışması gerekiyormuş neyse babasininda kiraları var bu lira aldığı evleri ilerde bütün çocuklarına dağıtacak şimdilik kirasını o alıyor ikisinin parası sozde ama hiç rahat bırakmıyorlar kardeşleri ikide bir para istiyorlar oda veriyor çok zoruma gidiyor madem verceksin şimdi ver gitsin neymiş kirasını şimdi o alcakmis zaten ordada lira diye bişey kalmıyor arada eşimin kazancida kaynıyor onlar eşleriyle tatlie gidiyorlar yiyorlar iciuorlar saviyorlar biz doğru dürüst harcama bile yapamıyoruz eşime söyleyince yok birdaha böylebişey olmuycak baba borclandim diye arıyorlar babası hemen ödüyor eşim ıtiraz edince sevgili kayinvalidemde oğlum ne yapabiliriz oda oğlum diyor bugün sen ayrı olsan zora girsen yardım etmiycekmiyiz valla da billada onlarla birlikte olsaylardi değil borca bataklığa bile girseydik el atmazlardi onlar hiç biseyinden eksik etmiyorlar madem yok ayağını yorganına göre uzatsinlar şimdi diyin bana haksizmiyim eşimle konusmak istiyorum ayrilalim onlar ne istiyorsa onu yapsin bizde kendi hayatımızı kurabilelim diye
işleri ortak değil kazançları ortak diyorsunuz. nasıl oluyor o?
hiçbir şey anlamadım
nasıl yani kazançlar ortak?
anladığım kayınpederinizin mülkleri var, onların kirasını kendisi alıyor, ölünce evlatlarına dağıtacakmış ama şimdi kendisi alıyor
fakat diğer kardeşler de sürekli para istiyor
eşiniz ise yalnız çalışıyor, kayınpeder çalışmıyor ama gelirler ortak
nasıl oluyor yahu?
eşiniz kazandığını kayınpedere mi veriyor?
Aynen öyle
Yok eşim iyi çok şükür yani anne babasından bin kat daha hakkadikkat ediyor yani kimsenin beş kuruşuna tenezzül etmez ama hakkını yeterince savunnamiyor benceAyrılalım diyeceksen de güzel güzel söyle her anne baba evladına adaletli davranmıyor malesef bazıları aleni bir şekilde es geçiliyor ama şöyle düşün senin hakkını mı yemeleri daha iyi sen başkalarının hakkını yesen mi?Ahiret burada devreye girecek işte eşin iyi biriyse ses etme yanında ol bırak onlar yesin içsin gezsin sen eşinle evinde mutlu ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?