Ben mi acayip biriyim ?

Zamanla o çok tatli ve asil insanlar degisiyor merak etme en iyisi mesafeli durmak.
Mesafe ile ilgili bi rahatsızlığım yok. Herşey yavaş ilerlesin istiyor iki tarafta. Mesela 4 senelik ilişkiye rağmen annesinin numarası bende yoktur. Ama biraraya gelinince bende bi tutukluk oluyor. Rahat hissedemiyorum

Daha sevgilisin,10 kez görmek fazla değil mi?
Nasip olursa evlenirsen görmemek için neler yapacaksın kimbilir
Yanı ben karşımdaki insanlardan negatif elektrik alamadım. Birbirlerinin hayatına seçimlerine mudahele etmeyen bir aile benim gördüğüm kadarıyla. Kötü düşünmeye de gerek yok belki de birbirine destek olan, birlikte vakit geçirmekten hoşlanan insanlar oluruz.
Bu arada 4.5 senedir sevgiliyiz.

sevgilinin ailesiyle samimi olup ne yapacaksın?
yol su elektrik olarak geri döner sonra.
10 kere de az gelmiş enteresan.
4.5 senedir birlikteyiz. Annesi ile 3 4 kez oturup sohbet etmişizdir. Geri kalan kısmı karşılaşma bi yere bırakma şeklinde oldu zaten. Samimi değilim neden değilim diye bir soru da sormadım. Herkesin yanında rahat ve özgüvenli olabilen ben onların yanında olamıyorum diye belirttim.

Az diye belirttiğim bir yer göremedim. Siz nasıl bu kanıya vardınız bilemiyorum.
Evet gayet özgüvenli bir insanım. Bir ortama girdigim zaman rahat olurum. Ama annesinin yanında olamıyorum acaba içten içe ısınamadım mı diye sordum.
Herşeyden bir anlam çıkarmaya çalışmasak ve okuduğumuzu anlayabilsek keşke.

Bende cok kolay sohbet ederim.
Ama aynen dedigin gibi tutuluyordum ilk basta nisanlimin ailesinin yaninda. Annem hatta " kizim konussana kayinvalidenle, ayip oluyor' demisti.
Gerci bende cok kisa surdu.
Zamanla acilirsin.
Iyi giden bi iliskin varsa gereksiz yere "isinamadim' diye yanlis dusuncelere burunme. Hepsi zamanla olacak seyler.
Hem hemen hasir nesir olmak iyi degil diyorlar. En iyisi bu.

4 buçuk seneye yaklaştı ilişkimiz. 10 kezin 3 4 kezi oturup konuşmuşuzdur. Diğerleri karşılaşma, bi yere bırakırken konuşma şeklinde oldu. Ki bence az.
Iliski evlilik yoluna gelince benim bildigim erkek ailesiyle tanistiriyor. Sonra da isteme falan oluyor. Ailesiyle cok birlikte olup ne yapacaksiniz? Evlenince de onlar cagirsa da gitmek istemeyeceksiniz. Su an sizin onun ailesiyle bir baginiz yok ki. Erkek arkadasiniz sizin ailenizle gorusuyor mu?

Uzun süreli bir ilişkim var. Ama sevgilimin ailesini 10 kez ancak görmüşümdür.Bu sizin cümleniz ve ben bu cümleden kendi anladığımdan daha farklısını çıkaramam.Siz deseydiniz ki uzun süreli bir iliskim var hatta ailesiyle de 10 kez görüşmüşlüğüm var iste o zaman az anlamini degil de yeterince gorusmus anlamini cikarirdim."Ama"derseniz farkli dusunmeye sevkedersiniz.Hatta derseniz ilk cumlenizi desteklemis olursunuz.Ne yapayim simdi bu durumda ben mi okudugumu anlamamis oluyorum yoksa siz mi turkceyi dogru kullanmamis oluyorsunuz.Gerci her neyse.

4 senede 10 kez görüşmek fazla değil mi?
4 senelik ilişkim var, sevgilimin annesini tanımıyorum bile. Diğer bazı aile bireyleriyle de tesadüfen tanıştım.

Mesafe her zaman iyidir. Elinizde olmadan mesafeli duruyormuşsunuz ya, öyle durmaya devam edin bence.
Her türlü ilişki adım adım gelişmeli. O adımlar üçer beşer atılırsa holunuza gitmeyen durunlarda geri basamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…