Daha bir aylık hamileyim. Eşim hamile olmadan da önce şimdi de işten gelir gelmez ailesinin yanına gider sonra gelir yanıma. Bugünde öyle yaptı. Çay koy dedi ben de sevindi ikimiz içeriz diye düşünmüştür dedim geldi 1,5 yaşındaki yiğeninde yanında getirmiş her akşam aynı şeyi yapıyo çocuyu yanında getiriyo çok hareketki bir çocuk bide geldi neden getirdin yine dedim annesi babası çaya gelicek dedi ben de dedim ki gelsiklerinde şunu getir bunu getir deme bana dedim sürekli çünkü huyudr meyve getir şunu getir falan. Sonra yok kimse hamile kalmasın sanki tek sen hamileisn dünyada falan dedi küstü gitti ben mi suçluyum bu durumda
Ama bu dönemde daha hassas olması gerekmez mi. Çok düşüncesizIyi de bacim adam hamileliginden once de boyleymis. Hamile kalinca adamin evrim gecirecegini dusunmus olamazsin degil mi?
HayırBise sorucam ben siteye epeyi girmedim bir elanurumuz vardi evlenme konusunda gun asiri konu acan bir ara sarpa sardi konular falan o uye degilsiniz dimi
Ama bu dönemde daha hassas olması gerekmez mi. Çok düşüncesiz
Bende o tür erkeklerden hoşlanmam evin hanımı sensin getirirsende getirmesende senin bileceğin iş hiçte abartmamışsınDaha bir aylık hamileyim. Eşim hamile olmadan da önce şimdi de işten gelir gelmez ailesinin yanına gider sonra gelir yanıma. Bugünde öyle yaptı. Çay koy dedi ben de sevindi ikimiz içeriz diye düşünmüştür dedim geldi 1,5 yaşındaki yiğeninde yanında getirmiş her akşam aynı şeyi yapıyo çocuyu yanında getiriyo çok hareketki bir çocuk bide geldi neden getirdin yine dedim annesi babası çaya gelicek dedi ben de dedim ki gelsiklerinde şunu getir bunu getir deme bana dedim sürekli çünkü huyudr meyve getir şunu getir falan. Sonra yok kimse hamile kalmasın sanki tek sen hamileisn dünyada falan dedi küstü gitti ben mi suçluyum bu durumda
Bilmiyorum. Aslında keyfi isterse çok hassas çok kibar biri. Anca canı istediği kişiyeGuzel kardesim adam devamli onume sunu getir bunu getir diyen bir tip. Hassasligi yanlis kiside ariyor olabilir misin?
Kurbanda kescez ortak olalım mıEniste bey hepmi buyukbasti sonradanmi oldu?
Ama anlamıyo ben normaldedi sinirli biryim. Ama bana yeterli vakti ayırdığında öyle drğilim ona trip atmıyorum. İki dakika yanıma oturmak zor geliyo sonrada herşeyden şikayet eden ben oluyorumSitedeki bütün hamileler triplibiraz sert söylemiş olabilirsin ondan kızmıştır
Ama bu dönemde daha hassas olması gerekmez mi. Çok düşüncesiz
Eti sert olur onun olmam baska ortak bulKurbanda kescez ortak olalım mı
Bayrma da az kaldı....Eti sert olur onun olmam baska ortak bul
Hizmetci oldugun bir evlilik, tabiki cocuk olmadan olmazdi. Sadece senin cekmen adil olmazdi, minacik bir bebekte cekmeli. Omuzlarinda tasiyamayacagi bir misyon, babayi eve bagla. Haksiz bir dünya iste.
Bide görevimmiş gibi misafir çağırıyo bana haner bile vermiyo. Dün ya en basidi. Dışarı çıktık o oturdu patso yedi benim canım istemedi sonra kalktık ordan brn simit görüdm alır mısın dedim başladı söylenemeye orda oturukrn neden söylemedin bilmem neDüşüncesiz insan her an her yerde dusuncesizdir.. Değişmez.
Bende o tür erkeklerden hoşlanmam evin hanımı sensin getirirsende getirmesende senin bileceğin iş hiçte abartmamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?