Ben mi abartıyorum ?

Ayazzzz

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
25
0
6
Gaziantep
Sevgilim benden oral sex istiyor. Bu konuda fantezileri bile var benimle. Ben önceden hiç istemiyordum, bunu ona söylediğimde peki dedi, istemediğin bir şeyi yapmayacağız asla dedi. Fakat oral sexi istediğini hep belirtiyor ve zamanla ben de bu konuya daha sıcak bakmaya başladım, ilk zamanlara göre. Sevişirken 'acaba yapsam mı' diye düşünüyorum ama hep içimde bir şeyler engel oluyor. Oral sex sizce benim böyle çekinmemi gerektirecek bir şey mi ? Yani ben mi abartıyorum, yoksa sevgilim sapkınca bir şey mi istiyor benden ? 20 yaşındayım ve deneyimsizim. Yardım eder misiniz ?
(bu arada +18 bölüme konu açamadığım için buraya yazdım, gerekli yere tanışınacaktır herhalde konu)
 

Yooo neden çekineceksin ki?
Yap gitsin.
Çok zevklidir.
Bir kere yapsan sonrasını kendin istersin zaten.
 

şu mübarek gündeee
napalım ne diyelim yanii? yatak odamızı, deneyimlerimizi seninle mi paylaşalım? neyine yardım edelim bunun?
herkezin mahremi kendini alakadar eder...
oral yapanıda var anal yapanıda var ben sana normal desem benim aklımla yapıcakmısın?
 
Son düzenleme:

Herkesin normali farklıdır, bana sorarsan yazdıkların tamamen anormal, hepimiz müslümanız ve evli olmadığın biriyle herhangi bir şekilde yakınlaşman dinimize göre tamamen yanlış zaten ama sana normal olduğunu söyleyenler de olacaktır, yani normal-anormal tamamen görecelidir.
 
sonu yok bu işin oralı isteyen bir zamn sonra diğerini de isteyecek. en iyisi seninle evlenmek istiyor mu ondan ne haberr . kendini ziyan etmee neyse senin kararın sonuçtaa sen bilirsin ..
 
Canin ne istiyorsa onu yap.
Sapikca birsey istemiyor. Dunyada milyonlarca insan oral seks yapiyor zaten. Sizde sevisen bi ciftseniz, istemesi gayet normal.
 
Oral iliskiyi vajinal iliski gibi dusun bekaretin gidecekmis gibi karar ver. Nasil olsa zarim bende kalacak dusuncesiyle hareket erme sakin. Cunku kimseye bundan zarar gelmez dusuncesiyle bunu yaparsan ilerde gercekten pisman olursun eger o kisiyle hayatini gecirmeyecek olursan. İlerde ayrilabilirsiniz ve karsina sana gercekten deger veren seven senin de gercekten cok sevdigin biri cikarsa kendini ona karsi sorumlu hissedersin vicdanin rahat etmez. Bunu ona anlatirsan da o bunu kabullenemeyebilir seni birakmasa bile onun gozunde degerin azalir sana karsi tavirlari degisir hep bu karsiniza cikar hic mutlu olamazsiniz. Eger onun hayatini gecirecegin kisi oldugunu dusunmuyorsan, geleceginiz yoksa, onu cok sevdigini ve onun seni cok sevip mutlu edecegini dusunmuyorsan yapma sakin.



Ve bir sey daha, onun neden vajinal degil de orak istedigini dusun. Eger seninle gercekten bir gelecek kurmak isteseydi seninle vajinal iliski de isterdi. Bunun sorumlulugunu alabilecegini dusunurdu cunku. Vajinal iliski yasadiginizda nasil olsa seninle ciddi dusunup seni birakmayacagi icin istedigi iliski oral/ aral degil vajinal iliski olurdu. Vajinal iliski yasanacaksa oral da yasanabilir ama sadece oral iliski talebinde bulunmasi dusundurucu.


İliskinize objektif bir gozle bakip dusunmeni tavsiye ederim. O bunu yasamak istedigin kisi mi? Buna degecek mi? Ya o dogru kisi degilse ve daha cok sevebilecegin kaybetmek istemeyecegin biri cikarsa karsina? Dusun bunlari lutfen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Öncelikle şunu üzerine basa basa söyleyim. Bir erkek istedi diye asla ve asla içinden gelmeyen bir şeyi yapma. Kendini bu konuda mahcup hissediyorsan yani erkek arkadaşımın isteklerini karşılayamıyorum diye düşünüp sana bunu yapmak cazip geliyorsa, unutma sen hiç bir şeyi yapmak zorunda değilsin. İlişkinizin duygusal boyutunu bilmiyorum ama ne olursa olsun kendini kullandırtma.

Tabi eğer istiyorsan, keyfini çıkar bu yüzden de kendini suçlu hissetme :)
 
sakın yapma, sakın.. kesinlikle normal değil. ilişkiniz laçkalaşacak, tüm o romantik duygular daha çok haz alma isteğine dönüşecek. istedikçe isteyecek. başımdan geçti ..eski konularımı inceleyebilirsin. sonu koskaca bir pişmanlık ve aşkın bitmesi oldu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…