Ben mi abartıyorum ?

limonluseker

. . .
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
662
389
323
Ankara
Aslında dert değil benimki ama günlerdir aklıma takılan bir konu fikirlerinize ihtiyacım var :26:

2 hafta önce sözlendim ve yüzüğüme bakan arkadaşlarım kendi parmaklarına takıp bakmak istiyorlar bu durum bana çok abes geliyor çünkü o bana ait en az iç çamaşırı kadar özel yani ben böyle düşünüyorum

Ama kimseyi kırmamak için bir şey de diyemiyorum huyum kurusun

Ben mi abartıyorum yoksa gerçekten doğru mu düşünüyorum kızlar yani başkalarının yüzüğümü takmasından rahatsız olmam doğru mu her ne kadar batıl inanç olsa da başkalarına taktırınca uğursuzluk olur diye bir şey de var fikirlerinize ihtiyacım var

ne var ki bunda? şaşırdım bukadar takmış olduğunuza sonuçta çıkarıp bakıp veriyolar. banada çok yaptılar alıp bakıyolar yuzuğume. bende zamanında yapmışımdır belki. olur da vermeseydi biri "yuh derdim ya yuzuğu taktı havalandı , görmemişin yuzuğu olmuş"da derdim açıkcası

tatlım şimdi sana abartıyosun diyende çıkar abartmıyosun diyende çıkar, benden de istiyolar bazen veriyorum takıyolar benim için önemli değil ama sen rahatsız oluyosan şakayla karışık tatlı sert bi şekilde reddebilirsin

cok sacma parmagina takipta bakmak.Gereksiz.Izin vermeyin.Parmaginizdan hic cikarmayin...

ne alakasi var bu cumleyle.?Niye cikarip versin yuzugunu baskalarina?Hic geregi yok.Anlamsiz...
ama sizin gibi dusuncelerde olabilir tabi yazdiginiz cumledeki gibi:)

insanlar taksin denesin
ne olacak ki
madem hoslanmiyorsunuz
o zaman söylein uyarin
ama hos karsilanmaz söyleyim :)

bence alıpta takmaları saçma geldi bana ama taksalardıda dert etmez sanırım şahsen ben alıpta başkasının yüzüğünü takmam bakmak içinde olsa arkadaşlarınızdan bir hoşmuş yani:26:

Özellikle yüzük takıldığı ilk zamanlar bambaşka oluyor insan çok farklı çok güzel hissediyor. Bende şahsen hoşlanmazdım, kimsenin söz yüzüğünü yada alyansını da takmak istemedim, bana da özel geliyor. İnsan için özel bir anlamı var. Ama diğer takılar yüzükler için böyle hissetmem mesela.

ne alakasi var bu cumleyle.?Niye cikarip versin yuzugunu baskalarina?Hic geregi yok.Anlamsiz...
ama sizin gibi dusuncelerde olabilir tabi yazdiginiz cumledeki gibi:)

bence alakası var sonuçta sadece bakıp veriyolar bi heves arkadaşlar için. değer mi kırmaya. anlamlı demedim zaten ama veremem demekte benim için ayıptır aynen dediğim cümleleri sarfederdim vermeyen olsaydı

haklısın cnm bende kızarım öyle şeye bikere sözlüyken yengem söz bileziğimi takmak istemişti vermiştim ama çok bozulmuştum sende sıkıyo zaten çıkmıyo dersin olur biter ne saçma şey başkasının yüzüğünü takmak

Bana abartıyorsun gibi geldi. Sözlenen arkadaşım vardı geçen yıl. Zira onun yüzüğüne bakarken "sende taksana bakayım nasıl duracak?" demişti. Zira sevgilimin bana aldığı ama benim anlam veremediğim yüzük de kızlar arasında epey dolaştı. İstemiyorsan vermeyebilirsin tabi.

Sana ait özel bir yüzük , alelade bir yüzük değil. Bence de zor çıkıyor falan de , verme kimseye..

Yüzük takan birinin yüzüğünü alıp takınca kısmet açılır derler Bende takmışımdır.İstemiyorsan eğer şakayla karışık bu yüzük buraya girdi bir daha çıkartmam olmaz dersin olur biter

bencede verme canım kimseye.. herkesin düşüncesi farklıdır kimi için farketmez ama bende başkasının takmasından hoşlanmazdım öyle belli bi sebebi yok sadece maneviyat.. bakmak isteyen alsın eline baksın geri versin canım =)

herkese cikarip vermeyin cnm benimde arkadasim var oda direk yüzüne söylerdi insanin cikartamam benim parmagimda bak diye. bu herkesin kendi düsüncesi karsindakinin kirilmasina gerek yok cikarip vermek istemediginde

hepiniz haklısınız kızlar sağolun cevaplarınız için çok fazla büyütüp vermezsem iyiki yüzük taktı ne kıymetli yüzüğü varmış olacağını biliyorum ben iç çamaşırı gibi özel derken yani sözlümle bana ait bir şey benim için çok değerli demek istemiştim bana ait bir şeyide başkasının parmağında görmek istemiyorum açıkçası ben kimsenin yüzüğünü takmak istemem çünkü çok saçma gelir onun özeli sonuçta ama herkes farklı tabikide hala ne yapacağımada karar verebilmiş değilim :44:

şunu da ekleyim kızlar bir tane arkadaşım da yüzüğümü taktıktan sonra artık sen değil ben sözlüyüm demişti tabi şakaydı ama çok bozulmuştum ben bu gibi şeylerden dolayı vermek istemiyorum ayrıca benim parmak ölçüm 8.20 çok küçük yüzüğün ölçüsü birinin parmağında kalıcak çıkmayacak diye de korkuyorum

Ben de aynen böyle düşünüyorum, sonuçta o herhangi bir yüzük değil ki söz yüzüğü ve sadece sahibi takmalı diye düşünüyorum. Ben parmağımdan çıkmıyor demekte bulmuştum çözümü:) vermek istemiyorum denince kırılabiliyorlar...

ne enteresan ınsanlar var.yuzugu takıp bakmakta ne demek.ama adetse yanı onlarında bahtı acılıyosa dıcek bısey yok takıp bulsunlar koca kendılerıne.ben olsam vermem parmagımda bak derım sankı yuzuk gormemısler.ama dedıgım gıbı gelenekse adetse verıver cnm ne olacak sevap kazanırsın.hatta ılerde aynısını sız de onların soz yuzugune yapın bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…