ben mi abarttım sizce

davranışın gayet normal, eminim kaynına bişey olsaydı eltin dünyayı ayağa kaldırırdı.
böyle şeyle dalga geçilir mi kim olsa aynı tepkileri verir.

Sağlığın şakası da reklamı da olmaz. Resmen saçmalamışlar. Ben olsam onlara kulak vereceğime lafı yapıştırır bir daha da muhatap olmamaya bakardım. İyi adam orda ölsün, reklam yapmayalım diye susalım. Sizde tel yok mu bu arada, hemen ambulansı aramadınız mı?

Sorunuzun cevabı:hayır abartmadınız kim olsa endişelenir ve bu tarz tepkiler verirdi(kaynın çok saçmalamış)..Geçmiş olsun yine ucuz atlatmış eşiniz...

ne abartması arkadaşım,ben olsam deil balkona tv de canlı yayına bile çıkar bağırırdım.canımın canı gidiyor orda.paniklemen doğal yani.
bi daha lafını açarlarsa,ne yapsaydım ya,sevdiğim adam gözlerimin önünde gidiyordu,gerçi sevgiyi bilmeyene nasıl laf anlatılır ki de.ver ağızlarının payını olsun bitsin..

Son düzenleme:
gecmis olsun
abarttigin falan yok
diger insanlar önemsememis o kadar
Allah korumus
iste bir kadin bir koca baska kimse yok aslinda
bu aralar bende cok düüsnüyorum bunu
Allah korusun böyle zamanlarda daha sakin olmak ve hemen ambulans cagirmak lazim
yoksa biri gelecek bakacak yardim edecek oooo

geçmiş olsun. kaynında, eltinde insanlıktan nasibini alamamış insanlarmış. ne kadar ayıp insnaın acısıyla dalga geçmeleri. sen abartmamışsın. insan panik olduğunda ne yapacağını bilemez tabii insanlık hali. boşver sen onları.

Kesinlikle abartmamışsınız, hatta onlar sakinlik derecesini abartmış. O sizin eşiniz ve bende sizin yerinizde olsam o an dünyayı bile ayağa kaldırırdım. Onların mantığı şu demek ki, adam orada ölse bile sen usul usul ağlayacaksın aman millet duymasın diye böyle saçmalık olur mu.

Okurken ben korktum, seni hele hiç düşünemiyorum eşi olarak. Çok geçmiş olsun, o kapı mandallarıda dalgalarını geçsinler, insanın o anda aklımı kalır yerinde, birde hesap soruyorlar. Can sanki onların değil! Gerekirse dünyayı yakar insan sevdiği için, demekki bunların sevgiden, vefadan, eşlikten haberleri yok, sen dert etme Allah başlarına getirince anlarlar ancak..

Siz çok normal tepkiler vermişsiniz de eşinizin ailesi sizin duyarlılığınıza güleceklerine; o sol yanlarında taşıdıkları taş için ağlasınlar...

evet reklam olmuş ama oğulları, kardeşleri can verirken işte umursamayanlar bunlar diye reklam olmuş. sen ne üzülüyorsun, onlar rezil olmuş.

Ne reklamıymış o öyle? Allah korusun ama ölen insanın reklamı mı?

Saygısız ve bence terbiyesizce konuşmuş kaynınız.

Geline söylenmez böyle şeyler, "oof çok şükür, sen de endişelendin yenge ama geçti" diyecek yerde, bu muymuş lafı?

Sanki fırsatını bulmuş, laf sokmuş... Hiç umursamayın, çok geçmiş olsun, eşinizi size bağışlamış allah. Kaynınıza da "ben ne derdindeyim, sen ne derdindesin" deyiverin olsun bitsin.

öncelikle geçmiş olsun panikle korkuyla böyle tepkiler verilebilir herkes sakin soğukkanlı olacak diye bir kaide yok eltın ve kaynın seni teselli edeceklerine daha bunun lafını niye ediyorlar anlamadım asıl onların yaptığı çok ayıp:20:boşver takma kafana canım:31:

allah kullarını kınadığını yaşatmadan öldürmezmiş. bence eltin ve kaynın seni kınamasın ayrıca hareketlerin çok normal insan öyle bir durumda aklını oynatır sen yine sakin kalmışsın ayrıca eşine birşey olsaydı allah korusun eltinle kaynın 2 gün ağlar sen bir ömür ağlardın boşver millete laf söylemesi kolay.

Back
X