Ben mi abartıyorum ?

sen kendini normal buluyor musun? yoksa normal olmadığını bilip yardım mı istiyorsun? ben anlamadım. bu da değilse amaç ne?
Benim eşim çıkarken senin yaptığını yapacak ben arkadaşlarımla otururken gelip herkese racon kesecek Allah muhafaza..
Kızla bunu sarmaş dolaş mı gördün ki bu hesap sorma cesaretini gösteriyorsun?
Sadece doğru mu yanlış mı akıl istiyorum

15 senedir o sokakta oturuyor bilmiyorum ki
bak fevrilik iyi değil,kaybedersin
fevri davranabileceğini kestirdiğin bir ortamda olduğunda dur ve gözlemle yargısız bir şekilde...ortamın enerjisine kişilerin davranışlarını hissetmeye çalış ama dediğim gibi yargısız ve sakin...ondan sonra karar ver..

İşte kıskandığın şey ne,onu soruyoruz.
Her kızı sevgilini elinden alabilecek potansiyel tehlike olarak görüyorsan kendine güvenin hiç yok ve acil psikoloğa gitmelisin.
İşte kıskandığın şey ne,onu soruyoruz.
Her kızı sevgilini elinden alabilecek potansiyel tehlike olarak görüyorsan kendine güvenin hiç yok ve acil psikoloğa gitmelisin.
Ama o hiç bir kız yanıma gelemez konuşmam konusamaz demişti

bak fevrilik iyi değil,kaybedersin
fevri davranabileceğini kestirdiğin bir ortamda olduğunda dur ve gözlemle yargısız bir şekilde...ortamın enerjisine kişilerin davranışlarını hissetmeye çalış ama dediğim gibi yargısız ve sakin...ondan sonra karar ver..
Kız arkadaşımın yanına geldi brnde bi soru sordum dedi kız da selamlasiyoruz tanıyorum diyince kıskandım o hiç bi kızla alakam yok diyordu diye .şimdi hatalı miyim

Kız arkadaşımın yanına geldi brnde bi soru sordum dedi kız da selamlasiyoruz tanıyorum diyince kıskandım o hiç bi kızla alakam yok diyordu diye .şimdi hatalı miyim
hatalısın...alakam yok diyor
gördüğüm yerde selam vermem konuşmam demiyor...ortam yapmıyor ki denk gelmiş konuşmuş..doğal değil mi

Oncelikle çok kıskanç biriyim .Sevgilimle ayrildigimizi yalan konusunda anlatmistim .Mersindeydim istanbula geldim o da istanbulda .Pişmanım dedi yalvardi affetmedim .Gel bi gorim dedi gitmedim sonra markete diye dışarı çıktım bide ne gorim arkadaşıyla oturuyor başında da bi kız .beni görünce koşarak yanıma geldi dinlemedim kızın yanına gittim nerden tanıyorsun dedim sokaktan dedi selamlasiriz bu işte dedi .ona dönüp bi ton laf sayıp gittim .Önceden bi kız gelmişti yanımıza sokakta bunu Seven o olaydan sonra kız gelemez yanıma zaten gelsede ben giderim demişti söz vermişti .dunde arkadaşımın yanına geldi brnde bi soru sordum bu dedi ama ben çok kıskancim zaten yalan yüzünden ayrıldık şimdide tamamen mahvoldu.hic bi kız yok derdi bu kız nereden çıktı ben mi abartıyorum olayı lutfrn bi akıl verin bu kız o seven kız değil sokaktan bi başkası

Tam anlayamadım ama. Anladıgım kadarıyla baska kızlar var etrafında , Yalan söylediyle bi konu hakkında konu ne olursa olsun. Hep söyler. Tecrübeyle Sabittir. Unutmak Zor olur.. Ama sana tavsiyem daha fazla şey yaşamadan bırak gitsin. Unutmanı güçlendirecek kadar anı biriktirme.

Oncelikle çok kıskanç biriyim .Sevgilimle ayrildigimizi yalan konusunda anlatmistim .Mersindeydim istanbula geldim o da istanbulda .Pişmanım dedi yalvardi affetmedim .Gel bi gorim dedi gitmedim sonra markete diye dışarı çıktım bide ne gorim arkadaşıyla oturuyor başında da bi kız .beni görünce koşarak yanıma geldi dinlemedim kızın yanına gittim nerden tanıyorsun dedim sokaktan dedi selamlasiriz bu işte dedi .ona dönüp bi ton laf sayıp gittim .Önceden bi kız gelmişti yanımıza sokakta bunu Seven o olaydan sonra kız gelemez yanıma zaten gelsede ben giderim demişti söz vermişti .dunde arkadaşımın yanına geldi brnde bi soru sordum bu dedi ama ben çok kıskancim zaten yalan yüzünden ayrıldık şimdide tamamen mahvoldu.hic bi kız yok derdi bu kız nereden çıktı ben mi abartıyorum olayı lutfrn bi akıl verin bu kız o seven kız değil sokaktan bi başkası
Kaç yaşındasın

Sonra ki yorumlarda gördüm 18 mişsin.Büyüyünce,bir erkeğin bir kızla konuşmasının normal insani ilişkiler boyutunda olduğunu anlarsın.

Biliyorum peki ne yapıcam şimdi nasıl düzelirim
zor düzelirsin, senin yapın bu.
şimdi şansına buna rastgelmişsin de başkasına aynısını yapamazsın.
gidip hiç tanımadığın bir kıza hesap soramazsın, eğer yanında erkek arkadaşın varsa muhatabın odur senin.
senin gibi birini bir gün evirip çevirip döver senden fena bir kız

Niye kendinizi bu kadar küçük düşürürsünüzki kıza hesap sormak filan çok basit davranışlar bunlar

Back
X