Bağımlılık ise bu kahve alışkanlığı, inanın geçmiyor. Bir şekilde dışarıda vakit geçirmeye bağımlıysa, evde tutamazsınız. Kahveyi bırakır maça gider, maçı bırakır arkadaşa gider... Gerçekten çok çok iyi düşünüp karar vermelisiniz.artık çok düşünmekten hesap açıp sizinle paylaştım
şuan sanırım onu idrak etmek istemiyorum:))Amann giderse gitsin. Zaten bi süre sonra göresiniz gelmiyor merak etmeyin bu kadar
Bağımlılık ise bu kahve alışkanlığı, inanın geçmiyor. Bir şekilde dışarıda vakit geçirmeye bağımlıysa, evde tutamazsınız. Kahveyi bırakır maça gider, maçı bırakır arkadaşa gider... Gerçekten çok çok iyi düşünüp karar vermelisiniz.
Evlilikte eş yanında olmalı insanın. Aklı başka yerde bedeni yanımda değil hemde
Her zaman yanımda olsun istemem ama her zamanda da kahve olayı istemem. Gezmesi sosyal ortamı yok film evde izler maçı evde izler ama kahvesi boş olduğu her gün olur kesin.Bağımlılık ise bu kahve alışkanlığı, inanın geçmiyor. Bir şekilde dışarıda vakit geçirmeye bağımlıysa, evde tutamazsınız. Kahveyi bırakır maça gider, maçı bırakır arkadaşa gider... Gerçekten çok çok iyi düşünüp karar vermelisiniz.
Evlilikte eş yanında olmalı insanın. Aklı başka yerde bedeni yanımda değil hemde.
Bu muhtemelen devam eder. Evlendikten sonra düzelmez bundan emin olabilirsiniz. Birde size ben böyleydim, biliyordun deyip sizi manipüle etmeye çalışır. Çok rahatsız oluyorsanız birkez daha gözden geçirin.Her zaman yanımda olsun istemem ama her zamanda da kahve olayı istemem. Gezmesi sosyal ortamı yok film evde izler maçı evde izler ama kahvesi boş olduğu her gün olur kesin.
Yani haftanın 3 gününe dahi onay vermedi. Beni kısıtlıyorsun oluyor adım tek problem kahve olayı yoksa hicbir sorun yok anlasmamizda kendini esnetmiyor ödün vermiyor asla buda bir gerçek ikna etmeye çalışmıyor bağımlı olmadığını kanıtlamiyorBu muhtemelen devam eder. Evlendikten sonra düzelmez bundan emin olabilirsiniz. Birde size ben böyleydim, biliyordun deyip sizi manipüle etmeye çalışır. Çok rahatsız oluyorsanız birkez daha gözden geçirin.
Şuana kadar ki konularınız onun için önemli konular değildir belki, suni bir iyi anlaşma yaşıyor olabilir misiniz? Kesinlikle kanıtlamıyor ve eminim ki bağımlıdır.Yani haftanın 3 gününe dahi onay vermedi. Beni kısıtlıyorsun oluyor adım tek problem kahve olayı yoksa hicbir sorun yok anlasmamizda kendini esnetmiyor ödün vermiyor asla buda bir gerçek ikna etmeye çalışmıyor bağımlı olmadığını kanıtlamiyor
Kahve bağımlılığı, kumar bağımlılığı bu tarz şeyler kolay bırakılmıyor maalesef.2 Senelik bir ilişkim var. yani görüşelim dediğimde ikilemez .onu yapalım dediğimde reddetmez. Musayt oldukça arar sorar merak eder beni. Gelelim asıl soruma:) önceden ciddi düşünmediğim için pek önemsemedigim konu artık gün yüzüne çıktı. Benimle görüşmediği zamanlar yemek yedikten sonra amcası eniştesi kuzeni ile kahveye gidiyor ama fix çoğu gün bu böyleydi hiç değişmedi ama görüşelim dediğim de bırakır gelir okeyi . Sorun etmeye başladigim zamandan beri de 36 yaşındayım biliyorsun boşandım duramıyorum evde .sığamıyorum evlendikten sonra asla gitmem zaten herkes bilir beni sorabilirsin diyor ama asla vazgeçmiyor kahveden akşam 8 gece 11-12
Ben bu durumun evlendikten sonra devam edeceğini düşünüyorum. Ama şuan yapacak birseyim yok arkadaş çevrem yok evde annemle mi oturayım diyor benim durumumda olup ta sonuçları almak tecrübelerinizi bilmek istiyorum..
Evi sevmiyordur belki de.Ya da eve hiç gelmedi.Eside bu yüzden ayrıldı.Zor durum.İyi karar vermek lazım.2 Senelik bir ilişkim var. yani görüşelim dediğimde ikilemez .onu yapalım dediğimde reddetmez. Musayt oldukça arar sorar merak eder beni. Gelelim asıl soruma:) önceden ciddi düşünmediğim için pek önemsemedigim konu artık gün yüzüne çıktı. Benimle görüşmediği zamanlar yemek yedikten sonra amcası eniştesi kuzeni ile kahveye gidiyor ama fix çoğu gün bu böyleydi hiç değişmedi ama görüşelim dediğim de bırakır gelir okeyi . Sorun etmeye başladigim zamandan beri de 36 yaşındayım biliyorsun boşandım duramıyorum evde .sığamıyorum evlendikten sonra asla gitmem zaten herkes bilir beni sorabilirsin diyor ama asla vazgeçmiyor kahveden akşam 8 gece 11-12
Ben bu durumun evlendikten sonra devam edeceğini düşünüyorum. Ama şuan yapacak birseyim yok arkadaş çevrem yok evde annemle mi oturayım diyor benim durumumda olup ta sonuçları almak tecrübelerinizi bilmek istiyorum..
Kanıtlamak dahi istemiyor yani benim gönlümü almak ona daha kolay geliyor yaptığım başka ne var yerim belli diye beni ikna etme çabalarıŞuana kadar ki konularınız onun için önemli konular değildir belki, suni bir iyi anlaşma yaşıyor olabilir misiniz? Kesinlikle kanıtlamıyor ve eminim ki bağımlıdır.
2 Senelik bir ilişkim var. yani görüşelim dediğimde ikilemez .onu yapalım dediğimde reddetmez. Musayt oldukça arar sorar merak eder beni. Gelelim asıl soruma:) önceden ciddi düşünmediğim için pek önemsemedigim konu artık gün yüzüne çıktı. Benimle görüşmediği zamanlar yemek yedikten sonra amcası eniştesi kuzeni ile kahveye gidiyor ama fix çoğu gün bu böyleydi hiç değişmedi ama görüşelim dediğim de bırakır gelir okeyi . Sorun etmeye başladigim zamandan beri de 36 yaşındayım biliyorsun boşandım duramıyorum evde .sığamıyorum evlendikten sonra asla gitmem zaten herkes bilir beni sorabilirsin diyor ama asla vazgeçmiyor kahveden akşam 8 gece 11-12
Ben bu durumun evlendikten sonra devam edeceğini düşünüyorum. Ama şuan yapacak birseyim yok arkadaş çevrem yok evde annemle mi oturayım diyor benim durumumda olup ta sonuçları almak tecrübelerinizi bilmek istiyorum..Sakin degisir zannetmeyin Evde annesiyle ne konusacak diye dusunebilirsin. Peki evde karisiyla ne konusacak ? Bahane her zaman vardir. Bu kahve aliskanligi arkadas cevresinden kaynakli. Oradaki arkadaslari baska bir isle mesgul ol
2 Senelik bir ilişkim var. yani görüşelim dediğimde ikilemez .onu yapalım dediğimde reddetmez. Musayt oldukça arar sorar merak eder beni. Gelelim asıl soruma:) önceden ciddi düşünmediğim için pek önemsemedigim konu artık gün yüzüne çıktı. Benimle görüşmediği zamanlar yemek yedikten sonra amcası eniştesi kuzeni ile kahveye gidiyor ama fix çoğu gün bu böyleydi hiç değişmedi ama görüşelim dediğim de bırakır gelir okeyi . Sorun etmeye başladigim zamandan beri de 36 yaşındayım biliyorsun boşandım duramıyorum evde .sığamıyorum evlendikten sonra asla gitmem zaten herkes bilir beni sorabilirsin diyor ama asla vazgeçmiyor kahveden akşam 8 gece 11-12
Sakin degisir zannetmeyin Evde annesiyle ne konusacak diye dusunebilirsin. Peki evde karisiyla ne konusacak ? Bahane her zaman vardir. Bu kahve aliskanligi arkadas cevresinden kaynakli. Oradaki arkadaslari baska bir isle mesgul olsalar o da o ise yonelir. Yani ona yeni arkadasliklar lazim. Bana sorarsaniz
Degisecegine ihtimal vermesem de, milyonda 1 degisebilme ihtimali icin, beraber yasayin, bak bakalim noluyor.2 Senelik bir ilişkim var. yani görüşelim dediğimde ikilemez .onu yapalım dediğimde reddetmez. Musayt oldukça arar sorar merak eder beni. Gelelim asıl soruma:) önceden ciddi düşünmediğim için pek önemsemedigim konu artık gün yüzüne çıktı. Benimle görüşmediği zamanlar yemek yedikten sonra amcası eniştesi kuzeni ile kahveye gidiyor ama fix çoğu gün bu böyleydi hiç değişmedi ama görüşelim dediğim de bırakır gelir okeyi . Sorun etmeye başladigim zamandan beri de 36 yaşındayım biliyorsun boşandım duramıyorum evde .sığamıyorum evlendikten sonra asla gitmem zaten herkes bilir beni sorabilirsin diyor ama asla vazgeçmiyor kahveden akşam 8 gece 11-12
Tövbe estağfirullah neyi kangren olmadan keseceksinizOna göre hicbir sorun yok ben büyütüyorum:)Ama ben antremanliyim bunu bir türlü anlatamadim ona artık ben ciddi ciddi konuşayım olmadi kangren olmadan kesmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?