Ben mi abartiyorum

Merhaba, açıkçası çevremde bu konuları konusabilecegim kimse yok. O yüzden ben mi abarti tepkiler veriyorum karar veremiyorum. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Geçenlerde arabada eşimle bir yere gidiyorduk ve bana telefonunu verdi bı müzik aç dinleyelim diye. Ben de müzik sitesine girdim ilk videoda iç çamaşırlı kadınlara masaj yapan erkek videosu çıkınca ilk sırada bu videonun çıkması beni şaşırttı dedim daha önce böyle birşey mi izledin dedim. Ve bana hiç yüz ifadesini bozmadan aynen şöyle cevap verdi iş için şehir dışındaki ofise gittiğim PC lerden birinde hesabım açık kalmıştır orda izleyenlerdir vs gibi bı cvp verdi ama aklıma da yatmadı. Yalan olduğunu anladım ya illa kurcalicam hangi hesaplara bağlı telefonların olduğuna baktım PC den mi telefondan mi izlendigi falan herşey ayan beyan ortada. Bende sistem yanilmiyorsa öyle birşey yok dedim baktı kanmayacagim evet ben izledim bir kere baktım sonra karşıma atınca arada baktım hoşuma gitti dedi. Arkadaşlar tamam bu durum benim hoşuma gitmese de bir şekilde uzatmadim. Ama az önce şeytan dürttü aldım telefonu geçmişine bakmak için bu seferde izlenme geçmişini kapattığını gördüm. Rahat rahat izleyebilmek için mi kapattın diye sorunca ağır laflar söylerim uzatma istersen diye çok aşırı tepki verdi sonunda da istemiyorsan bosarsin dedi. Bu adamın bu kadar kolay dilinde boşanma lafı olması beni çok bıktırdı. İşim gücüm mesleğim var muhtaç değilim istesem de bugün bosarim. Ama size sormak istiyorum mantıklı düşünemiyorum ben mi abartiyorum
Abartmiyorsun hatta iyi bile dayaniyorsun?? Boşanmak çözüm mü bilmem ama bazı adamlar evli kalmayı hiç hak etmiyor

Back