• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi anormalim:(

ya kızlar canım yine sıkıldı
benim alt katım kayınvalidemler ve ben 4 aylık evliyim
biraz önce görümcemi çaya çağırdım.seni sevdiğim için söylemek istiyorum dedi ve başladı anlatmaya
kayınvalidem kayınpederim benim hergün aşağı inmemi bekliyolarmış,neden gelmiyo diolarmış.dün misafirim vardı kek yapmıştım.görümcem de vardı.giderken kek vermek aklıma gelmedi.neden kek göndermemişim,gelin neden onları düşünmüyormuş.ben bi yere giderken neden şuraya gidiyorum demiomusum,neden kafama göre takılıomusum.hesap vermek gibi değilde anne ben şuraya gidiyorum bi şey lazımmı falan gibi.
bi yere gidip gelince şöyle yaptık böyle yaptık die neden laf edivermiyormuşum yanlarına uğrayıp.
ya içimden gelmio arkadaşlar..benim kendi annemgil olsa aşağıda hergün gitmem ki!ve zaten hergün bişeyler alıyoruz veriyoruz bi şekilde görüyorum onları..
eşimlede evlendik evleneli hep kavga edioruz bu konu yüzünden.sanırım onada sölüolar biz napıyoruz da gelin gelmio falan die.
bilmiyorum,dediğim gibi böyle şeyler de duydukça hiç içimden gelmez oldu.sonuçta eşimle kavga etmemize sebep oluyorlar ne gerek var.ben görüştüğümüzde hal hatırda ediyorum hizmetimide ediyorum.
moralim bozuldu,bana bi fikir verin benim nasıl yaklaşmam lazım eşimin ailesine.
Anlattigina gore sen normal olani yapiyorsun ama onlar biraz alingan canim.kendi kaynanasindan oyle gormus demekki aynisini bekliyor yada kendi sahsi dusuncesi bu.kac yasinda kim bilir duzelmesi zor ama Allahtan umut kesilmez duaya devam :)

Hiç gitmemeniz tuhaf olur yine arada gidip hal hatır sormak gerek diye düşünüyorum.Görmek ayrı oturup hal hatır sormak ayrı sonuçta...

bence kötü niyetli söylenmiş şeyler değil...
biraz uğramak,çıkarken "bişey lazımmı?" diye sormak zor değil..
gerek yok bence bu konuda eşinle huzursuzluk yaşamaya...

bence günlük ugrarsan bunun ardı arkası kesilmez
sürekli daha fazlasını isterler
sen nasıl istiyorsan öyle yap
zamanla alışırlar

biraz önce görümcemi çaya çağırdım.seni sevdiğim için söylemek istiyorum dedi ve başladı anlatmaya
kayınvalidem kayınpederim benim hergün aşağı inmemi bekliyolarmış,neden gelmiyo diolarmış.dün misafirim vardı kek yapmıştım.görümcem de vardı.giderken kek vermek aklıma gelmedi.neden kek göndermemişim,gelin neden onları düşünmüyormuş.ben bi yere giderken neden şuraya gidiyorum demiomusum,neden kafama göre takılıomusum.hesap vermek gibi değilde anne ben şuraya gidiyorum bi şey lazımmı falan gibi.
bi yere gidip gelince şöyle yaptık böyle yaptık die neden laf edivermiyormuşum yanlarına uğrayıp.
ya içimden gelmio arkadaşlar..benim kendi annemgil olsa aşağıda hergün gitmem ki!ve zaten hergün bişeyler alıyoruz veriyoruz bi şekilde görüyorum onları..
eşimlede evlendik evleneli hep kavga edioruz bu konu yüzünden.sanırım onada sölüolar biz napıyoruz da gelin gelmio falan die.
bilmiyorum,dediğim gibi böyle şeyler de duydukça hiç içimden gelmez oldu.sonuçta eşimle kavga etmemize sebep oluyorlar ne gerek var.ben görüştüğümüzde hal hatırda ediyorum hizmetimide ediyorum.
moralim bozuldu,bana bi fikir verin benim nasıl yaklaşmam lazım eşimin ailesine.
Eski konunada yorum yapmıştım,aslında sen de haklısın eşinle vakit geçirmek istersin ama kayınpederin kanser hastasıydı sırf o onun hatırı için bile günde yarım saatliğine kahve içmeye gidebilirsin hem onada moral olur.o_Oo_O

Benden sana tavsiye,ne yaparsan yap ama sakın rutine çevirme.Yoksa yaptığın şey görev haline geliyor.
Mesela birkaç gün aynı saatte kahve içmeye gitsen,gitmemen göze batar,zorunlulukmuş gibi algılanır.
Veya markete çıkarken arayıp ben gidiyorum,birşey lazım mı desen,artık her gidişte aramanı beklerler.
Hem bir kez haberli çıkarsan önünü alamazsın.Bir bakmışsın onlara söylemeden biryere gidemiyorsun.

Tabii ki herhangi bir komşu muamelesi yapamazsın,uzakta oturan bir kayınvalide gibi de davranamazsın.
Araman sorman,ilgilenmen gerekir ama belli sınırlar çizmezsen kendi kendine kapana kısılırsın.

Bence ne kadar uzak durursaniz o kadar iyi. Gorumcede kendi gelip anlatmamis bunlari kuvvetle ihtimal kayinvslideniz haberimiz yokmus gibi soyle demistir. Danisikli dovus. Bi kez elini verdinmi kolunu kaptirirsin. Bu defa da hemen ugrayip gidiyo, neden biraz daha kslmiyo, daha sonra e aksam yemegine de kalmiyo yemek yapmaya yardim etmiyo, ev isine yardim etmiyo, sabahlari kahvaltiya neden gelmiyo, fln fln. Artarak devam edecek istekleri.

aynen katılıyorum . mesafe her şeyi halleder

Görümcen seni seviyorsa,böyle saçma fikirleri sana gelip söylemek yerine,ailesine anne baba o kızın kendi yuvası var.Kaç yaşında insan evlenmiş barklanmış.Kimseye hesap vermek zorunda değil.İşi oksa gelir varsa gelmez hem de henüz yeni evli hele bir evine evliliğine alışsın,kocasıyla da huzrsuz olmasın ona da yansıtmayın derdi.Taviz tavizi doğurur.Kimseye saygısızlık yapma.Mesafeni koru eşinle de bu yüzden tartışma.Gitmek istiyorsan gidersin istemiyorsan gitmezsin.

Back
X