- Konu Sahibi azeri_gelini
-
bence biraz abartmışsınız, biraz alınmış kayınvalideniz gönül koymuş bundan sonra arada bir arar hatrını sorup gönlünü alırsınız hiç acele etmeyin kendinizi üzmeyin bunun için
eger siz sürekli ariyorsaniz.iki hafta aramayinca kirilmis olabilir.ama sizin aramaniza firsat birakmadan onlar ariyorsa hep ve 2 hafta aramadilarsa....siz arayin diye beklemislerdir.mesafe koyamayan bir insan olarak mesafe koy derim.ben cok gec kaldim bu konuda simdi önüne gecemiyorum kendim yipraniyorum.benimkilerde cokmiyidi insan ona kapiliyor.ama sonucta en ufak birseyde el kizi oldugun gercegiyle karsi karsiya kalip hayal kirikligina ugruyorsun.sirf bunu yasamamak adina mesafe en güzel sey.sonucta onlar bizim öz anamiz babamiz degil.bizide öz evlatlari gibi sevemezler.ki buna göre durus sergilerler hep.en ufak bir olayda.
ama sesini duysanız hip resmen buz gibi
Allah için öz kızından üstte tuttu ama şimdi böyle birden uzak durması beni kırdı.
haklısınız kızlar annem de diyor hiç kimse gelinin özden fazla sevmez. aslında bi bakıma haklı genelde hep o aradı aramadı 2 hafta sonra biz aradık ayıp oldu belki ama ne bileyim öyle dediğiniz gibi çok sık görüşmek istemiyorum arada mesafe olmalı biraz
siz görümcelerinizi evden kovan kişiydiniz dimi daha dogrusu anneniz.münasebetsizlik yaptıkları için kovmuştu benmi yanlış hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?