• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi anormalim:(

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
53
ya kızlar canım yine sıkıldı
benim alt katım kayınvalidemler ve ben 4 aylık evliyim
biraz önce görümcemi çaya çağırdım.seni sevdiğim için söylemek istiyorum dedi ve başladı anlatmaya
kayınvalidem kayınpederim benim hergün aşağı inmemi bekliyolarmış,neden gelmiyo diolarmış.dün misafirim vardı kek yapmıştım.görümcem de vardı.giderken kek vermek aklıma gelmedi.neden kek göndermemişim,gelin neden onları düşünmüyormuş.ben bi yere giderken neden şuraya gidiyorum demiomusum,neden kafama göre takılıomusum.hesap vermek gibi değilde anne ben şuraya gidiyorum bi şey lazımmı falan gibi.
bi yere gidip gelince şöyle yaptık böyle yaptık die neden laf edivermiyormuşum yanlarına uğrayıp.
ya içimden gelmio arkadaşlar..benim kendi annemgil olsa aşağıda hergün gitmem ki!ve zaten hergün bişeyler alıyoruz veriyoruz bi şekilde görüyorum onları..
eşimlede evlendik evleneli hep kavga edioruz bu konu yüzünden.sanırım onada sölüolar biz napıyoruz da gelin gelmio falan die.
bilmiyorum,dediğim gibi böyle şeyler de duydukça hiç içimden gelmez oldu.sonuçta eşimle kavga etmemize sebep oluyorlar ne gerek var.ben görüştüğümüzde hal hatırda ediyorum hizmetimide ediyorum.
moralim bozuldu,bana bi fikir verin benim nasıl yaklaşmam lazım eşimin ailesine.

Günlük tutmak gibi birşey istedikleri. Madem öyle arada bir beş dakika kahvaltıya iniver. Böylece kocanı rahat birakirlar sizde bu konu yüzünden tartışmazsınız. SEVGİLER;)

Yakin olunca boyle oluyo malesef. Bence kimsenin etkisinde klma icinden nasdil geliyosa oyle davran arayida tamanen bozma fazla da samimi olma derim ben cnm.

Sen normalsin.Ve hayatını eşin ile özgürce yaşamalısın.Aslında hesap vermek değil onların derdi,sanki sen takmıyormuşun sanıyorlar ama öyle de değil.Çok yakın olunca sıkıntı oluyor gerçekten

baya bi konu olmus ki, gorumcen seni uyarmis anlasilan.. inatlasma derim, daha cok baslardasiniz, imaji cirkin olan sen olursun.. ha bu demek degil ki surekli rapor ver.. ama gunluk inmesen de arayip yalandan araya skstirabilirsin, iste birazdan da cikicam filan gibi.. zamanla oturur bence (insaallah)

Bu kadar katı olma alt katında oturan insanlar sonuçta. Görümcen de gelmiş iyi niyetle sana söylemiş. Çıkarken ben markete gidiyorum demek ya da nezaketen kek göndermek kötü şeyler değil. Tamam şimdiye kadar acemiliğine gelmiş bunları düşünememiş olabilirsin. Ama artık yapman gerektiğini biliyorsun. Benim yan komşum yaşlı bi amca bonu bile gördüğümde soruyorum bir şey lazım mı diye. İçimden gelmiyor diye kestirip atmak yanlış. Yoksa sen kaybedersin.

ya kızlar canım yine sıkıldı
benim alt katım kayınvalidemler ve ben 4 aylık evliyim
biraz önce görümcemi çaya çağırdım.seni sevdiğim için söylemek istiyorum dedi ve başladı anlatmaya
kayınvalidem kayınpederim benim hergün aşağı inmemi bekliyolarmış,neden gelmiyo diolarmış.dün misafirim vardı kek yapmıştım.görümcem de vardı.giderken kek vermek aklıma gelmedi.neden kek göndermemişim,gelin neden onları düşünmüyormuş.ben bi yere giderken neden şuraya gidiyorum demiomusum,neden kafama göre takılıomusum.hesap vermek gibi değilde anne ben şuraya gidiyorum bi şey lazımmı falan gibi.
bi yere gidip gelince şöyle yaptık böyle yaptık die neden laf edivermiyormuşum yanlarına uğrayıp.
ya içimden gelmio arkadaşlar..benim kendi annemgil olsa aşağıda hergün gitmem ki!ve zaten hergün bişeyler alıyoruz veriyoruz bi şekilde görüyorum onları..
eşimlede evlendik evleneli hep kavga edioruz bu konu yüzünden.sanırım onada sölüolar biz napıyoruz da gelin gelmio falan die.
bilmiyorum,dediğim gibi böyle şeyler de duydukça hiç içimden gelmez oldu.sonuçta eşimle kavga etmemize sebep oluyorlar ne gerek var.ben görüştüğümüzde hal hatırda ediyorum hizmetimide ediyorum.
moralim bozuldu,bana bi fikir verin benim nasıl yaklaşmam lazım eşimin ailesine.
Yakın oturmak buyüzden kötü. Ya hergün gidip hal hatır soracaksın, beklentilerini kaşılayacaksın yada eşinle tartışmalarına son vermek istiyorsan bir an önce aynı binadan kaçacaksın. Çok bi alternatifin yok, onların istediği de kötü birşey değil samimi olmak istiyorlar, sayılmak istiyorlar. Sana uymuyorsa taşın.

Valla bana kalirsa yaklasmamak en iyisi ancak, madem beklentileri var bu yonde, bir muddet ugra bakalim. Seni iyice tanisinlar, karakterini anlasinlar.
Bir sorun olmadigini, senin yapinin bu oldugunu anlayinca rahat birakirlar belki. Mesela ben evime gelene karnin ac mi? Diye sordugumda tokum derse ustelemem. Cani isterse alsin dolaptan.ilk baslarda yadirgandim ama alistilar sonucta boyleyim ben.
Esin ile kavga etme, "sen beni tanimiyor musun, artik bu bahsi kapatalim."gibi laflarla, tartismayi bitir.
Yani hayret ediyorum bu adamlara. Insan esini tanimaz mi? Niye tutturuyor ille de annemlere git diye...
Umarim kisa zamanda cozulur problemin.

Yaşlı insanlar yalnız kalmak istemezler pek , sen de onlara yakın oturunca ilgi beklemeleri normal :KK51:

Ya anlamiyorum soyle insanlari gelinle ayri evde oturuyor sonucta yakin bile olsa ne alaka gelip ben bilmem nereye gidiyorum diye haber versin ? Yok efendim gelince sunu bunu yaptik diye anlatsin buda zaten muhabet ederken icten gelince olacak birsey bizi takmiyor saymiyor bence gereksiz esin ve sende artik ayri bir ailesiniz kendi ailelerinizi silin demem ama sizde ailesiniz cocuk gibi seyler gereksiz bence

Bence sindit com yenisin seni tanimadiklari icinde neye nasil tepki verirsin bilmiorlar. Sen simdilik bir kac ugra zamanlada azalt. Ama atiorum markete giderken arada bi zili cal bisey lazimmi deyiver. Zamanla ogrenirler seni sorun etmezler. Benm kayinvalidemde baslarda gelim gidim istedi. Bende kendi kurallarimca gittim geldim. Simdi beni gördü bildi. Cairinca bazen gidiorum bazdn yok diorum kirilmior alinmior. Misal eskiden kapidan ugrardim bazen (alt ust değiliz ama yakınız on dakka falan)neden gelmion etmion derdi. Bende aradda musait olunca girerdim olmayinca anne giremm isim var derdim. Simdi kapidan ugrayinca hic sormuo gelcenmi falan. Bilioki firsatim olsa girerim. Tabi bnde 4aylik evliyim ama bu bahsettiklerimin bi kismi nisanliyke. Oldu iyice alistilar bana da tavirlarimada. Simdi diledigim gibi davraniorum.

ben kendi anneme bile yakin oturmak istemezdim sirf bu sebepten.. iki uc gun kimseyle konusmak istemyebilirsin, eve kapanabilirsin belki ama dipdibe otueunca insanlara bunu anlatamazsin.. illa bi gorunmeni isterler, yoklanmak isterler.. yoklamadiginda da evinde huzurlu olamazsin.. zor isler

al bi tane daha derya :KK14: yeni evliyim ..kayınvalidem ve görümcemle aynı apartmanda oturuyorum..daha 1 aylıkken bile evi terketmişliğim var..sürekli beraber oturmak beraber yemek içmek istiyorlar,,ağladım sızladım,eşimle aram bozuldu bu yüzden,ki eşim doğum günümü bile kutlamadı...eşimi işe gönderip sabahtan akşama kadar onlarla olmamı istediler,aynı senin gibi markete bile inerken haber vermemi istediler,arkadaşım eve geldiğinde niye gelmiş diye sordular,,kavgalar ettim sinir krizleri geçirdim ,evime alışmak istiyorum her gün sizin yanınıza aşağı inemem dedim ama sonuç ne biliyomusun ? şuan psikolojik tedavi görüyorum ve eşimle hiç bir münasebetimiz kalmadı şimdiden...defalarca intiharı düşündüm yeltendim ama yok rahat yok bana bu dünayada..bu sitede herkes okur bilir çektiklerimi ...neler çektim hala çekiyorum ..çok zor aynı binada oturmak ve hala oturuyorum,sahte gülücükler sahte bakışlar ve bir anda değişen ana kuzusu olan bir eş,,,allahım hepimize sabır versin

Kensin nazil oatiyosan öyle davran baktilar sen kendi Kadana gore takiliyon bi yerde bikarlar artik. Benim annemde öyleydi Babannem gelmiosun gitmiyosun falan ama sonradan alistilar anneme.

Burda niyetleri önemli. Gelin gelsin bize hizmet etsin emrimizden çıkmasın izinsiz bi yere gitmesin diye düşünüyorlarsa tabi ki kendinden ödün verme ama eşini de kırmadan.. Niyetleri samimi olmak, iki çift laf etmekse beşer dk uğrayıp güler yüzle kusura bakmayın işlerim vardı der her zaman oturmazsin. Senin sevginden saygindan emin oldukları zaman inan daha anlayışlı olurlar.

Benim müstakbel eltinin durumuda aynı.. Onlar evli biz değiliz daha..
Kv nin bi alt katında oturuyorlar müstakil ev (Allahtan sadece iki katı var da biz orda yaşamicaz:KK49:)
Kız 7/24 yukarda mutfağı var herşeyi var ama aşağı katta yemek pişmez yemek yenmez su bile içiliyor mu merak ediyorum :KK48::KK48: yoksa o bile kv de yani üst katta mı belli değil..

Benimki tabi bekar olduğu için üst katta ondan duyuyorum..
Abisi işten eve gelir direk üst kata çıkar kendi evi yok sanki ama ev ev değil ki zaten pansiyon yiyip içip sadece yatacakken aşağıya iniyolar..
Elti hanım kv ile arkaba akraba geziyor kendi arkadaşları zaten yok dışarı tek başına çıkamaz anca belirli bir gün baba evine gider o da kocası bırakır kocası alır..
Yani ya kocayla çıkacak yada kv görümceyle takılacakk..
Birkez bile daha gelinin arkadaşları gelmişmidir eve hiç hatırlamıyorum..
Valla fıttırır insan gerçi kız onların memleketlisi kv ile oturup kv ile kalkacaksın diye öğretilmiştir daha küçükten..
Ben kafayı yerim dört duvar arasında bu nedir yaaa ben yeri gelir annem bile hesap sorarmış gibi soru sorunca uyuz oluyorum birde kv ye rapor verilcek ohoooo daha neleerr...

Diğer şekilde rapor olarak değil ama nezaketen bir ihtiyacınız varmı diye sormalarını istiyorlar sanırım yada onları düşünüpte pişirdiğiniz birşeyden tadımlıkta olsa onlara götürmenizi bekliyorlar.. Bunlarda birşey göremedim ben açıkçası nezaketen yapılır bence ama olay bir süre sonra rapor vermeye birşeylere karışmaya kadar giderse orda artık çekersiniz kendinizi.

Back
X