Ben mi abarttım ..

Kardeşinz ve ailesi neden orda kaldı? Yanınıza nedn getirmediniz?
Ilk günler kimse gitmedi yardima,arkadaslarını,enkaz altındaki insanlarimızı çıkardılar ,gelemedi ,bırakamadı,yaşıyorlar nasıl bırakayım dedi.şu an yanımızdalar.antalyadalar.annemler orada.ev tuttular.psikolojik olarak bitmisler,toparlanmaya çalısıyorlar.ben de bittim bu merhametsiz insanlarla ayni yerde yasamak cok zor.kaynanam gidince eşim evden ayrılacak.konustum.affetmem,unutmam mumkun degil.demek ki ben ölsem,hemen evlenecek,yasımı bile tutmaz bu

Şimdiden alsın anasını defolsn ozamn. Yazık cidden ya.

Hiç abartmamissiniz. Hatta fazla sakın kalmissiniz. Bir tane tanıdığım yok deprem bölgesinde. Günlerce ne yemek yaptım ne yedim ne de uyudum.Günümüz vardı depremden 1 hft sonra iptal ettik kimsenin yiyip içip konuşmaya halı yok diye .
Sizi üzmemek için yorum yapmayacağım.

Merhametsiz, anlayışsız insanlar.. abartmamışsınız elbette, bu kafada birileri empati hissinden uzak yani ne öneri verilir ki.. kv ile mesafe hep olsun bari

Her şey bir yana ben böyle vicdansız insanlardan korkarım , herşeyi beklerim Düşsen bir tekmede onlar vurur.Boyle insanları kim olursa olsun hayatından uzaklaştırmak gerekir, çünkü uzun vadede asla yaraniza merhem,yolunuza yoldaş olmazlar,ilk vazgectikleri siz olursunuz değmez.......

Kesinlikle.ben de o yüzden bitti esim zaten.demek ki felç falan olsam,beni ölüme terkeder bu

Deprem bölgelerinde hiç tanıdığım olmamasına rağmen 3 gün ağladım. İlk gün işten geldiğimde hüngür hüngür ağlarken çocuklarım gördü akşam eşime dediler baba annem bugün ağlıyordu diye eşim bile halime üzüldü 2-3 gün psikolojimin nasıl olduğunu sorup durdu. Sizin bir de en yakınınız enkaz altından çıkmış arkadaşlarınızı kaybetmişsiniz eşiniz nasıl bu kadar duyarsız olabilir. Söz konusu annesi olunca ilk günden alıp getirmeyi akıl edebiliyor ancak eşinin kardeşinin durumunu sormak aklına gelmiyor.

Kocanız da onu doğuran da insan değil, nasıl dayanıyorsunuz buna? Ben çoktan kapıya koymuştum vicdansızlar deyip
Yahu depremde tanıdığım kimseye birsey olmadı ama biz ailece yemeden içmeden kesildik, günlerdir uyku uyumuyoruz üzüntüden, bugün depremzede aileyle tanıştık kafamı kaldırıp yüzlerine bakamadım ben
Nasıl bu kadar vicdansız biriyle evli kalmaya devam eder insan ?? Yuh artık ya gerçekten yuh bunlar gibilere yazıklar olsun

Kesinlikle haklisin.su an kaynanamin gidecek bir yeri yok,depremden dolayi biraz kalmasi gerekiyor.diger cocuklari da deprem bolgesinde ve disarida kaliyorlar.o gidince esimde evden gidecek.kaynanam hasta ve engelli,o yuzden sabredicem allah rizasi icin gidene kadar.asla konusmuyorum ikisiyle de zaten ve nedenini de biliyorlar.cinnet gecirip agzima geleni saymistim depremin 5.gunuydu.o gunden beri seslerj cikmiyor ikisinin de.iste sen aile olmak,yuva olmak istiyorsun ama yaptigin enayilikle kaliyorsun.

Ya kıyamam ben size , inşallah kardeşiniz de ordan bir an once çıkar, çok zor durumda orda insanlar ,Allah hepsinin yardımcısı olsun

Allah ıslah etsin.Gercekten böylelerine sinir oluyorum.

Biz eşimle oturup burada ailesi deprem bölgesinde olan tanıdığımız var mı diye konuştuk. Hepsini tek tek aradık. Aklımıza sonradan gelen oldu üzüldük ve onu da hemen aradık. Nasıl olur da böyle büyük bir felakette aranızın çok iyi olduğu bu kardeşler sizi arayıp ailenizin akibetini sormaz? Böyle saçmalık mı olur? Ya bu vicdansızlar istisnadır umarım. Siz ne yapardınız diye sormuşsunuz ya, ben boşanırdım. İhanetin daniskası bu. Bu vicdansızlıkla bir evlilik yürütülemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…