- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
- Konu Sahibi kucukelma30
-
Sevmiyordur böyle şeyleri size özel bir şey olduğunu sanmıyorum bende öyleyim çünkü ya da çok paylaşım yapan insanlarsanız bu yüzden olabilir belki bir yere atarsınız diyeArkadaşlar merhaba...Bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum.5 ay once bebegimiz oldu normalden kucuk bir bebekti.ilk bebegimiz oldugu icin cok endiselendik ve korktuk psikolojimiz bozuldu zor surecler gecirdik esimle.bu surecte bizden farkli sehirde yasayan gorumceme esim surekli bebegimizin fotograflarini gonderdi birsey demedim tabiki bende.dogumdan itibaren sureklo paylasti.neyse kendisi de 15 gun once dogum yapti.bgne kadar fotograf gondermedi.ben daha once esime sormustum gonderdiler mi niye gondermiyorlar diye baktim dun esim tlfnda konusurken fotograf istedi gondersenize ya merak ediyoruz filan dedi.1 saat sonra esime msj geldi noldu fotograf mi dedim yok msj dedi okudu biseyler yazdi filan.ne diyor dedim kontrole gotureceklermis bebegi sonra gonderirmis.ya acikcasi tuhaf geldi bana.normalde abisine mutlaka gonderirdi simdiye kadar istedgimiz halde boyle birsey soylemis bende uzerime alindim.ben varim diye mi gondermiyor nazar mi degiririm dedim esime.ve gercekten zoruma gitti.biz o kdr zor zamanlar yasadik herseyimizi paylastik ama dedim.napabilim dedi bana aciklama olarak.sonrasinea esim kardesiyle bir sure daha msjlasti ve o da uyudu.siz olsaniz napardiniz ne hissederdiniz?
Sosyal medyada paylasmak degil zaten bahsettigim.insanin kardesinden cocugunun fotografini saklamasi normal mi yani sence?yoo esimin gonderdiklerinden neden bunalsin gayet guzel yorumlar yapio uzerine ariyordu hatta.Eşiniz kardeşine çocuğunun fotoğrafını atabilir kardeş sonuçta yabancı değil. İzin verdim gibi düşünmeniz saçma.
Görümce de çok paylaşmak istemez bu da çok normal. Üstünüze alınmayın.
Ben de sevmem paylaşmayı. Kardeşlerime bazı arkadaşlarıma gönderirim ama sosyal medyada çok az fotoğrafı vardır oğlumun..
Acaba çok mu gönderdi eşiniz? Görümce gönderilen fotoğraflardan sıkılmış olabilir mi? Ben bu şekilde göndermem falan diye düşünüyordur belki..
Mesele bebegi gormek gorememekten ziyade istedgimiz halde garip bir duruma dusmemizdi aslindaGörümcemin bebeğinin fotoğrafını görmemek,
kafama takacağım son şey olurdu...
Güzelce kendi bebeğimle ilgilenir,
güzel anılar bırakmak adına bol bol fotoğraf çekinirdim bebeğimle:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?