Ben mi alınganım

Alınganlık yapılacak bi durum yok bence. Sevgiliniz sonuçta bu kadar takıldıysanız o hediyeyi kesinlikle kabul etmemeniz gerekirdi. Zaten maddi durumu buna yetmiyorsa öle bir hediye almayı düşünmezdi.

ya ne varki bunda alınacak demekki seni samimi görüyorki bunu rahatlıkla diyebiliyor. yarın bi gün eşin olunca hiç para muhabbeti geçmeyecek mi aranızda sanki?

benim nişanlım bana bi hediye ceket almıştı hem de baya pahalı bişey. ama ben beğenmedim yani değmez o para o cekete. tabi beğenmedim demedim bozulmasın diye. giydim de rahat değil sanki falan dedim. ertesi gün aradı ceketi aldığım mağazada sezon indirimi yapmışlar bilsem bi kaç gün sonra alırdım dedi :)) ben de değiştirsek mi hazır dedim :)) o da gel onu verelim yerine bi sürü şey alırız dedi :KK70: gittik ceketi verdik yerine de indirimden faydalanarak 4 kazak 1 gömlek aldık bana :KK70:o kadar samimiyiz birbirimize kasıntılık yapıcak değiliz ya canım :)

Samimiyet derecenize göre alınganlık konularınız da değişir.İleride buna alınmazsınız gibime geliyor.
O size alışmış benimsemiş bu lafı söyleyebilmiş.Benim hoşuma giderdi.Gerçek duygularını söylediği için ,üstüne bi ton geyik çevirirdik

Alinacak baska birsey bulamadin mi kardes takma boyle seylere kendini yipratirsin

Okuyunca yorumları ne kadar çok şanslı erkek var dedim, herkes ne kadar rahat:) valla eşim bana dese bozulurum, hatta uzatırım yürü gidip iade edicez okadar dokunduysa derim çünkü sonuçta hediye,ha ben ona derim ki şu çantayı istiorum gidip alalım, birlikte gider alırız, sonrada indirime girer,o zaman söyler ona bozulmam. Ama hediye,e ne anlamı kaldı.

Kızlar iyi geceler.Konu şu. Erkek arkadaşım bana iyi bir markanın çantasını almıştı hediye olarak.Ve benim istediğim birseydi.
Neyse.
Bugün bana mesaj attı laf arasında da dedi ki sana aldığım çanta indirime girmiş : (.
Bende böyle denir mi ama dedim sonra konuyu değiştirdim.
Ama çok bozuldum inanın ki.Çünkü hediyeydi o ve böyle birşey demesi hiç hoşuma gitmedi.
Sizce ben haksız mıyım.Şuan o çantayı kullanmak bile gelmiyor içimden.
çocuğun seninle işi var
olayı ben anlayamadım çocuk nasıl anlasın
çok alıngansın belliki
tam olarak neye alındın acaba?

Ohoo, benim erkek arkadaşım söylese hunu ben ondan daha çok üzülürüm bosuna o kadar para vermis diye. Üstelik adam hala çantayı aldığı mağazayı takip ediyor demekki sizin begendiginiz seylere bakıyor yine bir hediye almak için.

Fazla alıngansın. hem sana hediye almış adam hem de kalkıp hiç geregi yokken alınganlık yapıyosun.

Erkek arkadaşınıza pahalı hediyeler aldırmayın adama koymuş

Adam düşünüp hediye almış ..
Sorun göremedim. .

:KK14:

Amaan hic takmayin :) olur öyle.. bazen heoimizin iliskilerinde böyle sözler geciyor.. o sizi yakin gördüğü icin bu sekilde ssöylemiştir.

ya ne varki bunda alınacak demekki seni samimi görüyorki bunu rahatlıkla diyebiliyor. yarın bi gün eşin olunca hiç para muhabbeti geçmeyecek mi aranızda sanki?

benim nişanlım bana bi hediye ceket almıştı hem de baya pahalı bişey. ama ben beğenmedim yani değmez o para o cekete. tabi beğenmedim demedim bozulmasın diye. giydim de rahat değil sanki falan dedim. ertesi gün aradı ceketi aldığım mağazada sezon indirimi yapmışlar bilsem bi kaç gün sonra alırdım dedi :)) ben de değiştirsek mi hazır dedim :)) o da gel onu verelim yerine bi sürü şey alırız dedi :KK70: gittik ceketi verdik yerine de indirimden faydalanarak 4 kazak 1 gömlek aldık bana :KK70:o kadar samimiyiz birbirimize kasıntılık yapıcak değiliz ya canım :)

Allahim bizim gibi bir cift daha varmis :) en iyisi böyle.. dediginiz gibi evlenince ne olacak..

Ama sende beğendiğin çanta ve markaya kadar söylemişsin

Kızlar iyi geceler.Konu şu. Erkek arkadaşım bana iyi bir markanın çantasını almıştı hediye olarak.Ve benim istediğim birseydi.
Neyse.
Bugün bana mesaj attı laf arasında da dedi ki sana aldığım çanta indirime girmiş : (.
Bende böyle denir mi ama dedim sonra konuyu değiştirdim.
Ama çok bozuldum inanın ki.Çünkü hediyeydi o ve böyle birşey demesi hiç hoşuma gitmedi.
Sizce ben haksız mıyım.Şuan o çantayı kullanmak bile gelmiyor içimden.

Alan kişi erkek arkadaşın. Evlenip evlenmeyeceğin bile belli değil. neden öyle pahalı bir hediye kabul ettin? Adama resmen koymuş ki verdiği para "aldığım çanta indirime girmiş" demiş. Alınmakla haklısın. Ben olsam bende alınırdım ve çantayı kullanmadıysam geri verirdim, iade etmesi için. Ancak o zman rahatlardım.

çok itici bir laf parası yoksa almasaymış o zaman içine oturacaksa almasaymış seni etkilemeye çalışıyor gibi geldi etkileme zamanı geçince cimri bişeye dönüşür bu gerçek yüzü ortaya çıkar.

Ben en cok erkek arkadasinizin canta indiriminden haberdar olmasina sasirdim :D

Valla bende bozulurdum çok dokunduysa al geri ver derim neydi parasına kıyamayıp çantayı takibemi almış

Back
X