Ben mi alınganım

çok itici bir laf parası yoksa almasaymış o zaman içine oturacaksa almasaymış seni etkilemeye çalışıyor gibi geldi etkileme zamanı geçince cimri bişeye dönüşür bu gerçek yüzü ortaya çıkar.
Maddi açıdan sorunu olan biri değil cimri de değil ben artık niyetli olduğunu sanmıyorum ama demeseydi keşke içime oturdu

Kızlar iyi geceler.Konu şu. Erkek arkadaşım bana iyi bir markanın çantasını almıştı hediye olarak.Ve benim istediğim birseydi.
Neyse.
Bugün bana mesaj attı laf arasında da dedi ki sana aldığım çanta indirime girmiş : (.
Bende böyle denir mi ama dedim sonra konuyu değiştirdim.
Ama çok bozuldum inanın ki.Çünkü hediyeydi o ve böyle birşey demesi hiç hoşuma gitmedi.
Sizce ben haksız mıyım.Şuan o çantayı kullanmak bile gelmiyor içimden.
belki o aldıktan sonra indirime girmiştir

Tüh yazık oldu verdiğim paraya der gibi ne o öyle? Ben de bozulurdum. Evlilikte para hesabı elbette çok doğal ama flört döneminde çok itici bir şey. Ya almayacaksın ya da lafını yapmayacaksın, tüm romantik atmosfer bozulur bende bu gibi durumlarda mesela. Şaka yapmış olsa ya da ağzından kaçırmış olsa, neyse derdim, onu da siz anlardınız zaten ama bilhassa söylemişse ayıp etmiş.

Kızlar iyi geceler.Konu şu. Erkek arkadaşım bana iyi bir markanın çantasını almıştı hediye olarak.Ve benim istediğim birseydi.
Neyse.
Bugün bana mesaj attı laf arasında da dedi ki sana aldığım çanta indirime girmiş : (.
Bende böyle denir mi ama dedim sonra konuyu değiştirdim.
Ama çok bozuldum inanın ki.Çünkü hediyeydi o ve böyle birşey demesi hiç hoşuma gitmedi.
Sizce ben haksız mıyım.Şuan o çantayı kullanmak bile gelmiyor içimden.
Evet sen alıngansın

Bu kafayla devam edersen kendine de ona da ilişkinize de yazık edersin. Hiçbir şey yok bu olayda...

Back
X