Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence haklısın cnm..cok basitce bişey..hayranı oldugu biri deil, çok önemli bi sanatcı deil..sanki hiç hoş bir kadın görmemiş gibi resim cektirmiş..hemde 33 yasında..bence sacma..benim düşüncem bu
ben de tepki gösterirdim.biz gidip manken bi adamlar fotoğraf çektirsek neler duyarız,onlar her konuda rahatlar işte.sen kızdığını belli et ki tekrarı olmasın,ama büyütme cnm.
degil normal bi manken adriyanayı bile görüp yanına dogru gitse öldürürüm
çok kıskancım :1closedeyes:
degil öyle resim çekinmeler bi lafa bile tahammül edemem
bence abartı degil
ne gerek varki resim çektirmeye
canımm yaa güven değill yakışmıyo o yaştaki bi adamın resim çekinelimmi demesi bilmiyorum basit buldum uçakta gidebilir tabiki.dedim ya soğudum erkek dediğin ağır olmalıı
kesinlikle haklısın. ben de aynı şeyleri hissederdim. diğer arkadaşlar kıskandın falan sanmışlar galiba. bana da çok çocukça ve (kusura bakma) görgüsüzce geldi. ben de çok rahatsız olurdum. ne bileyim hani yazar, tiyatro oyuncusu yada oyuncu olsa hadi bi derece. hayranı olursun vs. ama manken yahu :)