Az önce psikiyatriden çıktım. Üç haftafır gidiyorum. dedim tamam benle ilgileniyor baya her hafta çağırdığına göre diyorum.. Bu hafta çok moralim bozuldu. Nasılsın şu bu diye soruyor. Kötüyüm dedim. Neden dedi. Anlattım ben ayrılığa alışamıyorum, kabullenemiyorum, öfke doluyum, mutsuzum.. Bana dediği kendine değer vermiyorsun kendine değer ver. Diyorum ki ben bunların farkındayım kendime değer vermiyorum, bağımlılık gösteriyorum her şeyin farkındayım. Ben buraya geldim çünkü kendime nasıl değer vereceğimi bilmiyorum yol gösterin diye dedim. Hala bana sen kendine değer verceksin, kendini mutlu etceksin, mücadele etceksin diyo.
Ya çok saçma değil mi? Ben nasıl dedikçe o bana yol gösterniyo ki. Bi psikolog drsteği görsem ilaç yanında daha iyi olmaz mı dedim. Bakarız ona dedi. Üç haftadır istiyorum. Üç haftadır beni yollamıyo psikoloğa. Çok mu büyütüyorum sizce?
Ya çok saçma değil mi? Ben nasıl dedikçe o bana yol gösterniyo ki. Bi psikolog drsteği görsem ilaç yanında daha iyi olmaz mı dedim. Bakarız ona dedi. Üç haftadır istiyorum. Üç haftadır beni yollamıyo psikoloğa. Çok mu büyütüyorum sizce?