- 14 Mart 2016
- 697
- 241
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Kadın gene hasta olmuş eşimde kuru yer kalmıştır diye espri yapmış olay,bu yani. 2 gündür kavgasıni ediyoruz.Arkadaşlar kocamin işyerinde evli çocuklu kadın var kocam mesajlasirken işte kuru yer kalmış falan yazmış cenabetlik anlamında konuşmalar kanka falan hep . Kadınıza.biliyorum anlatamıyorum konuşmaların yanlış olduğunu dikkat edicem tamam diyor ben mi aşırı kıskançim
Yok artık esiniz kadının hasta(regli galiba çünkü cenabetlik yazmışsınız)oldugunu nerden biliyo.Kadın gene hasta olmuş eşimde kuru yer kalmıştır diye espri yapmış olay,bu yani. 2 gündür kavgasıni ediyoruz.
Kadin neden regl oldugunu esinize soyluyor ve esiniz neden boyle bir espri yapacak cesareti yilisikligi bulabiliyorKadın gene hasta olmuş eşimde kuru yer kalmıştır diye espri yapmış olay,bu yani. 2 gündür kavgasıni ediyoruz.
Yok siz hiç kıskanç değilsiniz. İş arkadaşıma neden regl günümü söyleyeyim ? Hadi diyelim ki sancım var ve dedim ki özel günümdeyim beni idare et (olacak iş değil hadi diyelim ki oldu) O kalan kuru yeri ne yapacak ki bilmem nereme kadar yorum yapıyor? Oldukça rahat bir kadınım ama böyle bir diyalog sevişmediğim bir adamla aramla geçmez. Yok regl değil kadının bahsettiği cinsel anlamda uyarılma ıslanma mı acaba onu da tam anlamadım .Regl için cenabetlik demezsiniz herhaldeArkadaşlar kocamin işyerinde evli çocuklu kadın var kocam mesajlasirken işte kuru yer kalmış falan yazmış cenabetlik anlamında konuşmalar kanka falan hep . Kadınıza.biliyorum anlatamıyorum konuşmaların yanlış olduğunu dikkat edicem tamam diyor ben mi aşırı kıskançim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?