Ben mi abartıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zeze34

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
194
542
103
iyi aksamlar hanımlar
Güneydoğuda öğretmenim. Eşimle ayrı yaşıyoruz onun işi sebebiyle. 8 aylik hamileyim. Tum hamileligimi burada tek başıma geçirdim. Esimde ailesinde kaldi bu sürecte.
Evime her gidisimde esim ucaktan iner inmez beni annesine goturdü orada kaldik iki uc gün. Bu kez ben evime gidecegim sonra gideriz dememe ragmen almıs anne babasını benim evime gecmis oraya gitmeyecegim diye. şimdi sinirden kuduruyorum. ya senin karın kac aydir yok be adam. zaten sogudum ayri kaldigimiz sure icinde simdi en az bi hafta bendeler . kavga etsem gücüm yok alttan alsam gönül razı degil. Ben mi abartiyorum yoksa.. bu adamı nasl yola getirebilirim. kopamıyor bi türlü.

Zaten siz yokken ailesinde kalıyormus.
Hasret gideriyor yeterince.
Sizin onlara hizmet etmeniz zorunlu gibi, ya gideceksiniz ya gelecekler.
Tabiki çok saçma.
Tepkinizi koyun.
Şimdi yapmış ileride bari yapmasin

su an eve gidesim bile gelmiyor inanın .son dakika soyluyor bunu bide ya . yarin sabah ucagm var. elimde olsa gelmiyorum diyip yakacam bileti o kadar gerginim. ama 35. haftamdaym ucakla gitmem sart.

Zaten ailesiyle kalmıyormu bu süreç içinde, abartmıyorsunuz, çoğu aynı

Anne babasıyla göbek bağını koparamamiş.bur eş daha. Bu konuda abartan taraf varsa oda zaten yanlarında kaldığı anne babasını, aylardır görmediği eşi geleceği zaman yanında eve götüren eşiniz. Alttan alınacak bir konu değil bana göre.

bide annem temizlik yapmaya geldi diyor. bu saatte temizlik mi olur ya. bi vileda atıp ogluna yaraniyor aklınca . madem dusununuyorsn gel iki gun once tul perde cam dip kose gir her tarafa. ben bu adami adam edemeyecem . anlatamıyorum anlamıyor. iyice sogutuyor kendinden

iyi aksamlar hanımlar
Güneydoğuda öğretmenim. Eşimle ayrı yaşıyoruz onun işi sebebiyle. 8 aylik hamileyim. Tum hamileligimi burada tek başıma geçirdim. Esimde ailesinde kaldi bu sürecte.
Evime her gidisimde esim ucaktan iner inmez beni annesine goturdü orada kaldik iki uc gün. Bu kez ben evime gidecegim sonra gideriz dememe ragmen almıs anne babasını benim evime gecmis oraya gitmeyecegim diye. şimdi sinirden kuduruyorum. ya senin karın kac aydir yok be adam. zaten sogudum ayri kaldigimiz sure icinde simdi en az bi hafta bendeler . kavga etsem gücüm yok alttan alsam gönül razı degil. Ben mi abartiyorum yoksa.. bu adamı nasl yola getirebilirim. kopamıyor bi türlü.
Normal olan erkek ooo diyip kendi ayarlama yapar..
Erkeklik kafasıyla böyle yapması daha doğal bence ama bunda iş mi bitmiş anlamadım. Bu cinsellk açısından yorumum.
Genel baktığımda ise gerçktn duruma üzüldüm böylesi insanla hayat zor olsa gerek. İnş mutlu olacağınız bi çözüm bulursunuz

Acikca konusun ben hamileligimin basinDan beri yalniz kalamadik yalniz kalalim diye oraya gitmek istemiyorum demistim ama gene getirmissin anneni babani de. Su asamada kavga cozer

Aynı şeyi düşündüm ama bu akıl fukaraları bir de vay anam otel,
vay anam sen diye triplenip işi boşanmaya taşırlar.
O sebepten öneremedim hamile haliyle..
Ay bu ara böyle insanlara bir uyuzum ben de incelediği yerden kopsun modundayim :sopa:
Z Zeze34 sen yine de çok şaapma benim dediklerime canım benim ki de hamilelik hormonlarindan hep sen eşine ne etki eder bilirsin ona göre surt burnunu

su an eve gidesim bile gelmiyor inanın .son dakika soyluyor bunu bide ya . yarin sabah ucagm var. elimde olsa gelmiyorum diyip yakacam bileti o kadar gerginim. ama 35. haftamdaym ucakla gitmem sart.

35.inci haftanda nasil ucak ile gidiyorsun?

Normal olan erkek ooo diyip kendi ayarlama yapar..
Erkeklik kafasıyla böyle yapması daha doğal bence ama bunda iş mi bitmiş anlamadım. Bu cinsellk açısından yorumum.
Genel baktığımda ise gerçktn duruma üzüldüm böylesi insanla hayat zor olsa gerek. İnş mutlu olacağınız bi çözüm bulursunuz
😊😊
hamileligim riskli adam 9 aydr dokunmuyor bile. kanka modundayız. oda iyice ev arkadasina bagladi☹☹

😊😊
hamileligim riskli adam o aydr dokunmuyor bile. kanka modundayız. oda iyice ev arkadasina bagladi☹☹
Desene ondan. Şuan şu erkeklerin odunluğu geldi gözüme. Sizinde aslnda en ihtiyacnızn olduğu dönemdir. Zaten bebiş gelince artık tek olmıcaksınız

abartmıyorsun.
söylemeden gelseydin keşke yatıp yayılırdın evinde.
anasında kalmaya devam etseydi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X