- Konu Sahibi limonluseker
-
yani yemek falan değil ama mesela benim yüzüğümü sözlüm takmıştı parmağıma ve hiç çıkarma demişti. Şimdi denemesi için arkadaşa falan vermek onun maneviyatını bozuyor bence :) Başka bir yüzük olsa tamam ama söz yüzüğü nihayetinde:)Bana da saçma geldi yani ? Ne var bunda o kadar şaşırdım bende :26::26::26:
Ayrıca bende bi arkadaşımdan yüzüğünü denemek için istesem de vermese hakkatten kırıldım yani bi yüzüğü olmuş , çıkarıp vermiyo diye..
Yiyecek değiller sonuçta
yani yemek falan değil ama mesela benim yüzüğümü sözlüm takmıştı parmağıma ve hiç çıkarma demişti. Şimdi denemesi için arkadaşa falan vermek onun maneviyatını bozuyor bence :) Başka bir yüzük olsa tamam ama söz yüzüğü nihayetinde:)
Bana da saçma geldi yani ? Ne var bunda o kadar şaşırdım bende :26::26::26:
Ayrıca bende bi arkadaşımdan yüzüğünü denemek için istesem de vermese hakkatten kırıldım yani bi yüzüğü olmuş , çıkarıp vermiyo diye..
Yiyecek değiller sonuçta
kusura bakmayın da siz bunu dert edıyorsanız hastalık hastası bır tıp dıye dusundum sızı tanımadan
batıl ınanclı olmanız sızı ınsanlardan uzaklastırır YANLIS
baksınlar taksınlar nolucakkı...eger kendinizi yiceksenız ama boyle soyleyın kırmadan deyın kı aa şekerim ugursuzluktur boyle uzaktan bakın deyın gulerek...
Arkadaşım alıntı yapamadım ama bir cevabını okuyana kadar abartıp abartmadığına karar verememiştim fakat abartan sen değilsin, arkadaşın.
Şakayla karışık dahi olsa bu nasıl bir yorumdur yahu sözlenen insana yapılacak şey mi yüzüğünü parmağından alıp sen değilsin ben sözlüyüm demek?
Buram buram kıskançlık kokusu geliyor insanın burnuna, bozulmakta çok haklısın ben olsam ben de bozulurdum.
Amaç ne yani? İyi niyetle tebrik edersin sevincini paylaşırsın yüzüğün de çok güzelmiş deyip geçersin.
Böyle patavatsız insanlara verecek cevap bile bulamıyor insan öyle yüzünün düştüğüyle kalıyorsun.
Ben olsam çok yakın arkadaşlarıma karşı böyle bir şey düşünemezdim ama fesat düşüncelilerden rahatsız olurdum.
Sana tavsiyem sadece sabret, geçici bir süreç ne de olsa.
Ters bir şey söyleyip de ağzına laf verme kimsenin sonra yine üzülürsün çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?