Ben mi alınıyorum?

Ben yapmadim ben gondermedim esim gonderdi ve esim istedi ondan da.bana guzellik yapilacak bir durum yok yani.

Amann gönderse ne olur göndermese ne ? Anlamıyorum yani bu bebeği herkes görüyor bir tek siz değil ki, göndermesin boşverin ama isterse sizde göndermeyin bir daha. Sorarsa da nazar değiyor dersiniz.
Ben gondermedim simdiye kadar esim gonderdi zaten.bundan sonra gonderilirse yine o gonderir muhtemelen...

Sevmiyordur böyle şeyleri size özel bir şey olduğunu sanmıyorum bende öyleyim çünkü ya da çok paylaşım yapan insanlarsanız bu yüzden olabilir belki bir yere atarsınız diye
Yok canim ne alaka milletin cocougu bir yerde mi paylascaz daha neler.kardesinden yigenini saklamak ozel bir durum mu sence

Unutuyodur, useniyodur felan. Sanmiyorum kasitli bisey yaptigini. Sanki biraz alinganlik yapmissiniz gibime geldi

Esim gonderdi simdiye kadar zaten ondan da esim istedi ben degil.nazar konusunda biraz takintili bence evet daha onceden de boyle dusunuyordum

Unutuyodur, useniyodur felan. Sanmiyorum kasitli bisey yaptigini. Sanki biraz alinganlik yapmissiniz gibime geldi
Yoo gayet simdi gondermeyim dedi ozellikle
Yoo gayet acikca simdi gondermek istemiyorum sonra gonderirim dedi yani su anda paylasmak istemedgini soyledi

Yok canim ne alaka milletin cocougu bir yerde mi paylascaz daha neler.kardesinden yigenini saklamak ozel bir durum mu sence
Herkesin özel anlayışı farklıdır canım ben ablama kendi fotomu bile atmam çok görmek isterse görüntülü arar olur biter çünkü bilirim onun telefonu elden ele gezer ya da tutar amcama halama gösterir bak kardeşim geçen attı çok iyiymiş diye iyi niyeyle yapar ama ben irite olurum foto dediğim de sıradan selfie hiçbir özelliği yok ama sevmiyorum onların görmesini istesem onlara atarım yani özel anlayşı herkese göre farklıdır

Sizinde bebeğiniz var sonuçta nazar değireceğinizi düşünmemiştir. Ancak abisi yeğeninin resmini görmeyi istiyor görümceniz bahane buluyor nedense ve sizin daha önce paylaşım yapmanıza rağmen. Bana çok saçma geldi bence araya mesafe koyun böyle insanları anlamıyorum itici resmen

Bence o mesa
Bence o mesafeyi eşim koymalı ama nerdee...umarim anlar bu olaydan sonra ne deyim erkek milleti saf midir nedir biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…