telefon konusuna gelince kayınım da evlendi 1 yıl içinde 3 telefon değiştirdi adama telefon dayanmıyor.. ya da telefon hastalığı var.. neyse 2009da ekimde eşimle birlikte aldılar beni işte.. ama ikisinin de yalakalığını görmeniz lazım.. eşim bi koluma girmiş kayınım diğerine.. hemen sezdim..
ozaman kartım yoktu ama maaş almıştım ve eşimin kredi kartı bocunu kapattık.. bunlar da gidecek kendilerine çakma dokunmatik telefon alacaklar.. hani iphone 3'e benzeyeninden çift hatlı olanlardan.. baktım 350 lira tanesi.. kayınımda 100 var.. demek ki bana yıkacaklar .. baktım telefon güzel eşim kendine beğendiydi oysa 3 ay önce 150 liraya bir nokia almıştı şarjı uzun sürsün diye..
peki dedim bende nasılsa eşimin kartına taksitler dimi.. eşim ikna etti beni falan.. ama eve gittim telefonu sahiplendim..

hala kullanıyorum bu telefonu.. adı da pek komik Noviya M9

o telefondan sonra kayınım 3 tane aldı .. ama eşim nokiasıyla idare etmeyi öğrendi.. çünkü öyle bi işte çalışıyordu ki sürekli hareket haline her gün telefon paldır güldür yere düşer .. bu telefon öyle 2-3 zedelenmede mort olurdu..
daha da telefon için gık çıkarmadı