• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum?

Ee daha öncden dışarı çıkacağınız belli olmuyor mu? Ona göre yapsan hazırlığını mesela..hakkaten dışarı çıkacakken temizlik yapmak senin için de iyi olmaz ki, bu sefer heryer temiz olur sen kirlenirsin, yok duş, yok saç o iş uzarda uzar insanın dışarı çıkası kalmaz vallahi:)
Bizim genelde planlı olur dışarı çıkma konusu akşamdan bebeğimin çantasını hazırlarım, sabahta yemeğini hazırlarım şööylle bir toparlarız beraberce ( süpürme, silme yapmam) çıkarız. Eşin haklı toplu olsun yeter..

Benziyoruz sanırım banada çamaşır suyu dayanmaz eşim içiyor musun?diye gülüyor
ama öyle illa toplama lazım diye uğraşmıyorum valla biyere gidicez dediyse iki saat önceden hazırlanmaya başlıyorum aman orayı gelince toplarım deyip çıkyorum ne yalan söyleyim dağınığım biraz ama temiz dağınık neyin nerde olduğunu bilirim yani :KK53: temizlik günüm salı çamaşır günü cuma diğer günler ev süpürmek en büyük işim e hamileyim bi oğlum var kendime de onada zaman ayırıyorum iş yapılır nasıl olsa

İşte anlatmak istediğim bu ama eşim anlamıyor.Sadece çocuğun saçlarıyla oynar o da hoşuna gittiği için.Birde talimat verir gömlek yakışıyor oğluma filan :)
Oğlunuzu onun hazırlamasını söyleyin, temizlik yapma diyor ama giyinip kuşanmaktan da geri kalmıyor. O gömlek yıkanır, asılır ütülenir kaldırılır. Gömlek yakışıyor oģluma demesi kolay
o zaman ütüleyiversin oğlunun gömleģini
bu erkekler tembel oldukları gibi bizim yapmamızı da istemiyolar:KK55:

Dışarı çıkacaksam, eve de birinin gelmeyeceğinden eminsem hiç uğraşmam.
Ama evde olduğumda eşim işteyken tüm temizliği halletmeye çalışırım, o evdeyken yaparsam kızıyor :KK51:

Bizde eşim çok titiz...aynı sizin gibi püri pak olacak her taraf...bana pek fark etmiyor açıkçası...
dağınıklık severim :)

Benim kocamda tam tersi sanırım :KK14: Hamileyim malum ilk aylar dolayısıyla aşırı derecede bulantı ve halsizlik durumu söz konusu. Dün akşam iş çıkışı acile gittim 2 serum taktılar eve geldik adam bana çamaşırlar Everest'e rakip olmuş diyor :KK53: Geçen çarşamba izin aldım doktor kontrolü falan vardı sonrasında beni eve bıraktı kendisi işe gitti akşam geldi "aaa ama olmaz ki böyle yattıkça kötü oluyorsun biraz zorla kendini kalk kendine yapıcak bişeyler bul bi ton iş var yapacak" diyor ki benim nefes almaya takatim yok. Ben de benimkinin titizliğinden yakınıyorum maalesef :KK42:

Benim kocamda tam tersi sanırım :KK14: Hamileyim malum ilk aylar dolayısıyla aşırı derecede bulantı ve halsizlik durumu söz konusu. Dün akşam iş çıkışı acile gittim 2 serum taktılar eve geldik adam bana çamaşırlar Everest'e rakip olmuş diyor :KK53: Geçen çarşamba izin aldım doktor kontrolü falan vardı sonrasında beni eve bıraktı kendisi işe gitti akşam geldi "aaa ama olmaz ki böyle yattıkça kötü oluyorsun biraz zorla kendini kalk kendine yapıcak bişeyler bul bi ton iş var yapacak" diyor ki benim nefes almaya takatim yok. Ben de benimkinin titizliğinden yakınıyorum maalesef :KK42:
Bunların ortası yok.Ben hamileyken serumla ayakta duruyordum.Bana iş yaparken bırak filan dedi baktı ben takmıyorum kayınvalide ile görümcemi getirmiş yardıma :)Benim kide ben iş yapınca rahatsız

Bunların ortası yok.Ben hamileyken serumla ayakta duruyordum.Bana iş yaparken bırak filan dedi baktı ben takmıyorum kayınvalide ile görümcemi getirmiş yardıma :)Benim kide ben iş yapınca rahatsız

Aynen bende o durumdayım zaten dün gece kendisi söyledi anneme söylesem de gelip bi el atsa diye. Olur valla benim takatim yok kim yaparsa yapsın dedim bende. Ya hayır adamın ciddi anlamda ortası yok çok düşer üstüme normalde tekerlekli orta sehpayı bile ittirmez çektirmez ama titizliği tutunca da kaynanadan beter konuşur :KK53:

annem gibisin sanırım. annem de hayatta oturmaz ne kadar yorgun olursa..
ben diyorum ki bırak aksamı, yarın kahvaltıyla beraber yıkarsın aksam bulasıklarını..
yok olmaz...
ananemin bir lafı varmış. geceden evi topla, sabah misafir aniden gelebilir.
annem de bu mantıkla gece bile ev toplar ne yazık ki ...
bence gerek yok ben cok relaxım, bana kızıyorlar...

Eşinizin yardım mı yoksa takdir mi etmesini bekliyorsunuz? Anlamadım:110:

İkimizin de toplu olması umrumuzda o kadar, temizlik zamanı temizlik, gezme zamanı gezme işte. O çok beklenen ani misafir de hiç gelmedi, önceden aramayı akıl eden misafirleri çağırıyoruz eve zaten, gelmelerinden önce de bol bol vakit oluyor hazırlık için. O hiç gelmeyecek misafir için neden kendimi fazladan yorayım?
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Sorunum,eşimin beni temizlik yönünden bunaltması.Ben temizliğe çok önem veririm eşim kendi temizliğine önem verir sadece ev nasıl olsa olur hafif toplu olsun yeter.

Mesela bir yere gitsek kahvaltı masasını dahi koşturarak topluyorum, evi olduğu gibi bırakıyorum." kim gelecek gelince topla diyor" Benimde içime sinmiyor öyle bırakmak.İstiyorum ki her taraf tertemiz olsun öyle çıkalım gezmeye.Ama yok olmuyor.Dün 2 saat boştu kahvaltıda sizi 2 saat gezdireyim akşamda spora gideceğim dedi.Kendi bakımını yapana kadar ben sadece oğlumla kendimi hazırlayabildim.Akşam eşim spordayken süpürge açtım,temizlik yaptım.Geldi evlerimi süpürdün ne gereği vardı diyor sinir oldum çok yoruldum sizin eşleriniz bir yere giderken ev toplamanızı bekliyor mu ben bu yönden sinir oluyorum.Kendine çok özenir çok titiz ve temiz ama ev toplu olsun yeter temizlik anlayışı sıfır ev konusunda
Disari cikacaksak sadece kahvaltiliklari dolaba atarim, gerisi masada :KK53::KK53::KK53::KK53:

Kendimi kasamam valla 2 tabak 2 bardak icin, 2 saatte nolcak dursun masada :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

Bende siz gibiyim mesef benim esim ben temizlik yaparken soylediği şey şudur nolur gel yanima sarilip oturalim bosver isi bir daha bu gunler gelmeyecekki bende sinir oluyorum yapma yapma sanki kendisi bir bardak kaldirirda

benim eşimde öyle beni pasaklı yaptı valla. bizim ev hiç temizlenmiyo yakında birileri şikayet etcek karantinaya alınacak evimiz. o derece abartmıyorum.. sabah 6. buçukta beni alır anneme bırakır haliyle yüzümü bile yıkayamam. gelir annemde uyurum . akşam iş çıkışıda gelir alır. sadece yiyecek bişeyler hazırlar çay koyarım onun dışında temizlik yapamıyorum . hamileyimde iyice zorlanıyorum hep uyumak istiyorum . inanın yattığımız yatak 1 aydır toplanmıyo o derece pisiz biz pisiz :(

Bende siz gibiyim mesef benim esim ben temizlik yaparken soylediği şey şudur nolur gel yanima sarilip oturalim bosver isi bir daha bu gunler gelmeyecekki bende sinir oluyorum yapma yapma sanki kendisi bir bardak kaldirirda
Yok canım kendileri kaldırmazlar yapışık ikiz gibi yaptırtmazlarda :)eşimin dediğini yapıp üsten toplasaydım evi derinden asla temizlemeye fırsatım olmazdı )

benim eşimde öyle beni pasaklı yaptı valla. bizim ev hiç temizlenmiyo yakında birileri şikayet etcek karantinaya alınacak evimiz. o derece abartmıyorum.. sabah 6. buçukta beni alır anneme bırakır haliyle yüzümü bile yıkayamam. gelir annemde uyurum . akşam iş çıkışıda gelir alır. sadece yiyecek bişeyler hazırlar çay koyarım onun dışında temizlik yapamıyorum . hamileyimde iyice zorlanıyorum hep uyumak istiyorum . inanın yattığımız yatak 1 aydır toplanmıyo o derece pisiz biz pisiz :KK43:
Eşimde böyle düşüyor zannediyor ki üsten toplamakla tertemiz oluyor görmüyor ki ben hergün fırsat buldukça temizliyorum çamaşır suyu elimden düşmüyor.Erkek milleti çok rahat :)

Disari cikacaksak sadece kahvaltiliklari dolaba atarim, gerisi masada :KK53::KK53::KK53::KK53:

Kendimi kasamam valla 2 tabak 2 bardak icin, 2 saatte nolcak dursun masada :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:
Eşim böyle rahat olmamı istiyor.Diyorum herşey gelir insan başına evi toplayım bu defada bana mı bakacaklar bişey olunca eve mi?Gelmesinler ozaman diyor çıkıyor işin içinden :)

Back
X