Ortada bir çocuk var pisliğe vurup ayak direyecek yine bende o gitmemem için çocuğa da bana da eziyet etmeden yavaş yavaş bittiğini kabul ettiriyorum zaten kendi de bence de olmuyor demeye başladı ben zaten gideceğim sadece canımız yanmadan kabullendirerek gitmem lazım yoksa iki gün sonra yine başıma ekşiceksiz de paçalarınıza yapışında neden eve dönüyorsunuz ki? dönmeyin. adamın pisliğini mi temizleyeceksiniz ömür boyu? saçmalığa bak.
Ailem ayrılmam konusunda yanımda o konu da sıkıntım Yok çok şükür sadece eşim hem hiç düzenleyip hem de ayrılmamak için ayak diriyor her ayrılmak istediğimde paçalarıma yapışıyor bıraktıramıyorum kaba kuvvete ya da pisliğe vurur diye onu da yıldırıyorum artık yavaş yavaş
siz şimdi o evi temizleyecek misiniz temizlemeyecek misiniz?Ortada bir çocuk var pisliğe vurup ayak direyecek yine bende o gitmemem için çocuğa da bana da eziyet etmeden yavaş yavaş bittiğini kabul ettiriyorum zaten kendi de bence de olmuyor demeye başladı ben zaten gideceğim sadece canımız yanmadan kabullendirerek gitmem lazım yoksa iki gün sonra yine başıma ekşicek
Terk edeceğim tabi ki dediğim gibi yakama yapışmaması için onu da kabullendiriyorum yoksa Emin’im iki aya kalmaz yine dayanacak kapımıza benim için zaten bitti kızım zarar görmesin diye acele etmeden bitirmeye çalışıyorum bugün ve yarın bitecek bu evlilik ama bitecek o da farkında yavaş yavaş o da soğuyor herşeyden iyice soğuduğunda kş en fazla bir ay içinde bitireceğim tabi ikiAbartmıyorsun.. Ortada sizi düşünmeyen Bi adam var temizlik veya evi düzenlemesi adına konusmuyorum nasıl evine bişeyler almaz veya sana sormaz paran var mı diye tamamen sizi silmişlik benim gözümde evliliğin sorumluluğunu kaldıramayan Bi insan boylelerinden ne baba olur ne es.
Terk etmezsin büyük ihtimal sen bu adamı ama en azından bunun boyle olmayacağını konus.
Tabi ki temizleyeceğim kızım var o evde sonra da kıyafetlerimi alıp temiz temiz bırakacağım içindekileri gideceğim o evden sadece artık yaşanılanların ağırlığından sağlıklı düşünmeye çalışıyorum akıl almaya düşündüklerimi doğrulamaya çalışıyorum kolay değil bir anda ne kadar kötülük görsem sevmesem gitmek istesem de aileme dönmek kızıma gelecek sunmak binbür türlü kaygı var ama herşeyi zaten kızım için yapacağımsiz şimdi o evi temizleyecek misiniz temizlemeyecek misiniz?
İçme suyuevde su bile yok derken?
Tabi ki temizleyeceğim kızım var o evde sonra da kıyafetlerimi alıp temiz temiz bırakacağım içindekileri gideceğim o evden sadece artık yaşanılanların ağırlığından sağlıklı düşünmeye çalışıyorum akıl almaya düşündüklerimi doğrulamaya çalışıyorum kolay değil bir anda ne kadar kötülük görsem sevmesem gitmek istesem de aileme dönmek kızıma gelecek sunmak binbür türlü kaygı var ama herşeyi zaten kızım için yapacağım
Bak canım markete gidememek sembolik bunun farkındayım insan suyu çeşmeden de içer kapıda oynayan çocuğa da 5 lira verir git şunu al der komşuya rica eder seçenek çok mesele ne biliyor musun küçücük şeyde pes edip ah vah etmek o çocuk yarın babasından ayrıldığında da ağlayacak evdeki bebeği ne yer içer düşünmeyen adam ilgili bir baba mı olacak sanıyorsun şimdi bebek boşanacaksın o bebek büyücek baba diye bir kavram olduğunu görecek millet babasıyla gezerken ağlayarak eve gelip sana soracak ne yapacaksın sende oturup onunla mı ağlayacaksın ? Biraz kendindeki gücü fark et çocuk bu ağlar ağlasa da yoluna onu güldürmeye çalışarak devam et sen bir insan çıkardın içinden ya insan o insanı sıfırdan şekillendireceksin gücünün farkına var şu acizliği üstünden atSorun markete gidememek değil markete elbet giderim geçen hafta ankaradaydım sorun sabahın köründe aç susuz evde kalmak bütün sıkıntıların yorgunluğu ile baş etmek markete tabi ki gidilir ama neden ben ağlata ağlata gidiyorum neden eşim olacak insan bana acımıyor tamam ama çocuğuna bile merhamet etmiyor zaten çözüm boşanmak ama insan yenilgiyi yorgunluğu atamıyor üzerinden bir anda
1,5 aylık normal arabada uyuyor ama bebek arabasında bazen çok ağlıyor özellikle güneşli havalarda çıkacağım herşeyi geçtim su yok evde
sipariş ver ?İçme suyu
bugün eve döneceğinizi biliyor muydu? siz sakin kalın bir akşama kadar... eşiniz akşama eve döndüğünde birlikte alışveriş yaparız diye düşünmüştür belki ondan dışardan birşeyler söyle diyip çıkmıştır evden. bir bekleyin akşam döndüğünde eğer yine umursamaz hallerdeyse kusura bakmayın ama yapacak birşey yok... paçalara yapışmakla olmuyor bazı şeyler...Sorun markete gidememek değil markete elbet giderim geçen hafta ankaradaydım sorun sabahın köründe aç susuz evde kalmak bütün sıkıntıların yorgunluğu ile baş etmek markete tabi ki gidilir ama neden ben ağlata ağlata gidiyorum neden eşim olacak insan bana acımıyor tamam ama çocuğuna bile merhamet etmiyor zaten çözüm boşanmak ama insan yenilgiyi yorgunluğu atamıyor üzerinden bir anda
Aslında güçsüz olduğum konu şu eşime o kadar çok güvendim sahip çıktım ki her tökezlediğinde arkasında durdum maddi manevi karşılıksız sevdim hiçbir şey beklemeden şimdi bu kadar fedakarlık yaptığım insan nasıl olurda bana bunları yapıyor aklım almıyor kafamda oturtamıyorum o kadar saf (salaklık derecesinde ) davrandım ki ona şimdi bu kadar kötülüğe anlam veremiyorumBak canım markete gidememek sembolik bunun farkındayım insan suyu çeşmeden de içer kapıda oynayan çocuğa da 5 lira verir git şunu al der komşuya rica eder seçenek çok mesele ne biliyor musun küçücük şeyde pes edip ah vah etmek o çocuk yarın babasından ayrıldığında da ağlayacak evdeki bebeği ne yer içer düşünmeyen adam ilgili bir baba mı olacak sanıyorsun şimdi bebek boşanacaksın o bebek büyücek baba diye bir kavram olduğunu görecek millet babasıyla gezerken ağlayarak eve gelip sana soracak ne yapacaksın sende oturup onunla mı ağlayacaksın ? Biraz kendindeki gücü fark et çocuk bu ağlar ağlasa da yoluna onu güldürmeye çalışarak devam et sen bir insan çıkardın içinden ya insan o insanı sıfırdan şekillendireceksin gücünün farkına var şu acizliği üstünden at
Eve gelince yaparız dedi zaten ama geleceğimizi biliyordu ben suyu alışverişi yaparım o sıkıntı değil benim aklım almıyor nasıl bu kadar insafını insanlığını kaybetti herşey bir yılda ondan önce bu yaşadıklarımı anlatsalar gülerdimbugün eve döneceğinizi biliyor muydu? siz sakin kalın bir akşama kadar... eşiniz akşama eve döndüğünde birlikte alışveriş yaparız diye düşünmüştür belki ondan dışardan birşeyler söyle diyip çıkmıştır evden. bir bekleyin akşam döndüğünde eğer yine umursamaz hallerdeyse kusura bakmayın ama yapacak birşey yok... paçalara yapışmakla olmuyor bazı şeyler...
Mesele alamamak değil alırım giderim dışarda da yerim mesele bi insan nasıl bu kadar sığır olabilir beni geçsin kızınıda mı düşünmüyor mutfakta sigara külleri yerler öbek öbek toz nasıl temizlemem nasıl sokarım o eve kızımı ben çamaşırlarını yıkamayacağım yıkasın kendi ki asla becerebileceği bir şey değil adam pis çamaşırını makinaya atmaktan aciz zaten boşanacağım ailem hazır bekliyor dediğim gibi son kez bittiği kabullendiricem ha kabulleniyorsa ondan önce benim ailem kaba kuvvete başvuracak zatenDamacana soyleyin bir yerden
Su kocayla mi soyleniyor illa ki ?
Yemek sepetinden de bir menu .
Tabi bunlari para var oldugunu soyleyerek oneriyorum ..
Evi niye temizlediginizi anlamiyorum
2 aylik kizim var demissiniz
Ev pis olsa nolur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?