Ben mi abartıyorum?

Alin94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2021
26
17
3
30
Merhaba hanımlar.
Uzun süreli bir beraberliğim var. Sevgililik yıl dönümümüz de bana hediye almıştı erkek arkadaşım. Ve geldiğinde şık bir yerde vericem sana demişti. Buraya kadar tamam. Erkek arkadaşımın 15 yaşında bir kız kardeşi var. Eve kargolatmıştı hediyemi kendisi yoktu iş nedeniyle başka bir şehirdeydi. Kız kardeşi benim hediyemi alıyor ve takıyor. Ben hiç yaşamadım böyle bir şey hani ailemde de görmedim biraz şaşırdım açıkcası. Bana söylediğinde sorun yok içinde kalmıştır kızın taksın bir şey olmaz dedim. Ondan sonra yenisini alıyım sana falan dedi taktığı için ben parası gitmesin diye sorun yok sonuçta kız kardeşin dedim. Geldiğinde ise yemeğe gittiğimizde kolyeyi sorduğumda kardeşim vermedi dedi.
Ben de beni oyalamana gerek yoktu şu gün vercem diyorsun dedim biraz tartıştım. Aldığında gözüm yok ama gerçekten ben biraz şaşırdım siz olsanız ne yapardınız Benim yanlışım var mı? Ve yüzü asık bir şekilde eve bırakıyor beni. Arkadaşlarıyla dışarıya çıkıyor :)

Abartmıyorsun tabiki ne demek sana alınan hediyeyi kardeşi takıyor zaten takıyorsa istemesin sana da söylemesin bir zahmet yenisini alıp gelsin yani adam da bir tuhaf
Ben de ona şaşırdım işte hiç yaşamadım ki böyle bir şey ilk defa başıma geldi 🥺

Konu seni umursamaması. Sana özel olan bir hediyeyi kardeşine vermiş olması ve tekrar geri almaması. Onuda geçtim, sana yeni bir hediye beklerken pişkin pişkin kardeşim vermedi demesi. Üstüne birde sanki sen suçlusun gibi yüzünü asması. Yaşlar kaç bilmiyorum ama bu adamdan olmaz

Bana söylediğinde sorun yok içinde kalmıştır kızın taksın bir şey olmaz dedim. Ondan sonra yenisini alıyım sana falan dedi taktığı için ben parası gitmesin diye sorun yok sonuçta kız kardeşin dedim.
İşte burda kaybediyorsun :)
Aman anlayışlı olayım derken üzülen olmak
Ya tamam sorun yok diyip beklentiyi keseceksin ya da bu duruma bozuldum sen dememiş miydin bana hediye olduğunu diyeceksin.
Erkek arkadaşın da kendi durumu çözememiş sana kardeşim almış takmış demiş ilginç ve sorumsuz geldi bana.

Şuan ben de soğuk davranıyorum. Gerçekten cok kırıldım açıkcası nasıl üzüldüğümü kırıldığımı açıklayabilirim? Mantıklı olarak

İşte burda kaybediyorsun :)
Aman anlayışlı olayım derken üzülen olmak
Ya tamam sorun yok diyip beklentiyi keseceksin ya da bu duruma bozuldum sen dememiş miydin bana hediye olduğunu diyeceksin.
Erkek arkadaşın da kendi durumu çözememiş sana kardeşim almış takmış demiş ilginç ve sorumsuz geldi bana.
Kardeşine de demiş bak hediye geliyor o kız arkadaşımın diye bu gitmiş takmış abisi almayan birisi de değil ne isterse alır

Merhaba hanımlar.
Uzun süreli bir beraberliğim var. Sevgililik yıl dönümümüz de bana hediye almıştı erkek arkadaşım. Ve geldiğinde şık bir yerde vericem sana demişti. Buraya kadar tamam. Erkek arkadaşımın 15 yaşında bir kız kardeşi var. Eve kargolatmıştı hediyemi kendisi yoktu iş nedeniyle başka bir şehirdeydi. Kız kardeşi benim hediyemi alıyor ve takıyor. Ben hiç yaşamadım böyle bir şey hani ailemde de görmedim biraz şaşırdım açıkcası. Bana söylediğinde sorun yok içinde kalmıştır kızın taksın bir şey olmaz dedim. Ondan sonra yenisini alıyım sana falan dedi taktığı için ben parası gitmesin diye sorun yok sonuçta kız kardeşin dedim. Geldiğinde ise yemeğe gittiğimizde kolyeyi sorduğumda kardeşim vermedi dedi.
Ben de beni oyalamana gerek yoktu şu gün vercem diyorsun dedim biraz tartıştım. Aldığında gözüm yok ama gerçekten ben biraz şaşırdım siz olsanız ne yapardınız Benim yanlışım var mı? Ve yüzü asık bir şekilde eve bırakıyor beni. Arkadaşlarıyla dışarıya çıkıyor :)
Kardeşine kolye almış size aldım deyip prim kazanmış. Çakalllll.

Çok anlamsız yaptıkları sevgilinizin.
Sorumsuzca.
Kardeşim vermedi deyip öylece yemeğe gelmesi 🤦
Birde soğuk davranmış, siz gerekli tepkiyi vermemissiniz demek ki.
Siz olsanız ne konuşurdunuz illaki mesaj atıcak bana? Şuan zaten bozulduğumu biliyor kendimi nasıl ifade ederim açıkcası çok şaşırdım ve kafam hiç çalışmıyor şuan

Merhaba hanımlar.
Çok sacma gercekten.Bana alınmıs hele ki özel gün hediyesini kız kardesi hadi acti diyelim sormadan abisine.Sonrasinda begendiyse abisine bunu söyler ona da alinirdi bu ayrı..
Hediyeye cokmek nedir?
E hadi ergen tribi diyelim vermedi geri..Sevgilinizin piskin piskin bunu söylemesine ne demeli?
Sevgiliniz haksız.

Kardeşine de demiş bak hediye geliyor o kız arkadaşımın diye bu gitmiş takmış abisi almayan birisi de değil ne isterse alır
Kardeş 15 yaşında ama belli ki abisini kıskandı bazı kardeşler öyledir ya hani
Ama sorun sevgilinde
Madem uyarmasına rağmen vermedi gidip yenisini alsaydı
Ayıp olcak şimdi diye düşünmemiş yani hiç
Sorumsuz ve de ilgisiz

Merhaba hanımlar.
Ne alaka yani kardeşi vermemiş. Başka bir iş var bunda. Acaba kardeşine sana aldım mı dedi?

Back
X