Ben mi abartıyorum?

Yukarıda yorumlarda yazmıştım. Bende çalışıyorum ve bir aileyi geçindirecek kadar maaşım var çok şükür. Ailesi muhakkak bişiler yapıcaklar ama hani beklentiyi sıfırladık biz yine de elimizdekine göre hareket edelim diyoruz.

İşte ben de diyorum ki sizin maaşınız var sadece
sürekli siz harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz
ve bu durum bir süre sonra sizin canınızı sıkabilir

İşte ben de diyorum ki sizin maaşınız var sadece
sürekli siz harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz
ve bu durum bir süre sonra sizin canınızı sıkabilir
Pardon yanlış anlamışım. Canımı sıkacağını biliyorum ama ilk zamanlarda zorlanmadan evlenmek ne mümkün şimdi diyorum herkes sıkıntı çekiyor diyorum. Ay bilemiyorum kafam çok karışık. :KK51:

Pardon yanlış anlamışım. Canımı sıkacağını biliyorum ama ilk zamanlarda zorlanmadan evlenmek ne mümkün şimdi diyorum herkes sıkıntı çekiyor diyorum. Ay bilemiyorum kafam çok karışık. :KK51:

nişanı yüne yaparsınız ama
evliliği bence staj doneminin sonuna bırakmalısınız
Bir de acaba benim aklıma takıldı sevgiliniz okulu bitiremeyeceğini fakedip böyle ertelemeye calışıuyor olabilir mi
yoksa kesin bu ara tatilde bitiyor mu

nişanı yüne yaparsınız ama
evliliği bence staj doneminin sonuna bırakmalısınız
Bir de acaba benim aklıma takıldı sevgiliniz okulu bitiremeyeceğini fakedip böyle ertelemeye calışıuyor olabilir mi
yoksa kesin bu ara tatilde bitiyor mu

Aklımdaki sorulardan biri de o. Yani vie notlarını gördüm kendim finallerde iyi yaparsa biterde sanki kendine güvenemiyor da bana hazırlık yapıyor gibi geldi. :KK70:

Aklımdaki sorulardan biri de o. Yani vie notlarını gördüm kendim finallerde iyi yaparsa biterde sanki kendine güvenemiyor da bana hazırlık yapıyor gibi geldi. :KK70:

Bence de sizi hazırlıyor o duruma sanki
siz en iyisi mezuniyeti kesinleşmeden bir şey demeyin bekleyin

İyi günler,
Hemen konuya giriyorum. Durum şu: sevgilim okulu uzattı 2 dersi var dönem arasında bitecek inşallah. 15 tatilde aileler tanışsın 14 Şubata da nişan yapalım diye konuştuk. Bu haftasonu sınavları için gidecek ve Ocak ayının sonuna ancak gelecek. Ben çalışıyorum vakit kalmıyor yani. Şimdiden hazırlıklara başlayalım diyorum. Alyans seçelim tepsi bakalım vs vs diyorum. Yetişiriz yeeaaa diye ağzını yayıyor. Şeytan diyor çak bi tane ağzının ortasına. Bir ablası şehir dışında yaşıyor. Birbirlerine bağlı bi aileler. Daha ablanın haberi yok. Evde de hiçbir muhabbet yok varsa da bana yansıtmıyor. Anne baba hiç oğlan evlendirecekmiş moduna geçmedi. Ben mi abartıyorum yoksa bu işte bir tuhaflık mı var? Ya okulu daha bitirmediği için netleşmeden adım atmak istemiyor diyorum ya da baya baya oyalıyor. Ama kendisi ikna etti beni bu tarihlere bana kalsa yaz başında olsundu.
Bana bir akıl verin lütfenn :KK43:

Bayıldım yazma şekline yeaaaa
Cak ağzına bi tane bi kendine gelsin
Abartmıyosun canm:KK11:

Öncelikle sevgiliniz askerliğini yapmadan mı evleneceksiniz? Evliyken asker beklemek size zor gelecek, o işine tam alışmışken bölünecek vs vs. Biz eylülün başında evleneceğiz yerimizi kasım ayında tuttuk, yer bulmak şimdi bile sıkıntı bunları rahat takılan sevgilinizle yetiştirebilecek misiniz?

Elbisedir, ikramdır, tepsidir siz onlara bakmaya başlayın. Erkeklerin bizim kadar önemsediği mevzular değil bunlar. Ben de sizin durumunuzda olsam sinirlenirdim, sevgiliniz fazla rahat.

Kıyafet tepsi falan sizinle ilgili bir konu ki. Yüzük almak da zaten en kolayı. Daha çok var evet abartmısınız. Mezun olur olmaz iş bulacak mı, ne okuyor ?
Daha önce de yazmıştım hukuk okuyor staja başlıcak işini ayarladık ben de çalışıyorum zaten.

Öncelikle sevgiliniz askerliğini yapmadan mı evleneceksiniz? Evliyken asker beklemek size zor gelecek, o işine tam alışmışken bölünecek vs vs. Biz eylülün başında evleneceğiz yerimizi kasım ayında tuttuk, yer bulmak şimdi bile sıkıntı bunları rahat takılan sevgilinizle yetiştirebilecek misiniz?

Elbisedir, ikramdır, tepsidir siz onlara bakmaya başlayın. Erkeklerin bizim kadar önemsediği mevzular değil bunlar. Ben de sizin durumunuzda olsam sinirlenirdim, sevgiliniz fazla rahat.
Hah bende sizin gibi çiftlerden örnekler veriyorum uçuyorum zannediyor. Yahu bu işin raconu bu amaaan. Sırf kendi omzumdaymış gibi hissetmek yoruyor beni.

Bayıldım yazma şekline yeaaaa
Cak ağzına bi tane bi kendine gelsin
Abartmıyosun canm:KK11:
Dimi bi öyle bir geçirmek lazım ki bi restart alsın kendine gelsin beyni . :KK70::KK70:

Peki ailesi yardım edecek mi düğün ev kurma masraflari için. Stajyer maaşı alacak değil mi ilk önceleri. Yani evi bir nevi siz döndüreceksiniz. O sorun değil hayat müşterek. Benim arkadaşım da evlendi 1 yıl kocası öğrencilik yaptı o baktı eve , aşk işte :)
Erkekler böyle rahatlar olur sanıyorlar. Benim arkadaşlarım evlendi. Evi ve eşyaları 1 hafta kala halettiler ben onların rahatlığına hayran kalmıştım :) sen şimdiden bak işte kıyafetlere, tepsiye falan. Evde mi olacak nisan ?

Diğer yazılanları okumadım ama bence sakin olmalısın yahu bazı erkekler böyle ne yapalım kabullencez benim eşimde çok rahattır hatta ben hep söylendiğimde ne yapalım biz erkekler sizin kadar ince düşünmüyoruz der çıkar işin içinden. Ben atlattım kolay gelsin darısı sana :KK200:

Peki ailesi yardım edecek mi düğün ev kurma masraflari için. Stajyer maaşı alacak değil mi ilk önceleri. Yani evi bir nevi siz döndüreceksiniz. O sorun değil hayat müşterek. Benim arkadaşım da evlendi 1 yıl kocası öğrencilik yaptı o baktı eve , aşk işte :)
Erkekler böyle rahatlar olur sanıyorlar. Benim arkadaşlarım evlendi. Evi ve eşyaları 1 hafta kala halettiler ben onların rahatlığına hayran kalmıştım :) sen şimdiden bak işte kıyafetlere, tepsiye falan. Evde mi olacak nisan ?
Ailesi ev alma hayalleri içinde şuan ama o olmazsa da evi falan dizelim diyorlar. Benim ailem zaten yardımcı oluyor muhtemelen borçsuz evleniriz ama biz yine de aileler hiçbişey yapmıcakmış gibi biriktiriyoruz ufak ufak alıyoruz yine de eşya. Daha doğrusu ben itekliyorum bizimkini alalım diye.
Nişan evde olcak canım ama bir panik hali var bende ki sorma.. :KK17:

Diğer yazılanları okumadım ama bence sakin olmalısın yahu bazı erkekler böyle ne yapalım kabullencez benim eşimde çok rahattır hatta ben hep söylendiğimde ne yapalım biz erkekler sizin kadar ince düşünmüyoruz der çıkar işin içinden. Ben atlattım kolay gelsin darısı sana :KK200:

ayy amin inşallah. :KK200:

Ailesi ev alma hayalleri içinde şuan ama o olmazsa da evi falan dizelim diyorlar. Benim ailem zaten yardımcı oluyor muhtemelen borçsuz evleniriz ama biz yine de aileler hiçbişey yapmıcakmış gibi biriktiriyoruz ufak ufak alıyoruz yine de eşya. Daha doğrusu ben itekliyorum bizimkini alalım diye.
Nişan evde olcak canım ama bir panik hali var bende ki sorma.. :KK17:

ayy amin inşallah. :KK200:

Evde olacaksa sorun yapma. İnan ne kadar titiz olursan o kadar aksilik oluyor. Mekan derdin yok. Bende zaten nişan olayının böyle evde aile ve yakınlar arasında yapılmasından yanayım. İlk zamanlar maaşı yüksek olmaz herhalde ama olsun sende olabilirsin aynı durumda. Hayat müşterek. Zaten sende bunu takmıyorsun anladığım kadarıyla. Borçsuz evlenmeniz büyük bir nimet bu devirde. Allah şimdiden tamamına erdirsin canım. :)

Evde olacaksa sorun yapma. İnan ne kadar titiz olursan o kadar aksilik oluyor. Mekan derdin yok. Bende zaten nişan olayının böyle evde aile ve yakınlar arasında yapılmasından yanayım. İlk zamanlar maaşı yüksek olmaz herhalde ama olsun sende olabilirsin aynı durumda. Hayat müşterek. Zaten sende bunu takmıyorsun anladığım kadarıyla. Borçsuz evlenmeniz büyük bir nimet bu devirde. Allah şimdiden tamamına erdirsin canım. :)
Teşekkür ederim. Dışarıda yapılan nişanın düğünden farkı yokmuş gibi geliyor bana. Saçma buluyorum. Ben destek olmayı sorun etmiyorum. Bugün ben çok alırım yarın o alır. Zaten ikimizde özel sektördeyiz bu düzen böyle gider durur bizde. O yüzden problem yok. Sadece hevesi mi kırılıyor falan diye düşünüyordum da sayenizde sakinleştim yani. Okulu falan stres yapıyor demek ki klasik erkek işte amaan diyip geçicem bakalım.

Ailesi durumu biliyor tanıştık falan. Dönünce istemeye gidelim de demiş ama anne baba biliyor sadece. Ben mi abartıyrum bizde kardeşler dayılar anane dede herkes bilir mesela böyle işi olsa daha ablalarına söylemeye çekiniyor. Küçük mü zannediyor kendini nedir anlamadım.
Keşke sende herkese duyurmasaydin acele davranmissin. Karşı taraf vazgecse herkes sana soracak ne oldu diye. Ben olsaydım o söylemeden bende söylemezdim. Ama artık yapacak bisey yok. Biraz kendini geri çek derim ben. Üstüne gitme sık boğaz etme. Bırak o biraz gönüllü olsun.

Sizinle günlerce yüzük bakacak, hatta ve hatta tepsi seçecek bir erkek modeli tanımıyorum.
Olduğuna inanmıyorum.
Maksimum birkaç saat içerisinde 2-3 mağaza gezip seçtiğinizi alacaksınız ve de diğer tüm işleri siz kendiniz halledeceksiniz.
İşin özü bu.
Hep o erkekler yayıla yayıla konuşur, ta ki mobilya mağazalarında fiyat konuşmaya gelince yayılmışlıkları geçer, ciddiyeti anlarlar.
Çünkü o mobilya olayına kadar her şeyi kız tarafı hazırladığından, onların rahatı hep yerindedir.
Siz sakin olun, normal erkek sendromu bu.

Keşke sende herkese duyurmasaydin acele davranmissin. Karşı taraf vazgecse herkes sana soracak ne oldu diye. Ben olsaydım o söylemeden bende söylemezdim. Ama artık yapacak bisey yok. Biraz kendini geri çek derim ben. Üstüne gitme sık boğaz etme. Bırak o biraz gönüllü olsun.

Yok yook olur mu bi annem bi babam bi de ananem biliyor. Şunu demek istedim hani bu tarz işler ciddiye bineceği zaman herkes bilir yakın çevrede. Ama bunun ablaları bile bilmiyor tuhaf değil mi diyorum? Ki her dakika whatsapp tan şurdan burdan konuşan içli dışlı bi aile bunlar.. Annesi falan da mı söylemiyor anlamıyorum..

Sizinle günlerce yüzük bakacak, hatta ve hatta tepsi seçecek bir erkek modeli tanımıyorum.
Olduğuna inanmıyorum.
Maksimum birkaç saat içerisinde 2-3 mağaza gezip seçtiğinizi alacaksınız ve de diğer tüm işleri siz kendiniz halledeceksiniz.
İşin özü bu.
Hep o erkekler yayıla yayıla konuşur, ta ki mobilya mağazalarında fiyat konuşmaya gelince yayılmışlıkları geçer, ciddiyeti anlarlar.
Çünkü o mobilya olayına kadar her şeyi kız tarafı hazırladığından, onların rahatı hep yerindedir.
Siz sakin olun, normal erkek sendromu bu.

Benim bulamadığım çözümü mobilyacı çözer diyosunuz yani :KK70: bi de bunu deneyim

Back
X