• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum?

Bence en iyisini yapmışsınız en sevmediğim anne tipi çocuğu ortalığı yıkarken kafasını çevirip oralı olmayan tipler. Size yapılırken ses yok ama kendisine gelince çocuk gelmesin ohh ne güzel dünya. Yaramazlık başka bir şey arsızlık ve annenin oralı olamaması başka bir şey.

Bende yapamıyorum işte onlar gibi iki yüzlülük yüzüne gülüp arkadan atıp tutmak herkesin harcı değil. Haksızlığa tahammül edemeyip bundan böyle görüşmelerde bulunmayacağımi bize de çocuklu gelindigini bir sorun yaratmadigimizi dile getirdim. Güya onlarda kızıyordu ona kötü ben oldum işte. Herkes kendini belli etmiş oldu bu olay sayesinde.
Kendini üzmeye değmez bu kalibredeki insanlar boşver yeni ortam yarat iki gez toz bak nasıl yanaşırlar beni niye çağırmıyosun haber vermiyosun diye

Inanın bu daha çok işime gelir su saatten sonra çünkü ben arkadaşlığında saygı çerçevesinde olmasından yanayım. Hatta gruptan ayrılsam mi diye ben de düşünmedim değil.

Ben olsam o muhabbetten sonra ayrılırdım gruptan. Görüşmeyeceğim insanla neden aynı grupta olayımki?

Diğerleriyle görüşmek isterseniz yeni grup oluşturun..

Merhaba. Bizim bir arkadaş grubumuz var. Içimizden birisinin cocugu oldukça hareketli ve zarar vermeyi seven bir cocugu var. Abartarak yazmıyorum gerçekten tutarsız hareketleri olan bir çocuk laftan falan anlamıyor. Örneğin bana geldiklerinde yatak odama girip bütün camasirlari cekmeceden çıkarıp ortaya saçan ve kötü kelimeler kullanan bir çocuk Klozete oyuncaklari atıp üzerine sifonu çekiyor vs. Annesi pek ilgilenmeyip sürekli kendini anlatma dert yanma derdinde. Biz hiç bir zaman kendi çocuklarımızdan ayırt etmedik arkadaşımız kirilmasin darilmasin diye ufak bir ithamda bulunmadık hiç bir zaman bize gelindiğinde ki sık sık ben ve diğer arkadaşlarla toplaniyoruz.
Geçen gün o arkadaşa da gitmek istedik. Fakat bize ona çocuksuz gitmemiz gerektiğini ve gitmek istediğimiz gün başka arkadaşlarla görüşeceğini söyleyerek kabul etmedi. Ben de biraz sinirlendim ve üzüldüm açıkçası. Biz idare ederken onun açıkça bizim çocuklarımızı istememesi ve bunu dile getirip söyleyebilmesi beni kırdı.
Bende çocuğumun olmadığı yere gitmeyeceğimi bize de gelinirken çocuklu gelindigini ve asla bundan hiç bir zaman şikayet etmediğimizi dile getirdim kendisine. Benim sözlerime içerleyip diğer arkadaşı arayarak ağlamış. Ben de artık kendisi ile görüşmek istemediğimi söyledim ve bu konuya takildim. Sizce haksız mıyım?
Var oyle cinsler canim cok iyi yapmissin.gorusmemek en iyisi zaten artik eskisi gibi samimi olamazsiniz bu laflardan sonra.hiiic takma isine bak

Gruptakiler hakkaten cinsmis. Nasıl o gün sizi kabul etmemesine tepki gösterip de cocuksuz gelin demesine ses çıkarmiyorlar tepki gostermiyorlar. Çok tuhaf bir arkadaş grubuymus. Asıl gıcık olunacak durum kendisinin çocukla geldiği halde size aynı şeyi yapmaması, bence gerizekalı gerizekalı konuşmuş. Tepki almadigina göre gruptakiler de aynı kafada. Kendiniz çıkmayın gruptan da diğerlerinin de ne mal olduğunu görün yazismalardan. Bakalım nasıl sizi devre dışı birakacaklar bahanelerini görmüş olursun

Merhaba. Bizim bir arkadaş grubumuz var. Içimizden birisinin cocugu oldukça hareketli ve zarar vermeyi seven bir cocugu var. Abartarak yazmıyorum gerçekten tutarsız hareketleri olan bir çocuk laftan falan anlamıyor. Örneğin bana geldiklerinde yatak odama girip bütün camasirlari cekmeceden çıkarıp ortaya saçan ve kötü kelimeler kullanan bir çocuk Klozete oyuncaklari atıp üzerine sifonu çekiyor vs. Annesi pek ilgilenmeyip sürekli kendini anlatma dert yanma derdinde. Biz hiç bir zaman kendi çocuklarımızdan ayırt etmedik arkadaşımız kirilmasin darilmasin diye ufak bir ithamda bulunmadık hiç bir zaman bize gelindiğinde ki sık sık ben ve diğer arkadaşlarla toplaniyoruz.
Geçen gün o arkadaşa da gitmek istedik. Fakat bize ona çocuksuz gitmemiz gerektiğini ve gitmek istediğimiz gün başka arkadaşlarla görüşeceğini söyleyerek kabul etmedi. Ben de biraz sinirlendim ve üzüldüm açıkçası. Biz idare ederken onun açıkça bizim çocuklarımızı istememesi ve bunu dile getirip söyleyebilmesi beni kırdı.
Bende çocuğumun olmadığı yere gitmeyeceğimi bize de gelinirken çocuklu gelindigini ve asla bundan hiç bir zaman şikayet etmediğimizi dile getirdim kendisine. Benim sözlerime içerleyip diğer arkadaşı arayarak ağlamış. Ben de artık kendisi ile görüşmek istemediğimi söyledim ve bu konuya takildim. Sizce haksız mıyım?
Sizi duygularını saklamadan arkadaşınızın ağzının payını verdiğiniz için takdir ettim. Gerçekten çok iyi yapmışsınız. Görüşmeyin bir daha

Gruptakiler hakkaten cinsmis. Nasıl o gün sizi kabul etmemesine tepki gösterip de cocuksuz gelin demesine ses çıkarmiyorlar tepki gostermiyorlar. Çok tuhaf bir arkadaş grubuymus. Asıl gıcık olunacak durum kendisinin çocukla geldiği halde size aynı şeyi yapmaması, bence gerizekalı gerizekalı konuşmuş. Tepki almadigina göre gruptakiler de aynı kafada. Kendiniz çıkmayın gruptan da diğerlerinin de ne mal olduğunu görün yazismalardan. Bakalım nasıl sizi devre dışı birakacaklar bahanelerini görmüş olursun
Ayrıldım gruptan çünkü çok üzüldüm en iyisi uzak kalmak diye düşündüm.

Diğer arkadaşlarla telefon vs ile görüşüp yazisiyorlar sanirim. Çünkü o arkadaşın gönderilerine beğeni falan atıyorlar. Aslinda onlar da tepkiliydi fakat ortada kötü olan ben oldum.

Böyle adaletsiz birinden kurtulduğunuz çok iyi olmuş. Diğer arkadaşları da kafaya takmayın. Çocuk artık sadece o arkadaşların evine zarar verebilecek, adaletsiz o insanla da bir tek onlar muhatap olacak. Kendi dertlerine yansınlar.

Çok merak ettim çocuksuz gelin olayını size hangi cümlelerle söyledi ve gerekçe olarak ne dedi?Şaştım, bir insan nasıl heryere çocuğuyla gidip çocuksuz gelin deme cesaretini bulur kendinde?İnsanlar çok ilginç.
Öncelikle o gün için kabul etmişti gitmek istenilen gün için. Iki gün sonra yazdı ve lise arkadaşlarıyla görüşeceğini o gün kabul edemeyeceğini belirtti. Ayrıca çocuklarla gorusuldugunde muhabbet edemediğini söyleyerek çocuksuz gelin dedi

Böyle adaletsiz birinden kurtulduğunuz çok iyi olmuş. Diğer arkadaşları da kafaya takmayın. Çocuk artık sadece o arkadaşların evine zarar verebilecek, adaletsiz o insanla da bir tek onlar muhatap olacak. Kendi dertlerine yansınlar.
Birisi zaten bekar olduğu için ona gitmiyoruz. Birisi kabul etmiyor artık bende yokum sanirim diğer arkadaşta bundan böyle kabul etmez.

Tam diyecektim ki çocuk yaramaz olması normal,hoşgörülü olabilirsiniz diye ama arkadaşınız çok saçma davranmış söylediklerinizi hak etmiş.onunki çocuk da sizinkiler ney acaba gelirken yanlız gelin diyebilecek?çanta mi sigara paketi mi.ağlasin icerlesin istediği kadar.yerinde bir tepki ve karar

Haklısın bence

Birisi zaten bekar olduğu için ona gitmiyoruz. Birisi kabul etmiyor artık bende yokum sanirim diğer arkadaşta bundan böyle kabul etmez.

E birisi bekar gidilmiyor, birisi artık ne hakla ise hiç kabul etmiyor, biri çocukla kabul etmiyor. Ne garip insanlarmış bunlar. Kurtulduğunuz iyi olmuş. Hepsi ayrı bencil. Uzun süre hep bir arada takılamaz zaten onlar da.

Back
X