Ben mi abartıyorum ?

siz de paçalarınıza yapışında neden eve dönüyorsunuz ki? dönmeyin. adamın pisliğini mi temizleyeceksiniz ömür boyu? saçmalığa bak.
Ortada bir çocuk var pisliğe vurup ayak direyecek yine bende o gitmemem için çocuğa da bana da eziyet etmeden yavaş yavaş bittiğini kabul ettiriyorum zaten kendi de bence de olmuyor demeye başladı ben zaten gideceğim sadece canımız yanmadan kabullendirerek gitmem lazım yoksa iki gün sonra yine başıma ekşicek

Paçalarınızı silkeleyin o vakit...

siz şimdi o evi temizleyecek misiniz temizlemeyecek misiniz?

Terk edeceğim tabi ki dediğim gibi yakama yapışmaması için onu da kabullendiriyorum yoksa Emin’im iki aya kalmaz yine dayanacak kapımıza benim için zaten bitti kızım zarar görmesin diye acele etmeden bitirmeye çalışıyorum bugün ve yarın bitecek bu evlilik ama bitecek o da farkında yavaş yavaş o da soğuyor herşeyden iyice soğuduğunda kş en fazla bir ay içinde bitireceğim tabi iki

siz şimdi o evi temizleyecek misiniz temizlemeyecek misiniz?
Tabi ki temizleyeceğim kızım var o evde sonra da kıyafetlerimi alıp temiz temiz bırakacağım içindekileri gideceğim o evden sadece artık yaşanılanların ağırlığından sağlıklı düşünmeye çalışıyorum akıl almaya düşündüklerimi doğrulamaya çalışıyorum kolay değil bir anda ne kadar kötülük görsem sevmesem gitmek istesem de aileme dönmek kızıma gelecek sunmak binbür türlü kaygı var ama herşeyi zaten kızım için yapacağım

zaten gidecekseniz neden hizmetini görüyorsunuz. insan girecek bu eve, kızım girecek diye yaşasaymış madem dağ gibi pislik bırakacağına. gerçekten hayretle okuyorum şu an. kızınızı düşünüyorsanız dönmeseydiniz madem. ben boşanacağınızı düşünmüyorum.

Adam evde tek diye kirletmis ha kirletmis. Evde yemek yememistir. Zaten düşünceli değilmiş ki siz geleceksiniz diye alışveriş yapsın. Siz aç kalınca diye dolabı kasten boşaltmamistir. Para birakmamissa da isteyeceksiniz. Yanlış anlamayın onun rahat etmesine izin vermeyin diye diyorum. Eve para bırakmak zorunda aklına gelmiyorsa siz isteyeceksiniz. Kendi kendinize ağlamak çözüm değil. Hiçbir erkek bunu umursamaz ki sizin ilişkiniz zaten kötü anladığım kadarıyla. Dile getirmeyip sert cikismadikca akıllarına gelmiyor. Erkekler bizim gibi detaylı düşünmüyor. Siz düşünmedigi için agliyorsunuz ama buradan bitmiş bir evlilik görünüyor. Kafasına vura vura sorumluluklarını hatırlatın. Sessiz kalıp triplenmek çözüm değil.

yemek sepetinden kahvaltı söyleyin,su için de eve söyleyin gelsin. mahrumiyet bölgesinde değilsiniz ki sonuçta bir şekilde karnınızı doyurmanız lazım yani.

akşamı da bekleyin belki cidden bir açıklaması vardır yoksa da tekrar ailenizin yanına dönersiniz.

Bak canım markete gidememek sembolik bunun farkındayım insan suyu çeşmeden de içer kapıda oynayan çocuğa da 5 lira verir git şunu al der komşuya rica eder seçenek çok mesele ne biliyor musun küçücük şeyde pes edip ah vah etmek o çocuk yarın babasından ayrıldığında da ağlayacak evdeki bebeği ne yer içer düşünmeyen adam ilgili bir baba mı olacak sanıyorsun şimdi bebek boşanacaksın o bebek büyücek baba diye bir kavram olduğunu görecek millet babasıyla gezerken ağlayarak eve gelip sana soracak ne yapacaksın sende oturup onunla mı ağlayacaksın ? Biraz kendindeki gücü fark et çocuk bu ağlar ağlasa da yoluna onu güldürmeye çalışarak devam et sen bir insan çıkardın içinden ya insan o insanı sıfırdan şekillendireceksin gücünün farkına var şu acizliği üstünden at

Sen neden alışveriş yapıyorsun ki?iki saat onları yerleştirip kendine kahvalti hazirlama.Çık dışarı doyur karnını sonra tak boynuna emzirme örtüsünu kuzunu doyur.

1,5 aylık normal arabada uyuyor ama bebek arabasında bazen çok ağlıyor özellikle güneşli havalarda çıkacağım herşeyi geçtim su yok evde

Damacana soyleyin bir yerden
Su kocayla mi soyleniyor illa ki ?
Yemek sepetinden de bir menu .
Tabi bunlari para var oldugunu soyleyerek oneriyorum ..
Evi niye temizlediginizi anlamiyorum
2 aylik kizim var demissiniz
Ev pis olsa nolur ki?

Bence de gucunun farkina var acizligi at ustunden her sey de kocadan beklenmez ki ayrica adam biliyor muydu ne zaman gelecegini belliki cekmis gitmissin. Sevgi saygi kalmadiysa cok zor tabi ama sizde de var gibi geldi bana.

Minicik bebeğiniz varmış. Allah bağışlasın.
Ben 1.5aylık bebeğimle ilgilenmekten değil temizlik yapmak yemek yapmakta bile zorlanıyordum.
Terk etmeyi aklınıza koyduysanız sakın temizlemeyin. Azıcık vaktinizde eşyalarınızı toplayın.
Eşiniz değişmeyecek muhtemelen çünkü bu durumda bile insafa gelmemiş.

bugün eve döneceğinizi biliyor muydu? siz sakin kalın bir akşama kadar... eşiniz akşama eve döndüğünde birlikte alışveriş yaparız diye düşünmüştür belki ondan dışardan birşeyler söyle diyip çıkmıştır evden. bir bekleyin akşam döndüğünde eğer yine umursamaz hallerdeyse kusura bakmayın ama yapacak birşey yok... paçalara yapışmakla olmuyor bazı şeyler...

Aslında güçsüz olduğum konu şu eşime o kadar çok güvendim sahip çıktım ki her tökezlediğinde arkasında durdum maddi manevi karşılıksız sevdim hiçbir şey beklemeden şimdi bu kadar fedakarlık yaptığım insan nasıl olurda bana bunları yapıyor aklım almıyor kafamda oturtamıyorum o kadar saf (salaklık derecesinde ) davrandım ki ona şimdi bu kadar kötülüğe anlam veremiyorum

Eve gelince yaparız dedi zaten ama geleceğimizi biliyordu ben suyu alışverişi yaparım o sıkıntı değil benim aklım almıyor nasıl bu kadar insafını insanlığını kaybetti herşey bir yılda ondan önce bu yaşadıklarımı anlatsalar gülerdim

Damacana soyleyin bir yerden
Su kocayla mi soyleniyor illa ki ?
Yemek sepetinden de bir menu .
Tabi bunlari para var oldugunu soyleyerek oneriyorum ..
Evi niye temizlediginizi anlamiyorum
2 aylik kizim var demissiniz
Ev pis olsa nolur ki?
Mesele alamamak değil alırım giderim dışarda da yerim mesele bi insan nasıl bu kadar sığır olabilir beni geçsin kızınıda mı düşünmüyor mutfakta sigara külleri yerler öbek öbek toz nasıl temizlemem nasıl sokarım o eve kızımı ben çamaşırlarını yıkamayacağım yıkasın kendi ki asla becerebileceği bir şey değil adam pis çamaşırını makinaya atmaktan aciz zaten boşanacağım ailem hazır bekliyor dediğim gibi son kez bittiği kabullendiricem ha kabulleniyorsa ondan önce benim ailem kaba kuvvete başvuracak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…