Ben mi abartmışım sizce?

SelenSeymen

2 kız 2 oğlan :)
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.677
25
158
Merhaba kızlar.
Eşimle tartıştık.Daha doğrusu ben konuşmuyorum.Neyse.
Ben eşimle evlenmeden önce eşimi bi kızla tanıştırmışlar.Herkes razı olmuş bu işe.Sadece kızın annesi razı olmamış evlenmelerine.Evlenememişler.
Evliliğimizin ilk zamanlarında kaynanam devamlı "yok kız oğlumu çok beğenmişti.Tam hayallerimdeki erkek demişti" feln bir sürü saçma sapan konuşurdu insanların yanında.
Takmıyormuş gibi görünürdüm.Neyse kaynanam bir zaman sonra unuttu bunu.
Dün akşam eşimle yarışma seyrediyoruz.Kızın biri çıktı yarışmada.Kayseri de okuyormuş.Eşim de Kayseri li.Kız dedi ki Kayseri li değilim sadece orada okuyorum. dedi.
Eşim hemen Sivaslıdır.İç A nadolulu gibi konuşuyor annesi diyor.(Evlenemediği kız da Sivaslı)
Sanki bir tek S ivas var o bölgede.Neyse dedim olabilir.Öylesine söyledi.
Birkç dakika sonra tekrar lafı Sivasa getirdi.Sivaslı aşağı Sivaslı yukarı. Sinir oldum.
Bilmiyorum beni kıskandırmak için mi yapıyor.Sonra da ben zaten sevmem ki oralıları diyor.Bozulduğumu görünce.
Zaten çok kıskanç bir yapım var.Çok kıskanıyorum eşimi.Aklından başka bir kadını düşünmesine bile tahammül edemiyorum.
Kızı ben de tanıyorum.Sarışın bir kızdıçBen kumralım.Acaba kız da aklı takılı kalmış olabilir mi*?
Lütfen Sivaslılar alınmasın...

Şimdi bir seni çok seviyorum mesajı göndermesini bekliyorum.Ama yok.Aklınca bana yüz vermek istemiyor beyefendi..:(

bence kızdığınızı farketmiş ve daha da kıskandırmak için uzatmıştır takılacak pek bişi göremedim ben bunda takmayın sonuçta sizinle beraber

erkeklerre göre gerekmez. birşey yapmadıklarını düşünürler sizde öyle düşünün boşboşuna kendinizi üzmeyin derim ben

bence abartılacak birşey yok.
eşin sana takılmış sadece.
özellikle kırmak üzmek için söylememiş.
bu durumda özür dileme gereği de duymamış.

o kızı o kadar çok sevseydi, bi tek kızın annesi istemedi diye bırakmazdı uğraşırdı ve ne yapar eder evlenirlerdi. bence içini ferah tut. sen biliosun ya belki seni kıskandırmak için öyle demiştir eşin :34:

Bana gore de abartilacak bir durum yok kiskandiginizi bildigi icin oyle konusmus olabilir ve erkekler kolay kolay ozur dilemez bosuna beklemeyin bence :) Kendinizi de bos yere uzmeyin :34:

Abartmamışsınız, bu sizin duygunuz elbetteki haklı yanlarınız vardır ama bence belli etmemliydiniz.

Eşiniz sanki başta o düşündüğünüz konu için söylememiş, öylesine kurmuş cümleyi, sonra tepkinizi ölçmek için uzatmış.

Bence özür beklemeyin, çünkü bunu yapacak birşey yapmamış gibi geldi bana..

Küsmeyin, sivas yöresine ait bir tatlı yapın; espri arasında gönderme yapın, gülümseyerek kapatın konuyu derim ben.

Rabbim ağız tadınızı bozmasın. :16:

Abartmamışsınız, bu sizin duygunuz elbetteki haklı yanlarınız vardır ama bence belli etmemliydiniz.

Eşiniz sanki başta o düşündüğünüz konu için söylememiş, öylesine kurmuş cümleyi, sonra tepkinizi ölçmek için uzatmış.

Bence özür beklemeyin, çünkü bunu yapacak birşey yapmamış gibi geldi bana..

Küsmeyin, sivas yöresine ait bir tatlı yapın; espri arasında gönderme yapın, gülümseyerek kapatın konuyu derim ben.

Rabbim ağız tadınızı bozmasın. :16:

Sağol Birsencim.
Fikirlerin her zaman çok akıllıca.
Amiiin....Hepimizin inşallahh...

eskıden senı ısteyen seven kısılerden bahset bıraz nasıl bı duyguymus anlasın oda

Back
X