Ben mi abartıyorum ?

Amann giderse gitsin. Zaten bi süre sonra göresiniz gelmiyor merak etmeyin bu kadar

artık çok düşünmekten hesap açıp sizinle paylaştım
Bağımlılık ise bu kahve alışkanlığı, inanın geçmiyor. Bir şekilde dışarıda vakit geçirmeye bağımlıysa, evde tutamazsınız. Kahveyi bırakır maça gider, maçı bırakır arkadaşa gider... Gerçekten çok çok iyi düşünüp karar vermelisiniz.
Evlilikte eş yanında olmalı insanın. Aklı başka yerde bedeni yanımda değil hemde.

Her zaman yanımda olsun istemem ama her zamanda da kahve olayı istemem. Gezmesi sosyal ortamı yok film evde izler maçı evde izler ama kahvesi boş olduğu her gün olur kesin.

Her zaman yanımda olsun istemem ama her zamanda da kahve olayı istemem. Gezmesi sosyal ortamı yok film evde izler maçı evde izler ama kahvesi boş olduğu her gün olur kesin.
Bu muhtemelen devam eder. Evlendikten sonra düzelmez bundan emin olabilirsiniz. Birde size ben böyleydim, biliyordun deyip sizi manipüle etmeye çalışır. Çok rahatsız oluyorsanız birkez daha gözden geçirin.

Bu muhtemelen devam eder. Evlendikten sonra düzelmez bundan emin olabilirsiniz. Birde size ben böyleydim, biliyordun deyip sizi manipüle etmeye çalışır. Çok rahatsız oluyorsanız birkez daha gözden geçirin.
Yani haftanın 3 gününe dahi onay vermedi. Beni kısıtlıyorsun oluyor adım tek problem kahve olayı yoksa hicbir sorun yok anlasmamizda kendini esnetmiyor ödün vermiyor asla buda bir gerçek ikna etmeye çalışmıyor bağımlı olmadığını kanıtlamiyor

Şuana kadar ki konularınız onun için önemli konular değildir belki, suni bir iyi anlaşma yaşıyor olabilir misiniz? Kesinlikle kanıtlamıyor ve eminim ki bağımlıdır.

Kahve bağımlılığı, kumar bağımlılığı bu tarz şeyler kolay bırakılmıyor maalesef.

Evi sevmiyordur belki de.Ya da eve hiç gelmedi.Eside bu yüzden ayrıldı.Zor durum.İyi karar vermek lazım.

Tabiki gidecek. Evlenince ilk 1 ay e de olur sizle sonra doğru kahvehaneye. Bir kere bu alışkanlığı edinen biri vazgeçmez bilin

Esim bir kere kavga ettiğimizde bana tavrından evde yemek yemeyip 1 hafta kahvede tost yemişti göbek yapmıstı fit diyince aklıma o geldi tost yiyecek kadar durmuyor galiba dursa sorun olurdu

Şuana kadar ki konularınız onun için önemli konular değildir belki, suni bir iyi anlaşma yaşıyor olabilir misiniz? Kesinlikle kanıtlamıyor ve eminim ki bağımlıdır.
Kanıtlamak dahi istemiyor yani benim gönlümü almak ona daha kolay geliyor yaptığım başka ne var yerim belli diye beni ikna etme çabaları

Ona göre hicbir sorun yok ben büyütüyorum:)Ama ben antremanliyim bunu bir türlü anlatamadim ona artık ben ciddi ciddi konuşayım olmadi kangren olmadan kesmem lazım

Degisecegine ihtimal vermesem de, milyonda 1 degisebilme ihtimali icin, beraber yasayin, bak bakalim noluyor.

Ee adam haklı kuş gibi evde mi oturacak ne var gitsin evlenince siz de evde tutmasını bileceksiniz artık her şeyi adamdan beklemeyin yani

Ona göre hicbir sorun yok ben büyütüyorum:)Ama ben antremanliyim bunu bir türlü anlatamadim ona artık ben ciddi ciddi konuşayım olmadi kangren olmadan kesmem lazım
Tövbe estağfirullah neyi kangren olmadan keseceksinizadamı zorla evde mi tutacaksınız "aşkım bak haftanın 7 gününden sadece 2 akşam kahvehaneye çıkmana izin veriyorum" mu diyeceksiniz ee şuan yalnız evlendikten sonra siz ilgilenirseniz çıkmaz demlersiniz çayını açarsınız bi film siz de biraz ilgilenirseniz durur evde çıksa da ara ara çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…