Yok benim olduğunu biliyor ama takıyor ilginçNe alaka yani kardeşi vermemiş. Başka bir iş var bunda. Acaba kardeşine sana aldım mı dedi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok benim olduğunu biliyor ama takıyor ilginçNe alaka yani kardeşi vermemiş. Başka bir iş var bunda. Acaba kardeşine sana aldım mı dedi?
İnadına takıyordur büyük ihtimalle çünkü ergen . ama erkek arkadaşınızın bu olayı size söylemeyip tekrardan alması lazımdı. Sizi bu duruma düşürmesi hoş olmamışYok benim olduğunu biliyor ama takıyor ilginç
Bana da öyle geldi ama konu sahibi eminim yazdı.Almadığından adım gibi emimin![]()
Bence direkt böyle böyle yapman beni kırdı deyin çünkü uzun uzadıya anlatmanıza gerek yok.Ne söyleyerek duygularımı ifade edebilirim siz olsanız ne derdiniz?
Nooption muhtemelen kardeşim kolyeyi taktı istersen sana yenisini alayım diye de vakit kazanmak için söyledi. Konu sahibi birşey olmaz deyince yalanı elinde patladı, kardeşim geri vermesiyle çevirdi olayı.
Foto atmış olabilir mi ? yo soruyorum sadece. Pinterest falan da olabilir o fotoAynen öyle olmuş bence de.
Konu sahibesi neye dayanarak eminim dedi bilmiyorum ama bende eminim kolyenin alınmadığına:)
Foto atmış olabilir mi ? yo soruyorum sadece. Pinterest falan da olabilir o foto![]()
Kız kardeşi vermedi kısmına kadar tamam diyorum, ergenlik çağında vardır gelgitleri. Ama erkek arkadaşınızda son dakika istememiştir. Vermeyeceğini farkedip yenisini size alabilrdi.Merhaba hanımlar.
Uzun süreli bir beraberliğim var. Sevgililik yıl dönümümüz de bana hediye almıştı erkek arkadaşım. Ve geldiğinde şık bir yerde vericem sana demişti. Buraya kadar tamam. Erkek arkadaşımın 15 yaşında bir kız kardeşi var. Eve kargolatmıştı hediyemi kendisi yoktu iş nedeniyle başka bir şehirdeydi. Kız kardeşi benim hediyemi alıyor ve takıyor. Ben hiç yaşamadım böyle bir şey hani ailemde de görmedim biraz şaşırdım açıkcası. Bana söylediğinde sorun yok içinde kalmıştır kızın taksın bir şey olmaz dedim. Ondan sonra yenisini alıyım sana falan dedi taktığı için ben parası gitmesin diye sorun yok sonuçta kız kardeşin dedim. Geldiğinde ise yemeğe gittiğimizde kolyeyi sorduğumda kardeşim vermedi dedi.
Ben de beni oyalamana gerek yoktu şu gün vercem diyorsun dedim biraz tartıştım. Aldığında gözüm yok ama gerçekten ben biraz şaşırdım siz olsanız ne yapardınız Benim yanlışım var mı? Ve yüzü asık bir şekilde eve bırakıyor beni. Arkadaşlarıyla dışarıya çıkıyor :)
Altın kolye yani 1000 tllik inanın parasından da değilim çok kırıldımbir de şimdi acaba kolye uyduruk bir şey miymiş
yani bu erkek aklı ile netten almış kardeş açmış, bakmış da bu sevgiliye gitmez dite evde konuşulmuş annesi vs demiş olabilir mi
o nedenle sana başka alayım demiş siz de yok onu getir deyince bu sefer de kardeş vermedi demiş olabilir mi
yani netten alınan kolye çok da matah bir şey değildir diye düşündüm şu bilinen markalı altınlardan değilse