Ben mi abartıyorum

Arasın ne olacak
10 buçukta çok geç bi saat değil
Senin annen de seni arasın, eşin karışsa hoş olur mu ?
Adam sadece he diyo Allah'tan..

Dedikodudan da yapandan da ayrı nefret ederim.
Ama insanlar çok seviyor dedikodu yapanı.
kv'den de onlardan biri demek ki.
O şekilde rahatlıyorsa bırak anlatsın oğluna.
Haklısın ya da haksızsın bilemedim.

Arasın bence takılmayın,
Kadın yavrusunu arayınca belli ki rahatlıyor insanın yavrusundan başka kimi var ?
Yani oğlu rahatsız oluyorsa O SAATTE aramasından bırakın o dile getirsin
Şimdi anneciğim beni 11 de de arar 12 de de eşim bana neden mudahale edecek ki ?
O benim ve annem arasındaki sorun
Ha o sırada eşimle bir diyolog içerisnde özel bir konuşma yapıyorumdur sonra ararım annemi veya kısa keserim bana bağlı yani burada da eşinize bağlı.

yasanmisliklariniz var sanirim ama su kopamadi oğlun dan kelimesi sadice aradığı içinse sizi benim gozumde abartan taraf yapar ...kizlar evlenince ailesini silemeyecegine gore erkek de silmez evladimi evlenene kadar evladim diye büyütmez hicbir anne...
he ama arayip hesap soruyorsa vs evlendiginin farkinda degil gibi davraniyorsa o ayri
vede gece anne 10.30 da aradida eşin neden açtı. ? sabah arardi gecti acmadim duymadim vs derdi.. kizmaniz gereken biraz esiniz bence

Baskalarini bilemem de benim annem beni 24 saat arayabilir,cani ne zaman isterse, telefonum her daim yanimda sesi de aciktir her an annem arayabilir dusuncesiyle
Zaten erkekler kayınvalide arayınca cinlenmez
Gelinler kayınvalideyle anlaşamıyosa oğlunu bile aramalarına gıcık olurlar :D ne hakla ?
O onun evladı..

eşiniz rahatsız olmuyosa siz ne diyebilirsiniz ki? onlar için uygun bi saat demek ki.

annesi oğlundan neden kopsun ki
Bizim için önemli olmayabilir konu ama o demekki önemsiyor
Sürekli anne Hakkı diyoruz işte annesinin önemsediği konuyu dinleyiversin ne olacak eğer rahatsız olduysa eşiniz anne daha uygun vakitte konuşalım diyiversin ya da annesi arıyorsa hergün ve aramadıysa anne hayırdır aramadın diye kocanız uygun bir saatte arasaymış

Abartmışsın.bırak konuşsun.huyu öyle,kabulen sen de kendi kendini kurma.bu insanlar akraba eşinin annesi hem de.senin annenin babanın kötü huyları yok mu? zarar vermediği sürece bırak konuşsun anlatsın.bu kadar tahammülsüzlük olmaz ki..

Benim kızım 15 aylık
Yavrumu kaç kez aradığıma karışanın alnını karışlarım
Damat adaylarına duyurulur :KK53:

Kopma kelimem yanlıs anlasılmasın tabiki kopmasınlar ama tüm gününü rapor etmeye devam etmek garip değilmi sizcede kimseye birsey demedim ayrıca ben bir arkadaş kavga etmissiniz konu acmamıssın demis üstelik actıgım ilk konuyu okursanız tartışma yasama sebeplerimizi anlayabilirsiniz az cok arkadaslar. Bakın görün ne kadar CADİ bir gelinim...

Back
X