- Konu Sahibi depresifcekirge
-
Dimi haklisin valla
Yav beni aramasin da ogluyla naparsa yapsin
Uyuyom ben o saatte
darkmore çok haklısın gerçekten banane yav ana oğul onlar....
Uykusuz kalan oğlu düşünsün ve kv'ciğim
Geçen akşam bir baktım eşim kafamın üstünde tel ile konuşuyor saat 11 'e doğru
Eşim kv 'deme aseg'uyuyor neyapsın kız çok yoruluyor tüm gün dediğini duydum
Sonra kaldığım rüyadan geri başladım uyumaya
Is gorusmesi gibiRica ederiz
İyi günler
Is gorusmesi gibi
Biz sizi ararik demeyi unutmussun dost
Canım o kafa ütülemeler bana baya pahalıya patlıyor arkamdan isler cevriliyor yalnız ilk konuma bakin lütfen.Birak utulesin kocani kv
Ana sozu iyidir dinleye dinleye adam olan da var kuzum
Herkese merhaba
Arkadaşlar size bir sorunumdan bahsedicem. Kv ile aramız pek iyi değil tartışmalarımız da oldu (her ne kadar onlar hic bisey olmamıs gibi davransalar da ben unutamıyorum olanları.) yine görüsüyoruz ama ben hep mesafeli biri oldum Allah biliyor görmek duymak istemiyorum ama asla saygısızlık yapmıyor gidip geliyorum eşim hatrına.
Her neyse söyle bir durum var sürekli dertlerinden bahseder hep kendini anlatır hep ama. Birilerini cekistirmeye bayılır ben hic taviz vermediğim icin bana pek yapmaz ama mesela esimi hergün arar 10 dk 15 dakika ne olmus ne bitmis anlatır esimde 'hı hı evet evet ' 'tabi anne' gibi onaylar ilgilenmese de.
Dün konusamadılar heralde ki aksam 10bucuk da arayıp ne oldu ne bitti herseyi nefes almadan bir bir anlattı bizimki de He deyip gecti. Ama ben o saatte aranmamıza sinir oldum daha evvel aynı seyi yasayıp tepki verince kavga etmistik o yüzden hic birsey demeden yattım.
Bu durumdan rahatsız oluyorum kopamıyor oğlundan tüm olanları gerekli gereksiz arayıp arayıp anlatıyor ben mi abartıyorum.
Bak bu dediğinde haklısın ne yaşadınız bilemem tabi ama şimdi ne yapsa batıyor sana bence yoksa oğlunu arayıp konuşması çok doğal evlendi diye kopacak değil ailesinden ve bu gerçekten dert edilecek bişey degil eşim bana annen neden bu saatte ariyo dese ben bozulurum sana mi soracak ne zaman aricani derim yani bu kadar takılmaZaten hic bisey demedim ne diyeyim Ama o kadar yoruldum ki inanın bazı seylerden o sebepten olsa gerek hersey batmaya baslıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?