- 25 Ağustos 2018
- 1.396
- 1.820
- 63
- Konu Sahibi yamuk prencess
Görüşmeyin. Muhattap olmayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğer arkadaşlarla telefon vs ile görüşüp yazisiyorlar sanirim. Çünkü o arkadaşın gönderilerine beğeni falan atıyorlar. Aslinda onlar da tepkiliydi fakat ortada kötü olan ben oldum.

İyi işte aynı kafadalar demekki. Bende olsaydım çocuğumu istemeyen yere gitmezdim.Onlarda konuya dahil zaten grupta yaşandı tüm bu anlattıklarım. Hatta onlarda tepki verdi ama onlar daha çok o gün için kabul etmemesine takıldılar. Bense çocuk istemeyisine
En iyisi uzak kalmak aslinda iyi yapmışsınız sizde zaten hayat yeterince strese sokuyor insani bir de gereksiz insanlarla yormamalıyız kendimizi.Sıkmayın canınızı hakli olan sizsiniz bence bu durumda ve sizi cook iyi anlayabiliyorum.bizim de ailece görüştüğümüz arkadasimiz var,çocukları o kadar yaramaz ki, annesi de babası da melek gibidir hiç yaramaz değildir çocuğumuz diye övünür dururlar. Ama çocuk büfelerin içinde ki kadehleri indirip onları birbirine çarparak oynamak ister vs vs daha bı sürü şey.hic taviz vermeyin bence gorusmeyin de zaten böyle anlayışsız insanla.zira biz eşimle artık vazgeçtik o aileyle gorusmekten![]()
Ben çocuktur deyip geçtim onca şeye rağmen iyi tarafından bakmaya çalıştım ama bosuna kendimi yıpratmışım meger.Dediginizde aglanacak bir sey yok ki, tercih meselesi,
hem cocugu nereye birakacakmissiniz ki.
cocuklara biraz sesrbestlik taninmasi taraftariyimdir her zaman,
ama kendi evimde bile izin vermem su anlattiklariniza, kaldi ki misafirlikte izin verilsin.
Hep öyle olur bu işler.herkes aynı şeyden şikayetçidir,biri çıkıp birşey dediği zaman hepsi susar.sanki şikayet eden onlar değil gibi.burada da siz kaynamışsınız arada.Diğer arkadaşlarla telefon vs ile görüşüp yazisiyorlar sanirim. Çünkü o arkadaşın gönderilerine beğeni falan atıyorlar. Aslinda onlar da tepkiliydi fakat ortada kötü olan ben oldum.
Ben çocuktur deyip geçtim onca şeye rağmen iyi tarafından bakmaya çalıştım ama bosuna kendimi yıpratmışım meger.
Yeni aldığım yatak ortumun püsküllerini kopartıp bir yere tikistirmis bir güzel ara ara deliye döndüm yine de kirilmasin diye ses etmedim ama benim çocuğumu istemeyen birine sanirim benimde tahammül gostermemem gerekmis.Cokkk haklisiniz ... benim arkadasiminda cocugu biraz hareketlidir ama her zaman pesindedir canim arkadasim :) ben diyorum artik ay birak eline ne istiyors alsin diye :) zaten kendi cocugumda var ortalikta mum süs biblo hic birsey yok :)) ama cocugunu müdahale etmese galiba zoruma giderdi 1 degil 2 degil ....
Üzülmeye bile degmez ... salllaaaaYeni aldığım yatak ortumun püsküllerini kopartıp bir yere tikistirmis bir güzel ara ara deliye döndüm yine de kirilmasin diye ses etmedim ama benim çocuğumu istemeyen birine sanirim benimde tahammül gostermemem gerekmis.

Çocuk dediğimiz 9 yasinda bu arada iyiyi kötüyü ayırt edebilecek yaştalar. 2 3 yasinda ufak çocuk değillerÇok haklısınız. Önce oturaun çocuğunu terbiye etsin sonra toplum içine çıkarsın.
Bende 2 3 en fazla 5 yaşında diye düşünmüştüm.9 yaşında bir çocuk için bu hareketler hiç normal değil bence.Çocuk dediğimiz 9 yasinda bu arada iyiyi kötüyü ayırt edebilecek yaştalar. 2 3 yasinda ufak çocuk değiller
2-3 yaşında çocuğumuzu da frenliyoruz, bazıları böyle sorumsuz malesef sanki bir tek onların çocuğu çocuk , bizimkiler ağaç kovuğundan çıktı.Çocuk dediğimiz 9 yasinda bu arada iyiyi kötüyü ayırt edebilecek yaştalar. 2 3 yasinda ufak çocuk değiller
Arkadaş çevrenizi gözden geçirin o zamanOnlarda konuya dahil zaten grupta yaşandı tüm bu anlattıklarım. Hatta onlarda tepki verdi ama onlar daha çok o gün için kabul etmemesine takıldılar. Bense çocuk istemeyisine
Çocuksuz gitmenizi gerektiren özel bi durum mu varmış acaba ne gerekçe göstererek söyledi. Ne dedi yani çok merak ettim?Merhaba. Bizim bir arkadaş grubumuz var. Içimizden birisinin cocugu oldukça hareketli ve zarar vermeyi seven bir cocugu var. Abartarak yazmıyorum gerçekten tutarsız hareketleri olan bir çocuk laftan falan anlamıyor. Örneğin bana geldiklerinde yatak odama girip bütün camasirlari cekmeceden çıkarıp ortaya saçan ve kötü kelimeler kullanan bir çocuk Klozete oyuncaklari atıp üzerine sifonu çekiyor vs. Annesi pek ilgilenmeyip sürekli kendini anlatma dert yanma derdinde. Biz hiç bir zaman kendi çocuklarımızdan ayırt etmedik arkadaşımız kirilmasin darilmasin diye ufak bir ithamda bulunmadık hiç bir zaman bize gelindiğinde ki sık sık ben ve diğer arkadaşlarla toplaniyoruz.
Geçen gün o arkadaşa da gitmek istedik. Fakat bize ona çocuksuz gitmemiz gerektiğini ve gitmek istediğimiz gün başka arkadaşlarla görüşeceğini söyleyerek kabul etmedi. Ben de biraz sinirlendim ve üzüldüm açıkçası. Biz idare ederken onun açıkça bizim çocuklarımızı istememesi ve bunu dile getirip söyleyebilmesi beni kırdı.
Bende çocuğumun olmadığı yere gitmeyeceğimi bize de gelinirken çocuklu gelindigini ve asla bundan hiç bir zaman şikayet etmediğimizi dile getirdim kendisine. Benim sözlerime içerleyip diğer arkadaşı arayarak ağlamış. Ben de artık kendisi ile görüşmek istemediğimi söyledim ve bu konuya takildim. Sizce haksız mıyım?
Kendi çocuklarının yaptıkları görünmüyor. Ben oğlum 8 yasinda olmasına rağmen bir yere gittiğimde sürekli gözüm üzerinde aman zarar yapmasin diye aksine bir yere gidince diken üstünde oluyorum resmen. Millet salıyor kırsın döksün.Daha dur ikinci cocugunda olsun ondan sonra gör.senin o manyak çocuklarına katlandığın insanlar seni bir kenara iterek .şuan aynı durum başımda.o diğer arkadaslarda vicdansız mis.bu zamanda yalancı ikiyüzlü arsız olacaksın.simdi sen kötü olursun.cik gruptanda.coluk çocuğa karistikca öğrendim dostu düşmanı.tek çocuğum varken iyiydi.ikizlerim oldu bir tane arkadaşım kalmadı.insanlarin odu kopuyor gideceksin diye.halbuki kendi çocuğu benim ikizlerimin beş katı şımarıkta ama işlerine yaramiyor