Ben mi abartıyorum

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
Daha önce ki konumda anlatmıştım bir erkek arkadaşım vardı uzunca bir süre görüşüyoruz bazı sorunlarım vardı ama düşündümde ben onunla mutluyum oda benimle evlenmek istediğini söyledi aileler tanıştı o tanışmada söz ve nişan bir arada oldu çünkü annesinin saglık problemleri var nişanlım ve ailesi bize 2 saatlik mesafede bir şehirde yaşıyor neyse nişandan sonra cok görüşemedik nişanlımla onun işleri ve benim aile sorunlarım oldu kendime ayıracak vaktim bile yoktu bakımsız kaldım nişanlım bu arada görüntülü konuşmak istiyordu tabi ben öyle sac diplerim cıkmış bakımsız halimle beni görmesini istemiyorum resim falanda atamıyorum neyseki ailede sorunlar gecince kuaföre gittim sacımı boyattım makyaj yaptım beni begensin güzel görsün diye hazırlandım daha sonra nişanlımın ailesinle kaldığı eve gittim sacımı gören herkes cok begendi canlılık gelmiş yüzüne dediler ama nişanlım begenmedi nasıl sac bu hiç begenmedim yakışmamış dedi şaka yapıyor sandım ciddiyim bn hemen degiştir bu rengi dedi ben cok kırıldım modum düştü hevesle cıkmıştım karşısına sonradan gönlümü almaya calıştı ama kırıldım ona kere trip attım acaba ben mi çok abartıyorum bu durumu bilmiyorum.

Beğenmemiş yakışmadığını düşünüyor olmakta bir şey yok söyleyişi çok kaba o ayrı. Belki canı sıkkındı bir şeye. Zaten sonrasında gönlünüzü almış uzatmayın bence büyütecek bir şey yok

Kusura bakma canım ama sen saçmalamışsım bence. Nişanlın sonuçta lisa aşkon değil evlenince öyle bakımlı olunmuyor ki ev hali denen bişey var, tabiyki eşine güzel görünmek için süslenirsin ama bunun temizlik günü var, yemek yapma anı var ysni demek istediğim o seni her halinle görücrk böyle şeylerw takılma seven insan her şekilde sever. Ayrıca saçını beğenmediğini biraz kabaca dile getirmiş haklısın ama üslubu konusunda uyar, sorun etme derim ben erkekler bazen böyledir yapcak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…