Ben mi acayip biriyim ?

Temiznevresimkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
1.394
1.355
53
Herkese selam.
Uzun süreli bir ilişkim var. Ama sevgilimin ailesini 10 kez ancak görmüşümdür. Çok tatlı bir ablası ve çok tatlı bir annesi var. Gayet modern insanlar. Öyle kaynanalık gorumcelik yapalım diyen birileri değiller.
Ben normalde çok çabuk kaynaşan sosyal biriyim
Ama gelin görün ki sevgilimin ailesine karşı çok donuk kaldım. Çok geriliyorum. Henüz tanımıyoruz evet ama normalinde ilk defa oturduğum biri ile hiç cekinmeden sohbet ederim. Ama ailesinin yanında elim ayağıma dolaşıyor. Annesi espri yapsa gülemiyorum.
Şimdi sorum şu ki acaba ben içten içe ısınamadım diye mi böyle davranıyorum istemsiz bir şekilde veya sevgilimin ailesi olduğu için utanıyor muyum ? Bu arada çok özgüvenli biriyimdir. Tuhaf gelen de bu zaten

Cok erken konusuyorsun. Mesafeni koru. Cok samimi olmana gerek yok. Her iki taraf icin de en dogrusu bu. Hic kimse kendi annen ya da kardesin kadar yakin olamaz. Hic kimse seni gercekten evladii yerine koymaz. Ne de olsa gelinsin sen beklentini her zaman minimumda tut. Mutluluğun formulu bu

Arkadaşın nasihati kulağına küpe olsun

Seviyeli olmak en guzeli vicik vicik olmaktan iyidir saygidandir ilerde yavas yavas araniz daha sicak olur

Tatlı görce ve tatlı kv
10 kez görüştüm ama az
Özgüvenliyim ama utanıyorum
:))Çok çeliski var konuda ne diyecegimi bilemedim ama gene de genel tecrübeme dayanarak onları bu kadar kafanızda büyütüp sorgulamayın derim.

Daha sevgilisin,10 kez görmek fazla değil mi?
Nasip olursa evlenirsen görmemek için neler yapacaksın kimbilir

Benim çok aktif çok sosyal girdiği her ortamda düğün etkisi yaratan biriyim konuşkanım ama eşimin tarafının yaptıklarına 1 sene cevap verip hakkımı savunamadım o kadar basiret bağlanıyor el evi mum eder die boşuna demiyor büyükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…