Ben mi abartıyorum?

Pembe PanjurluEv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
697
241
103
31
Arkadaşlar kocamin işyerinde evli çocuklu kadın var kocam mesajlasirken işte kuru yer kalmış falan yazmış cenabetlik anlamında konuşmalar kanka falan hep . Kadınıza.biliyorum anlatamıyorum konuşmaların yanlış olduğunu dikkat edicem tamam diyor ben mi aşırı kıskançim

Arkadaşlar kocamin işyerinde evli çocuklu kadın var kocam mesajlasirken işte kuru yer kalmış falan yazmış cenabetlik anlamında konuşmalar kanka falan hep . Kadınıza.biliyorum anlatamıyorum konuşmaların yanlış olduğunu dikkat edicem tamam diyor ben mi aşırı kıskançim
Kadın gene hasta olmuş eşimde kuru yer kalmıştır diye espri yapmış olay,bu yani. 2 gündür kavgasıni ediyoruz.

Son düzenleme:
Kadın gene hasta olmuş eşimde kuru yer kalmıştır diye espri yapmış olay,bu yani. 2 gündür kavgasıni ediyoruz.
Yok artık esiniz kadının hasta(regli galiba çünkü cenabetlik yazmışsınız)oldugunu nerden biliyo.
Bunun sizin kıskanc olmanızla da hic alakası yok yani hangi kadın bu mesajları görüpte tepki vermez.
Kardesim aldatılıyo gibisiniz takip edin .

Kusura bakmayın ama çok igrenç yazışmalar kuru yer kalmıstır felan

Kadin neden regl oldugunu esinize soyluyor ve esiniz neden boyle bir espri yapacak cesareti yilisikligi bulabiliyor 🤦🏼‍♀️ Regl olmak ayip degil elbette ama ben bunu bir is arkadasimla paylasmam. Ha bana kuru yer kalmistir diyen adamin da agzina kurekle dalarim muhtemelen

Yok siz hiç kıskanç değilsiniz. İş arkadaşıma neden regl günümü söyleyeyim ? Hadi diyelim ki sancım var ve dedim ki özel günümdeyim beni idare et (olacak iş değil hadi diyelim ki oldu) O kalan kuru yeri ne yapacak ki bilmem nereme kadar yorum yapıyor? Oldukça rahat bir kadınım ama böyle bir diyalog sevişmediğim bir adamla aramla geçmez. Yok regl değil kadının bahsettiği cinsel anlamda uyarılma ıslanma mı acaba onu da tam anlamadım .Regl için cenabetlik demezsiniz herhalde

Bu nasıl bir seviyesizlik. Üstelik sana abarttığını düşündürerek suç bastırıyor kendince. Takip et canım her şeyini, delil topla. Bence de aldatılıyor olabilirsin.

Bence regl için hastayım demedi konu sahibi orayı tam net anlatmadı bize.
Kadın hastayım gerçek manada grip,migren,mide ağrısı falan gibi bir hasta olabilir.
Konu sahibinin eşi de kuru yer kalmıştır diye kendince iğrenç bir seviyede konuşmuş.bu manada cenabetlik diyor konu sahibi.
Bence eşiniz normal değil.
Bu konuda ne deseniz ne yapsanız haklısınız.
Ayrıca ben eşime off yine hasta oldum (regl) desem bile eşim bana kuru yer kalmıştır demez ki ne saçmalık bu

Eşiniz çok üst seviye bir hanzo. Bunun kavgasını edip de kendinizi yormanıza gerek yok bence, ödeyeceği nafakaları hesaplarken o yorulsun.
Cidden sinirim bozuldu adamın ahlak yargıları magmada geziyor.

Bence de regli kastetmedi gibi. Kadın yine hasta olmuş. Bu da herhalde üstünden bela eksik olmuyor demek istemiş herhalde.
Her neyse yine de muhabbet hadsizce iki taraf için de.. Bu neyin rahatlığı ve bu rahatlığın kaynağı dayanağı ne?

Şimdi konu sahibi.

Daha evleneli 1 hafta oldu yada olmadı konudaki eşinizle.

22 temmuzda sevgilim diye bahsediyorsunuz ne kadar hizlisiniz maşallah hem evlilik,hem balayı,üzerine birde bu konu 🤔

Yine 1 ay kadar önceki konunuzda sevgilinizi yani sizin deyiminizle suanki eşinizi iş arkadasinin arabasıyla ise eve gidip gelmesinden kıskandığınizi yazmışsınız.

Ondan önce evlilik teklifi almadan evlenmek konunuz var.
Aşkı bitmiş konunuz.
Eski sevgilinizin rahat vermemesi.

Ben sizi çok anormal şekilde hızlı buldum maşallah 😨

Ayrıca bu iki tarihte de yaşların anı değişimi dikkatimi çekti.
Milleti gece gece trollemeye mi calisiyosunuz nedir.
Mune Mune ben konu sahibinin troll olduğunu düşünüyorum.bilgin olsun şikayet de edeceğim fake olabilir.

Back
X