İnsanların dertlerine aşağılayıcı yorumlar yapınca mutlu oluyor musun bari?çocuk bu ağlayacak neden elin ayağına dolanıyor?
çık git markete al birşeyler.
daha çocukla bağımsız sokağa çıkamıyorsun şeytan direnme diyormuş
kocan olacağa söyleyecek laf bile yok.
kendi yaşadığı yeri temiz tutamıyor daha. gelip temizleyecek olan da bir insan evladı dememiş.
Akşam yapar ama bu kadar düşüncesizlik çok canımı sıktıMigros varsa sanal marketten eve alışveriş yap bari şu an çözüm bulup aç kalma
Evi de toplama bırak pis kalsın madem
Eve alışveriş yapar herhalde bu akşam?
1,5 aylık normal arabada uyuyor ama bebek arabasında bazen çok ağlıyor özellikle güneşli havalarda çıkacağım herşeyi geçtim su yok evdeCocugun karnini doyur emzihini ver arabasina koy cikar en yakin markete. Aglarsada aglar. Ama genelddvarabanin icinde sallanmaktan uyuyolar. Benegin kac aylik?
İnsanların dertlerine aşağılayıcı yorumlar yapınca mutlu oluyor musun bari?
Belki aglamaz tum gun ac susuz kalcak halin yok ya1,5 aylık normal arabada uyuyor ama bebek arabasında bazen çok ağlıyor özellikle güneşli havalarda çıkacağım herşeyi geçtim su yok evde
Markete bile gidemeyecek haldeyken nereye gideceksiniz ? Çok isterdim size kurtulun demeyi bu hayatı kimse hak etmez vicdansız adam seni geçtim insan evladını düşünür ama nerede sen güçlü olmazsan sen hayatta kalmak için kendi ayaklarını kullanmazsan hep böyle şeyler yaşarsınBilenler bilir problemli bir evliliğim var,alkol ve alkollüyken sarf edilen ağır sözler vardı aramızda şimdi alkol iyice azaldı ama bir türlü eskiye dönmedi hiçbir şey artık stressten sütüm azalmaya başlayınca ailemin yanına gittim bir hafta eve geldiğimde buzdolabı bomboştu,su desen yok bir haftadır biriken kirli çamaşırlar bulaşıklar sağda solda yatak odasında bir hafta boyunca çoraplarını çıkarıp atmış birikmişler resmen sabah evden çıkarken dışardan söylersin deyip gitti param var mı yok mu sormadan kahvaltı edicem ne ekmek ne peynir küçücük çocukla markete gitsem yolda ağladığında elim ayağıma dolanıyor dışardan söylesem kahvaltı için dışardan ne söylenir ki su desen yok şeytan diyor çık git artık direnme
Ailem ayrılmam konusunda yanımda o konu da sıkıntım Yok çok şükür sadece eşim hem hiç düzenleyip hem de ayrılmamak için ayak diriyor her ayrılmak istediğimde paçalarıma yapışıyor bıraktıramıyorum kaba kuvvete ya da pisliğe vurur diye onu da yıldırıyorum artık yavaş yavaşAyrılın desek, çocukla baş edebilirmisiniz tek başınıza ömür boyu peki?
Eşiniz son derece haksız...
Ailem ayrılmam konusunda yanımda o konu da sıkıntım Yok çok şükür sadece eşim hem hiç düzenleyip hem de ayrılmamak için ayak diriyor her ayrılmak istediğimde paçalarıma yapışıyor bıraktıramıyorum kaba kuvvete ya da pisliğe vurur diye onu da yıldırıyorum artık yavaş yavaş
Sorun markete gidememek değil markete elbet giderim geçen hafta ankaradaydım sorun sabahın köründe aç susuz evde kalmak bütün sıkıntıların yorgunluğu ile baş etmek markete tabi ki gidilir ama neden ben ağlata ağlata gidiyorum neden eşim olacak insan bana acımıyor tamam ama çocuğuna bile merhamet etmiyor zaten çözüm boşanmak ama insan yenilgiyi yorgunluğu atamıyor üzerinden bir andaMarkete bile gidemeyecek haldeyken nereye gideceksiniz ? Çok isterdim size kurtulun demeyi bu hayatı kimse hak etmez vicdansız adam seni geçtim insan evladını düşünür ama nerede sen güçlü olmazsan sen hayatta kalmak için kendi ayaklarını kullanmazsan hep böyle şeyler yaşarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?