Ben mi abartıyorum?

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
Bugünüm Fast food zincirinin bizim ordaki şubesini gittim herzamanki gibi yemek siparişi verdim kasiyer bey ise bana geçen gün bizim diğer şubenin orda gördüm ordamı oturuyosun dedi ben şok hayatımda ilk defa gördüm adamı ayrıca adamı bile bilmiyor nasıl nerede oturuyorsun filan diye sorması garip değil mi siz sorarmısınız hanımlar?

Olabiliyor böyle şeyler. Bende bankaya gitmiştim okul harcımı ödemek için, bankanın güvenlik görevlisi x ünisin de mi okuyorsunuz dedi evet dedim. Sizi gördüm falan demişti. Olabilir deyip uzaklaşmıştım. Oysa bende hayatım da ilk defa gördüm :confused:

ne var canım

konuşmak için kendince gerekçe yaratmış

ben otobüse binerken benim kadrolu müşterim, aman çantanızı alayım diyen şehirlerarası otobüs muavini bile biliyorum ama haklıydı aynı adamla bir hafta içinde farklı güzergahlarda karşılaşmışız

Sizden hoşlanmış da olabilir bi adım atmak istemiş olabilir garip ama ona göre değil belki de.

Rahatsiz olduysan cevap vermezsin yada size ne dersin.
Aksi taktirdr evet yada hayir.

Bende aktara gitmistim herzaman gittigim.bit aktara. Oraya yeni bir kiz gelmis. Herzaman yardim eden bayan yardim ediyordu bana. Yunurtaliklarim calissin diye bazi otlar aliyordum. Hazirlayan abyan zaten anladi. Ben soylemektende cekinmem ama kizin israri beni sinir etti.
Bana ne icjn onalri aldigimi sordu. Cevap vermedim. Bidaha sordu bidaha cevap vermedim. Bidaha sordu (sirf sinir olduğum icin cevap vermedim) bana herzmaan yardim eden bayan bile şişti galiba. Istersen israr etme ozel olabilir dedi.
Cevap vermiyorsam soylemek istemiyorumdur demi? Ben kimseye birsey bile soraramam degilki 3-5 kere soruyor. Ben 1 defa sorup cevap alamasam bile mahcup olurum.

Bence normal degil hemen sormalari
Size ne etrafta sapik dolu iken insan bazi seyleri normal karsilayamiyor. Temkinli oluyor.

Olabilir ya bizimki de sürekli akşam 10 11 civarı gitmemize takılıp öğrenci evinde mi kalıyorsunuz demişti. :confused: Çocukla kanki olduyduk bize bedavadan sos veriyordu. :KK200:

normalde sorulmaz tabiki ama sormasının nedenleri olabilir.
mesela hoşlanmıştır senden dikkatini çekmişsindir ,
yada çok dikkatli biridir ve sıkılmıştır, laf olsun muhabbet olsun diye demiştir.

Back
X