Ben mi abartıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
birde nankor oldum kadın bana temizlik yemek yapmaya gelmismis. arasam bulamaz mışm. teşekkür etmeliymşim. bu adama haklı çıkma ihtimalim hic yok. istemiyorum diyorum. anlamiyor. seni ozlediler diyor. hangi kaynvalide gelinini ozler ya. kopamiyor oglundan . ben evlennce annemden cok annesi agladi. allahtaan ayni apartmana gitmedim. boyle bile vıcık vıcık

Desene ondan. Şuan şu erkeklerin odunluğu geldi gözüme. Sizinde aslnda en ihtiyacnızn olduğu dönemdir. Zaten bebiş gelince artık tek olmıcaksınız
o zamanda dikilecek annesi basima yok 40 i çıksn yok bekleyelim. kızincada küsüyor daha kotu oluyoruz. diyorum bu adama cocuk niye. bu erkekler evlennce ayrı bi düsuyor anneye. sevgiliyken hic boyle degildi. 5 yilda olmuyorsa olmaz. insallah lohusalikta bosaniyorum konusu acmam

Annesiyle konuşmayı denesen. Ama şikayet eder gibi değil. Nasıl hitap ediyorsan işte yaa çok özledim uzun zamandır ayrıyız. Söyle güzel vakit geçirebilsek doğumdan önce falan filan.... ee anlar herhalde. Annesi babası kendi giderse eşin de ses edemez.

Annesiyle konuşmayı denesen. Ama şikayet eder gibi değil. Nasıl hitap ediyorsan işte yaa çok özledim uzun zamandır ayrıyız. Söyle güzel vakit geçirebilsek doğumdan önce falan filan.... ee anlar herhalde. Annesi babası kendi giderse eşin de ses edemez.
gecen geldigimde onlardaydik iki gun kaldm hala bırakmıyorlar en sonunda dedim ya ben evimi esimi ozledim yanliz kalmak istiyorum diye. oyle gecebildik eve. anlasa orada anlardi. köy kafasındalar hep birlikte yasayalim oturalm derdindeler. kaynm ayni binada ben ayri cıktım ama inat yapar gibi hala 20 dk lik mesafede gelip 1 hafta kaliyorlar ya. once alttan aliyordm ama artik hic sabrm kalmadı

Üzüleceksiniz belki ama kocaniz aile olamamis sizi ailesi olarak görmuyor anne ve babasini ailesi kabul ediyo o yüzden sorun yasiyosunuz esiniz siz geldihinizde hep evinizde olsaydi ben esimle evimizde kalicam deseydi ya da boyle bi sistem olustursaydi bunlarin hicbirisi olmazdi kocaniz istemiyor sizinle yanliz kalmayi yani kaynana normal zannediyo ona anlatsanizda anlamaz zaten maalesef esinize tepki gösterip anlatmaniz lazim hamileymissiniz birde kaynananiz hic cikmaz sizden bebek buyutme bahanesiyle işiniz zor allah kolaylik versin

Üzüleceksiniz belki ama kocaniz aile olamamis sizi ailesi olarak görmuyor anne ve babasini ailesi kabul ediyo o yüzden sorun yasiyosunuz esiniz siz geldihinizde hep evinizde olsaydi ben esimle evimizde kalicam deseydi ya da boyle bi sistem olustursaydi bunlarin hicbirisi olmazdi kocaniz istemiyor sizinle yanliz kalmayi yani kaynana normal zannediyo ona anlatsanizda anlamaz zaten maalesef esinize tepki gösterip anlatmaniz lazim hamileymissiniz birde kaynananiz hic cikmaz sizden bebek buyutme bahanesiyle işiniz zor allah kolaylik versin
sanirım oyle annesiz buyudu cocuklugunda annesi hep calisti diye goz yumdum anlayisli oldum ama sanirim beni aile olarak gormuyor. onlarla varsam varim . yoksam yokum. cok mutsuz oluyor ayrilinca. seni sevmesem asla mahallemden cikmazdm diyor. beni tek avutan bu. gercektende oyle. ama artik cok yoruldum. bu gidisimde heesey cok farkli olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X