• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi abartıyorum :(

Ayyy kızlar daha eşimin yanımda geğirdiğini bile duymadım ben gece istemese de olsa zart zurt ne ayıp ya bide üslup hal ve hareket olarak kibar Bi insanım eşim gece beni tanıyamıyordur bile tüpçüye dönüşüyorum resmen :-\

:KK70: ohooo siz aşmışsınız eşiniz de şakacı yaklaştığı için belki biraz daha rahatsınızdır ama benim eşim de utandığı için o da kaçıyor bende ya da duymamazlığa veriyoruz bende yanında bilerek asla yapmam ondan uyurken bile duymadım duysam belki biraz kendimi avuturdum :KK70:
Valla aştık evet ama anlamıyorum neden bana bu kadar oluyor uykuda ama ona olmuyor :) cok enteresan. Neyse o da horluyor bazen yapacak bisey yok :). Zamanla sizde alışırsınız ;)

Valla aştık evet ama anlamıyorum neden bana bu kadar oluyor uykuda ama ona olmuyor :) cok enteresan. Neyse o da horluyor bazen yapacak bisey yok :). Zamanla sizde alışırsınız ;)
benim eşim ne horluyor ne geğiriyor ne de gaz kaçırıyor bense :-o napalım ev işi şu bu derken üşütüyoruz diyelim ondandır ondan

:KK70: ayyy valla yaptım bir kere :KK70: utancımdan ufff naptın ya içime hava kaçtı şimdi karnımda ağrıyor diyip arkamı donup uyumuş numarası yaptım :KK70: nedir bu kadınların çektiği :KK70:
Hiç gerek yok bu doğal bişey aşmalısınız :) herkesin başına gelir. Argoda çok iğrenç bir adı var ama söylemiycem:KK45:

Saçmalama sen hamilesin. Gaz çıkarmak da önemli bir eylemdir. Hiç utanıp sıkılma. Eşin de böyle bir zamanda seni hoş görüyordur. (Normalde bile sıkıntı olmamalı bence:)

Her hamilenin başına geliyor sanırım.:KK22: 3 senedir bir kere Bile yanında gaz kaçırmamışımdır ama artık insan tutamıyor istem dışı sanırım :KK57: Bebek taşıyoruz ya azıcık pırtın lafımı olur :KK59::KK8:

Yok yahu adam anlıyordur o sesin nereden ya da neden çıktığını ,
Bir anımı anlatayım,
Arkadaş sevgilisyle yatakta oynaşıyorlarmış,kız osuruyor ve utanıyor doğal olarak,Adam diyor ki,üzülme sevgilim Gülben Ergen de osuruyor :KK70:
Takma kafanaa
Bu nasıl senin anın oluyo:KK53: keşke miranda kerr falan deseymiş daha avutucu olurdu.

Kızlar kiminiz ayıplayacak kiminiz dalga geçecek belki ama 3 yıllık evliyim 5 aylık hamileyim fazlasıyla gaz problemim var geceleri uyurken eşimin yanında gaz kaçırdığım oluyor valla yazarken bile utanıyorum duyuyor ya da duymuyor bilmiyorum ama çok utanıyorum sabah kalktığımda köşe bucak kaçıyorum o da utanır böyle şeylerden konuşamaz yani bir de affedersiniz ilişki sırasında vajinadan çıkan o berbat ses :KK43: sizede oluyor mu böyle şeyler ben mi abartıyorum acaba
Ayiplanacak veya dalga gecilecek bi durum yok iciniz rahat olsun hamilelikye bunlar cok normal.

Keske bende hamile kalabilsem de boyle sorunlarim olsa... :dua:

Kızlar yeri gelmişken bende soruyum bu ilişki sırasında çıkan sesi ilişkiden bi kaç gün sonra yasıyorum iki üç kere basıma geldi çok berbat yaa hele birisi bi oturmadayken nasıl sesliydi insanın gazını tutma ihtimali var ama bu gerçekten istemsiz bağımsız
Bunun bi yolu yokum ki Dr a gitmeyi düşünüyorum bende :(

Kızlar yeri gelmişken bende soruyum bu ilişki sırasında çıkan sesi ilişkiden bi kaç gün sonra yasıyorum iki üç kere basıma geldi çok berbat yaa hele birisi bi oturmadayken nasıl sesliydi insanın gazını tutma ihtimali var ama bu gerçekten istemsiz bağımsız
Bunun bi yolu yokum ki Dr a gitmeyi düşünüyorum bende :(
evet işte aynı şey bana da oluyor gazımı tutabiliyorum uyanıkken tabii :D ama o hava kaçırmak hem tutulmuyor hem de gaz çıkarmışsın gibi başkasının yanında olmadı ama eşimin yanında defalarca Bi kaç gün sonra çıkması tuhaf geldi sadece çünkü bende ya ilişki esnasında ya da tam kalkarken kaçıveriyor namıssız :D

Back
X