• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi abartıyorum :(

gencanneee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
917
583
103
28
Kızlar kiminiz ayıplayacak kiminiz dalga geçecek belki ama 3 yıllık evliyim 5 aylık hamileyim fazlasıyla gaz problemim var geceleri uyurken eşimin yanında gaz kaçırdığım oluyor valla yazarken bile utanıyorum duyuyor ya da duymuyor bilmiyorum ama çok utanıyorum sabah kalktığımda köşe bucak kaçıyorum o da utanır böyle şeylerden konuşamaz yani bir de affedersiniz ilişki sırasında vajinadan çıkan o berbat ses :( sizede oluyor mu böyle şeyler ben mi abartıyorum acaba

Bu kadar sikma kendini.

O senin esin.

Insanlik hali.

Hamilesin elinde olan birsey degil.

Isteyerek olmuyor.

Sebebin çok geçerli ama,hamilesin.
Şu ilişkideki ses olayını anlamadım :KK53:
utanıyorum açık açık yazmaya vajinaya hava doluyor gibi sonra sanki gaz çıkarmışım gibi ses çıkıyor halbuki benden bağımsız olan bişey istem dışı ama o bilerek gaz çıkardığımı sanıyorsa iğrenç :(

utanıyorum açık açık yazmaya vajinaya hava doluyor gibi sonra sanki gaz çıkarmışım gibi ses çıkıyor halbuki benden bağımsız olan bişey istem dışı ama o bilerek gaz çıkardığımı sanıyorsa iğrenç :KK43:
Yok yahu adam anlıyordur o sesin nereden ya da neden çıktığını ,
Bir anımı anlatayım,
Arkadaş sevgilisyle yatakta oynaşıyorlarmış,kız osuruyor ve utanıyor doğal olarak,Adam diyor ki,üzülme sevgilim Gülben Ergen de osuruyor :D
Takma kafanaa

Gayet normal utancak bişi yok.vajinadan cıkan ses benim bir kere başıma geldi ve ikimizde gülmekten kırıldık hatta yazarken bile gülüyorum yaa.

Yok yahu adam anlıyordur o sesin nereden ya da neden çıktığını ,
Bir anımı anlatayım,
Arkadaş sevgilisyle yatakta oynaşıyorlarmış,kız osuruyor ve utanıyor doğal olarak,Adam diyor ki,üzülme sevgilim Gülben Ergen de osuruyor :D
Takma kafanaa
ay sesli güldüm Allah ta sizi güldürsün :D

Gayet normal utancak bişi yok.vajinadan cıkan ses benim bir kere başıma geldi ve ikimizde gülmekten kırıldık hatta yazarken bile gülüyorum yaa.
gerçekten mi :D ay ben çok ayıp bişey olmuş gibi kaçıyorum sağa sola gülmeyi bırakın yanaklarım domatesten daha kırmızı oluyor kendisi de utanıyor ben de öyle konuşamayıp gidiyoruz

Vajinadan cıkan ses cok normal bende yasadim ve arastirdim iliski esnasinda hava kaciyormus bulundugunuz pozisyondan oturu bu yuzden oluyor

Bende ger ikisi de oluyor artık gülüp geciyorum geceki duruma. Bir de eşimin hep uyandığı anlara denkgeliyor adamcağız da alıştı galiba :D ben de utanıyordum ama uykuda herşey mübah ne yapayım, sonuçta uyanıkken asla yapmadığım bir şey. Gece durmadın yine diyor bazen :))))

Vajinadan cıkan ses cok normal bende yasadim ve arastirdim iliski esnasinda hava kaciyormus bulundugunuz pozisyondan oturu bu yuzden oluyor
evet çok haklısınız şimdi duşundumde hep aynı pozisyondayken yaşıyorum bu durumu ve her seferinde çok utanıyorum eşim yanlış anlayacak diye :|

gerçekten mi :KK70: ay ben çok ayıp bişey olmuş gibi kaçıyorum sağa sola gülmeyi bırakın yanaklarım domatesten daha kırmızı oluyor kendisi de utanıyor ben de öyle konuşamayıp gidiyoruz
Vallah gercekten hayatım ilk defa basıma gelince ne oluo dedım eşimde şaşırdı ne yapalım oldu bi kere güldük bizde elimde degılkı.

Birbirinizden cekinmeyin hem siz hamilesiniz gazı icinizde tutamazsiniz ki cok sanci yapar ve esiniz zaten bu durumu size soylemesede emin olun normal karsiliyordur :)

Bende ger ikisi de oluyor artık gülüp geciyorum geceki duruma. Bir de eşimin hep uyandığı anlara denkgeliyor adamcağız da alıştı galiba :D ben de utanıyordum ama uykuda herşey mübah ne yapayım, sonuçta uyanıkken asla yapmadığım bir şey. Gece durmadın yine diyor bazen :))))
:D ohooo siz aşmışsınız eşiniz de şakacı yaklaştığı için belki biraz daha rahatsınızdır ama benim eşim de utandığı için o da kaçıyor bende ya da duymamazlığa veriyoruz bende yanında bilerek asla yapmam ondan uyurken bile duymadım duysam belki biraz kendimi avuturdum :D

Back
X