• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum???

Aile ilişkileriniz nasıl bilmiyorum ama cocuklar karanlıkta korku içinde ağlarken müdahale etmeliydiniz hatta daha ilk kızınızı kilere kapatmaya teşebbüs ettiginde yapmaliydinizi bunu . Bir sure cocukları gorusturmemenizi öneririm en azından unutana kadar . Sonrasında da asla yalnız bırakmayın ve tekrarına müsade etmeyin .
Bu arada bayramda gitmek isterseniz eşinizle ikiniz gidin , bayramlaşıp dönerseniz . Çocukları götürmeyin .
Malesef çocuklarımı bırakacak kimse yok alemle ayrı sehirlerdeyiz

Malesef çocuklarımı bırakacak kimse yok alemle ayrı sehirlerdeyiz
Bu çok kötü oldu .
Siz bilirsiniz tabii ki ama çocukları kısa zaman sonra tekrar oraya götürmenize icim elvermiyor .
Evleriniz çok uzak değilse önce esınız sonra siz gider bayramlaşır dönebilirsiniz . Belki biraz saçma olacak boyle yapmanız ama çocuklardan rahatsız oluyorsunuz diye getirmedik dersiniz , bir umut anlarlar hatalarını .

Aklıma şimdilik baska çözüm gelmedi maalesef .

Bu çok kötü oldu .
Siz bilirsiniz tabii ki ama çocukları kısa zaman sonra tekrar oraya götürmenize icim elvermiyor .
Evleriniz çok uzak değilse önce esınız sonra siz gider bayramlaşır dönebilirsiniz . Belki biraz saçma olacak boyle yapmanız ama çocuklardan rahatsız oluyorsunuz diye getirmedik dersiniz , bir umut anlarlar hatalarını .

Aklıma şimdilik baska çözüm gelmedi maalesef .
Kv mi anliycak hatasını sorsanız onun kadar mükemmeli yoktur şu yeryüzünde inanın bazen çok komik durumlara düşürüyor kendini övünmek diye o derece yani en iyisi zamana bırakmak bayrama bırakmaz eşimi aramış niye gelmiyorsunuz biseymi oldu esimde kısa cvplarla yok demiş kapatmis beni de arar bende gerekeni söyler koparirim ipleri yapacak başka bişey yok sanirim

Evet hataliyim çocuklarımı koruyamadim bütün kabahat benim farkındayım yaprak dokumundeki hayriye hanım a döndüm aman ağzımızın tadı kaçmasın diye ama hep benimki kaçtı.. alttan almak düzelir demekle olmuyor işin şekli başka boyutlara cocuklarima zarar verecek duruma geldi Allaha şükürler olsun ki eşim herşeyin farkında bunu aleyhime çevirmeden tavrımı koymaliyim artık uzun ve çok faydalı yorumunuz içinde çok teşekkür ederim
Siz de haklısınız bir anne olarak herkesi bir arada tutmak istemişsiniz. Anne olmuş her kadın aile içi huzursuzluğu engellemek için elinden geleni yapar, aslında bu iyi bir şey, lakin kimseye zarar vermiyorsa olaylar. Velilerime dediğim şudur çekirdek ailenin huzuru her şeyden önce gelmeli, anneanne babaanne dede vs bunlar dış faktörler çocuğun gelişimi sırasında, fakat etkili. Büyüyünce nasıl olsa yaşlı kadın deyip idare ederler geçiştirirler fakat şu an kızlarınız bunu idrak edebilecek yaşta değiller. Bu arada kızınız 3 yaşına gelmiş onu haftada 2-3 gün oyun grubuna, kreşe götürmenizi öneririm. Çocuklarınızı koruyabilirdiniz tabii her annede bu güç var. Bazen kendi annemize karşı bile içimizdeki çirkefi çıkarmak zorunda kalabiliyoruz.. Doğanın annelik içgüdüsünü örnek alın.. Yavrunuza zarar verebilecek herkese karşı kaplan kesilin.

Ooo o çocukta ki travmayı düşünemiyorum.
Çok tehlikeli ve çağ dışı birşey yapmış.

Eşiniz ne diyor bu konuda ?

Gelip bunun özrünü dilemeli.
İnsanın çocuğuna birisi ( kendi annesi dahil) şuradan kalk şurada otur dese sert bir tonla ona bile gücenir.

Ooo o çocukta ki travmayı düşünemiyorum.
Çok tehlikeli ve çağ dışı birşey yapmış.

Eşiniz ne diyor bu konuda ?

Gelip bunun özrünü dilemeli.
İnsanın çocuğuna birisi ( kendi annesi dahil) şuradan kalk şurada otur dese sert bir tonla ona bile gücenir.
Eşim de sinirinden gülüyordu benden çok onun zoruna gitti yapılan özel gün diye suskun kaldık yoksa oda kızlarına aşırı düşkündür ortalığı yikardi. Içi gitti cocuklara

Eşim de sinirinden gülüyordu benden çok onun zoruna gitti yapılan özel gün diye suskun kaldık yoksa oda kızlarına aşırı düşkündür ortalığı yikardi. Içi gitti cocuklara

Helal olsun. Olması gerekeni yapmış ama yine de burada okuduğum baba modelleri artık erkeklere olan inancımı yıktı.
Babalıkları, eş oluşları hepsi zulüm içeriyor.

Kv.niz sizi aradığında söylersiniz bu hareketi unutamadığınızı.
Çok birşey söylemeyin bence. Yani kavga etmeyin ki top size dönmesin.

Helal olsun. Olması gerekeni yapmış ama yine de burada okuduğum baba modelleri artık erkeklere olan inancımı yıktı.
Babalıkları, eş oluşları hepsi zulüm içeriyor.

Kv.niz sizi aradığında söylersiniz bu hareketi unutamadığınızı.
Çok birşey söylemeyin bence. Yani kavga etmeyin ki top size dönmesin.
Allaha şükürler olsun eşim çok iyi bir baba ve mükemmel bir eş :nazar: eşime kalırsa ağzına geleni şöyle diyo ama benim yapım buna müsait değil ışte uslu bunca konuşurum yine fazlasını yapamıyorum

Benim evladıma biri bunu yapacak olsa ben ne bir daha o eve ayak basarim nede bir daha o insanla görüşürüm kim olursa olsun

Allah yardımcınız olsun gercekten eşiniz size bu konuda anlayıs gosterıp sızın tarafınızda duruyorsa gerı bos
bayramda yapın bence zıyaretınızı kısa bı ekılde baskalarının ve kv.agzına laf vermemıs olursunuz

bunu yapmaya teşebbüs ettiği anda çocuklarımı da alır terk ederim orayı. çok büyük bir yaramazlık bile yapsa karanlık kilere kapatmak ne demek? siz buna nasıl sesinizi çıkarmazsınız? ben o eve adımımı atmam yahu..

Back
X